nlc.hu
Aktuális
Bochkor Gábor így búcsúzik Boros Lajostól

Bochkor Gábor így búcsúzik Boros Lajostól

Megható poszttal búcsúzik egykori kollégájától Bochkor Gábor.
77 évesen meghalt Boros Lajos

Ahogy arról itt írtunk, augusztus 8-án, életének 78. évében, hosszas betegség után elhunyt Boros Lajos gitáros-énekes, műsorvezető, a magyarországi reggeli rádiózás úttörője. Egykori kollégája, Bochkor Gábor, akivel egy évtizeden keresztül együtt vezették Bumerángot, megható Facebook-poszttal búcsúzik Boros Lajostól. Íme:

A Magyar Filmadatbázis honlapján elérhető életrajz szerint, Boros Lajos 1947. április 12-én született Budapesten. A Kandó Kálmán Villamosipari Főiskolán diplomázott 1970-ben. 1972-ben énekes-gitáros kategóriában megnyerte a Ki mit tud? című vetélkedőt.

„Jó érzés, hogy még mindig megismernek az embernek”

Boros 2023-ban a Star magazinnak azt mesélte az állapotáról, hogy negyedévenként jár vizsgálatokra. „Múlt héten is voltam, »úristen, hát ezt nem lehet fokozni! Lajos, de jól néz ki!« Csökkentette a gyógyszereimet, aminek nagyon örülök.” A legendás rádiós beszélt arról is, jó érzéssel tölti el, hogy még mindig megismerik az emberek. „Vannak, akik lefékeznek mellettem autóval, hogy köszönjenek. Múltkor egy nagyon kedves hölgy kopogott be nekem a villamos ablakán, hogy most már jó lenne, ha meghíznék.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top