nlc.hu
Aktuális
Elhagyja édesapja vezetéknevét Brad Pitt lánya

Elhagyja édesapja vezetéknevét Brad Pitt lánya

A 18. születésnapján Angelina Jolie és Brad Pitt lánya törvényesen is kérvényezte a ˝Pitt˝ elhagyását a vezetéknevéből.

Úgy tűnik egyre szélesebb szakadék húzódik Brad Pitt és gyermekei között. 18 éves lánya ugyanis kérvényezte, hogy innentől Siloh Jolie-Pitt helyett csupán Siloh Jolie legyen a hivatalos neve.

Siloh és édesanyja, Angelina Jolie (Fotó: Getty Images)

Siloh és édesanyja, Angelina Jolie (Fotó: Getty Images)

Érdekesség, hogy a névváltoztatásról szóló dokumentumok pontosan azon a napon készültek, amikor Siloh nagykorúvá vált 2024. május 27.-én. Így hát olybá tűnik, hogy a fiatal lány egyik első dolga az volt, mikor nagykorú lett, hogy beadta a kérelmet, amit egyébként még nem bíráltak el. Ha ez még nem lenne elég fájdalom egy apának, az utóbbi időben Brad Pitt több gyereke is: Vivienne, Zahara és Maddox is elhagyták a vezetéknevüket, bár nem nyújtottak be kérelmet a nevük törvényes megváltoztatására. 

Mindez egyébként amiatt igazán különös döntés, mivel nemrég még arról nyilatkoztak a bennfentesek, hogy a lány állítólag azt tervezi, hogy anyja akarata ellenére édesapja villájába költözik. Most azonban úgy tűnik, valamiért megváltoztathatta döntését, amely minden kétséget kizáróan biztosan nagyon rosszul eshet édesapjának, aki mindig is azt nyilatkozta, hogy gyermekei minden esetben számíthatnak rá az életben.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top