nlc.hu
Aktuális
Csillagkapunak nézte a bolti hűtőszekrényeket egy férfi Kiskunhalason

Csillagkapunak nézte a bolti hűtőszekrényeket egy férfi Kiskunhalason: bemászott, hogy teleportálja magát

Az eladót is sokkolta a jelenet.

Csillagkapunak nézte a kivilágított, bolti hűtőszekrényeket egy férfi Kiskunhalason, ezért mindegyikből ki akarta dobálta az élelmiszereket. Egyikből sikerült is, majd bemászott és magára zárta az ajtót. Jó 2 percig volt bent. Mint a Tények riportjából kiderül, a zavart férfi azt hitte, hogy a kivilágított hűtők tér-idő kapuként működnek, aminek a segítségével hazautazhat. 

A 22 éves férfi az üzletben körülbelül 100 ezer forintos kárt okozott. Tettét azzal magyarázta, hogy rendszeresen fogyasztott kristályt és akkor azt gondolta, hogy a konyhai berendezéssel teleportálhatja magát és átkerül egy másik dimenzióba.

A dohánybolton kívül egy pékségbe és egy magánházba is betört, ahol ugyancsak be akart mászni a hűtőkbe. A rendőrök végül elfogták.

Az eset még tavaly júliusban történt, csak most szüntették meg ellene az eljárást, mert a szakértő megállapította, hogy kóros elmeállapotban követte el a bűncselekményeket, így megúszta a börtönt.

Mióta kiengedték, a kiskunhalasiak rettegnek, mert gyakran látják a férfit az utcán. Csillagharcosnak nevezték el, egyelőre nem tűnt fel újra a kisboltokban. A helyeik úgy tudják, a hűtők helyett most a kukákra “specializálódott”.

A férfit amúgy addig nem lehet kényszergyógykezeltetni, míg erőszakos bűncselekményt nem követ el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top