nlc.hu
Aktuális
Ítélet egy visszaeső pedofil ügyében

Életfogytot kapott egy visszaeső pedofil

Leghamarabb 25 év múlva bocsáthatják feltételesen szabadlábra.
pedofil,

A “három csapás” alkalmazásával ítélték életfogytig tartó szabadságvesztésre – erőszakos többszörös visszaesőként – azt a férfit, aki szexuális bűncselekményt követett el egy gyermek sérelmére – írja az ugyeszseg.hu.

A vádlott 2022. május 16-án a délutáni órákban jutalom ígéretével a lakóhelyére csalta a buszmegállóban várakozó 11 éves kisfiút, majd szexuális cselekményt végzett, végeztetett vele. Amikor a gyerek segítségért kiabált, illetve megkérdezte, hogy mikor mehet haza, bántalmazta, megfenyegette. Mivel elégedetlen volt a sértettel, a telefonján egy pornográf videót mutatott neki, és felszólította, hogy ő is azt csinálja, végül hajnali 5 óra után a férfi elengedte a gyermeket, aki az iskolába ment, és onnan értesítették a rendőrséget.

Mivel ilyen bűncselekmény miatt korábban már kétszer elítélték, a törvény értelmében erőszakos többszörös visszaeső, emiatt az újabb, súlyos bűncselekményért kötelező életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabása vele szemben.

A feltételes szabadságra bocsátás legkorábbi időpontját az ítélőtábla 25 évben határozta meg.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top