nlc.hu
Aktuális
Megerőszakolta ittas utasát egy taxis Budapesten

Megerőszakolta ittas utasát egy taxis Budapesten

Nem ő volt az egyetlen nő, akivel erőszakoskodott.

Megerőszakolta egyik utasát egy 45 éves taxis Budapesten. Mint a Tények riportjából kiderül, a sofőr ugyan független szolgáltatónál dolgozott, az egyik ismert cég alkalmazottjának adta ki magát, így vett fel több rendelést is. Az egyik női utasától – akit Kőbányára vitt – viszont túl sok pénzt kért a fuvarért, aki ezt nem tudta kifizetni.

A taxis ekkor ajánlatot tett neki, mondván ha lefekszik vele, eltekint a pénztől. A nő ittasságát kihasználva erőszakoskodni kezdett vele és orális szexre is kényszerítette, majd kirakta a kocsiból és a pénzét is elvette. 

A sofőr ezután más utasoknál is próbálkozott. “Próbált egyezkedni. Mutogatott, hogy van pénze, és akkor letolta a nadrágját, hogy akkor látszott minden. Önvédelemből elkezdtem ütni az arcát, így még ő fenyegetett meg, hogy ennek következményei lehetnek, és akkor kitett engem az autóból” – mondta el az egyik áldozat a 3 évvel ezelőtt történtekről a korábbi tárgyaláson a szexuális erőszakkal vádolt taxisról, aki végig tagadta bűnösségét.

Az ügyben most egy újabb tárgyalást is tartottak, ahol a bíró ítéletet is hirdetett. A taxist bűnösnek találták, 7 év börtönt kapott. Ám az ítélet nem jogerős, mivel a sofőr és ügyvédje felmentésért fellebbezett. A másodfokú eljárás végéig a taxis bűnügyi felügyeletben marad, csak a munkahelyére mehet el nyomkövetővel.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top