nlc.hu
Aktuális
Zebrán gázolták el anyát és két gyerekét, mindenkinek zöld volt a lámpa

Zebrán gázolták el anyát és két gyerekét, mindenkinek zöld volt a lámpa

Az egyik gyereket mentőhelikopter vitte kórházba.

Anyát és két gyerekét gázolták el a zebrán Veresegyházon kedd délelőtt, egy kanyarodó kisteherautó ütötte el őket. Az RTL Híradó információi szerint a 9 éves kisfiú súlyosan megsérült (súlyos medence-, illetve hasi sérüléseket szenvedett), de a 2 éves húgát és édesanyját (őt könnyebb koponya-, illetve medencetájéki sérülései miatt kellett ellátni) is kórházba kellett vinni. A kislány az anyukája karjában volt a baleset idején, így neki csak kisebb, horzsolt sérülései lettek.

Pillanatokon belül tucatnyian körbevették az elgázolt családot, próbáltak segíteni és hívták a segélyhívót. Szemtanúk szerint látszott, hogy a kisfiú nagyon rosszul van, hason feküdt a betonon. A mentők kiemelt riasztást kaptak, a mentőhelikopter a közeli iskola mögötti telken szállt le.

Az RTL Híradó úgy tudja, a családnak és a balra, nagy ívben kanyarodó  kisteherautónak is zöldet mutatott a jelzőlámpa.

A helyiek szerint a főutca nagyon forgalmas, a kereszteződés pedig – ahol a baleset történt – az egyik legkiszámíthatatlan. “Brutál veszélyes, mert telizöld van, és mindenki megy, ezért is van sok baleset” – panaszolta egy ott élő.

A kisteherautót egy 21 éves férfi vezette. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top