nlc.hu
Aktuális
Megbuktatta a vizsgán, ezért bosszúból felgyújtotta a tanárát

Megbuktatta a vizsgán, ezért bosszúból felgyújtotta a tanárát

Gyilkossági kísérlettel vádolják az egyetemistát.

Drasztikus cselekedetre szánta el magát egy 22 éves egyetemista Romániában, a konstancai Ovidius Egyetemen. A vizsgaeredménye miatt bosszúból felgyújtotta a tanárát – számolt be a foter.ro. A matematika-informatika karon tanuló hallgató felkészületlen volt, emiatt megbukott. Ebbe azonban nem tudott beletörődni, ezért visszament a laborba, ahogy egészségügyi szesszel lelocsolta a vizsgáztatóját, majd öngyújtóval meggyújtotta. Sőt be is zárta az ajtót, nehogy kimenekülhessen a tanár.

Az oktató csupán a lélekjelenlétének köszönhette, hogy nem szenvedett égési sérüléseket.

A rendőrség őrizetbe vette a diákot – aki azt állította, hogy meg akarta ijeszteni a tanárát -, és 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Idehaza is történt már komoly bosszúállás diákok részéről. Volt olyan eset, hogy álprofillal vették rá szexchatre a tanárt a diákjai. A celldömölki iskola tanulóit akkor ugyancsak bosszú vezérelte a kegyetlen “tréfára”, ugyanis a pedagógusuk esetjelzőt írt az egyik diákról a helyi család- és gyermekjóléti szolgálat felé, amit a tanuló és édesanyja is sérelmezett.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top