nlc.hu
Aktuális
Az úszótanfolyamon résztvevő gyereket fotózta az oktató, eljárást indított a rendőrség

Az úszótanfolyamon résztvevő gyereket fotózta az oktató, eljárást indított a rendőrség

Az egyik szülő tett büntetőfeljelentést az ügyben.

Fotót készített az úszótanfolyamon részt vevő 3-6 éves gyerekekről az oktató Pozsonyban, a rendőrség eljárást indított azt követően, hogy egy édesapa beszámolt az esetről a közösségi médiában – írja a parameter.sk. Állítása szerint egy hotelben tartottak úszótanfolyamot a gyerekeknek, az oktató pedig fotózgatta a fürdőruhás kicsiket. Ezt észrevették a gyerekeket kísérő tanítónők is, akik aztán az esetet jelentették a recepción. A fotók végül ki lettek törölve. Az apa a bejegyzésében közölte, hogy büntetőfeljelentést tesz az ügyben, valamint az úszóklubbal is rendezni fogja a dolgot, mindemellett pedofíliával gyanúsította meg az oktatót.

Az úszóakadémiánál azt nyilatkozták, hogy az oktató hibát követett el azzal, hogy a saját személyes telefonját használta, ugyanakkor rámutatott, hogy a gyerekek fürdőruhát, úszósapkát és úszószemüveget viseltek. Továbbbá azt is közölték, hogy az oktató több mint 2 éve dolgozik náluk és eddig elégedettek voltak a munkájával. Biztosítottak mindenkit afelől, hogy csupán véletlen szabályszegésről van szó, az oktató meggondolatlan tette miatt pedig elnézést kértek.

A történteket a rendőrség is vizsgálja, gyermekről készült pornográf felvételeknek mobiltelefonon való tartása miatt.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top