nlc.hu
Aktuális
Kifordítható polippal is tarol az új online piactér

Kifordítható polippal is tarol az új online piactér

Néhány nap alatt már többszázezren látogatták meg az új online piacteret. Sikerük titkát a biztos és biztonságos háttérben látják.

Újabb online piactérről szerezhetjük be a napernyőt, a mobil grillt vagy a gumimatracot: június 17-én hivatalosan is piacra lépett a Fizz.hu, melynek célja nem titkoltan az, hogy néhány éven belül topjátékossá váljon a mostanra meglehetősen kiélezett versenyben. Érdekessége, hogy az OTP-hez tartozik, ami persze nem azt jelenti, hogy kizárólag bankos ügyfelek vásárolhatnak az oldalon, sokkal inkább azt, hogy például a bank ügyfélszolgálatát lehet hívni minden, a rendelésekhez kapcsolódó kérdésekkel, nem mellesleg pedig nagyobb kiadáshoz online elérhető a felületen áruhitel is. 

A piacra lépés kapcsán tartott sajtótájékoztatón Szőcs András, az OTP Ecosystem ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az indulás óta eltelt mindössze másfél hétben már 750 ezer látogatás történt az oldalon, több mint 600 ezer ember nézett náluk körül, a legnagyobb sláger pedig idáig az elektromos roller, ventillátor, a forrólevegős sütő és a hangulatváltós kifordítható polip, utóbbi minden valószínűség szerint a Tiktok trendeknek köszönhetően.

Fotó: GettyImages

Fotó: GettyImages

Jövőbeni sikerük titkát abban látják, hogy míg a többi piactér hibrid modell, vagyis a kereskedőké mellett saját termékeiket is árulják, addig ők mindössze közvetítők, akik platformot adnak a kereskedők és a vevők számára. Elmondásuk szerint egy megbízható, tiszta felületet teremtenek ezzel, ahol nem szivárognak ki adatok, nem tűnnek el a semmibe az eladók, mi pedig biztonságos és megnyugtató közegben vásárolhatunk.

Már most is sokezer termék közül választhatunk, de ezek száma persze az ígéretek szerint napról-napra fog majd nőni. A kategóriák és holmik száma és típusa pedig nagyjából végtelen: ceruza, lángossütő, tv és macskanyomkövető is kapható az oldalon, ami egyelőre házhozszállítással dolgozik, de állítólag hamarosan csomagpontos megoldásokat is választhatunk majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top