nlc.hu
Aktuális

Az ötödikről kizuhant csepeli kisfiú

Kiderült: nem kiesett, hanem kiugrott az ötödikről a 3 éves kisfiú Csepelen – ilyen állapotban van most

Édesanyja folyamatosan a kis Jonatán mellett van a kórházban, aki napokon belül haza is térhet.
ablak

Mint arról pénteken beszámoltunk, kizuhant egy csepeli lakás ötödik emeletéről egy hároméves kisgyerek. Életét a ház előtti bokrok mentették meg. A kis Jonatánnak a karján és a lábán lettek horzsolások a bokortól, amire zuhant, valamint három bordája és egy csigolyája tört el az öt nappal ezelőtti balesetben, a feje szerencsére nem sérült meg. A Blikk információi szerint a 15 méteres magasságból lezuhant kisfiú napról napra egyre jobban érzi magát, az édesanyja minden pillanatban mellette van a kórházban.

Elmondása szerint ő éppen zuhanyzott, a lakásban lévő nagymama és a többi gyerek pedig csak két percre hagyták magára Jonatánt a szobájában. Az ablakát előtte bukóra állították, a gyerek pedig az ágyára felállva valahogyan kinyitotta azt. “A párkányon ott volt mindkét talpnyoma, tehát nem kiesett, hanem kiugrott” – árulta el a lapnak a 24 éves Szabrina a kisfiáról, aki igazán eleven gyerek. Gyakran felmászik az asztalra, ahonnan leugrik, így biztosan most is csak játékból vetette ki magát az ablakból.

“Kisebb horzsolásokat szerzett a kezén és a lábán, de mintha csak egy mászókáról esett volna le. Már nevetgél, úgy viselkedik, mint otthon” – mesélte az anyuka a sajátos nevelésű gyerekéről, akinél felvetődött az autizmus gyanúja. “Még nem beszél, biztosan nem volt tudatában annak, hogy mi történik vele” – tette hozzá Szabrina, aki tudja, hogy lesz rendőrségi következménye a balesetnek, de a legfontosabb számára az, hogy Jonatán jól van.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top