nlc.hu
Aktuális
Átszakította a gyerekszoba plafonját a darázsfészek

Ötszintes darázsfészek épült a szolnoki gyerekszobában, a gipszkartont is átszakította

Hónapok, sőt, egyes becslések szerint évek óta épülhetett már a gigantikus kaptár Dalmáék otthonában.
Ötszintes darázsfészek épült a szolnoki gyerekszobába

„Tele van a szobám darázzsal” – idézte fel a Blikknek Dalma, mit mondott a fia, Kornél, mikor néhány nap távollét után hazaérkeztek. Az asszony a lapnak beszélt arról is, a szakemberek szerint a fiú életét egész biztosan megmentette, hogy néhány napig nem volt otthon – így tulajdonképpen akkor sem, mikor a rovarok elfoglalták a szobáját.
 
Dalma a Blikknek elmondta, miután hallotta fia kiabálását, az anya fogott egy rovarirtó spray-t, majd bement a fia szobájába.

Naivan azt hittem, hogy túloz

– mesélte a nő, majd hozzátette, amit a szobában látott a legvadabb álmait is felülmúlta és jó eséllyel sosem fogja elfelejteni. „Szinte éjszakai sötétség volt odabenn, az ablakon  nem lehetett kilátni a rengeteg rovartól; több ezren nyüzsöghettek a helyiségben.”

Dalma és Kornél kimenekültek a szobából, majd riasztották a tűzoltókat, akik értesítették a mentőket is. Dalmát ugyanis menekülés közben többször is megcsípték a darazsak, a mérgük pedig szívritmuszavart váltott ki az asszonynál. A Blikk egyébként az asszonytól úgy tudja, többen is nekiveselkedtek a darazsak kiirtásának, mire végül sikerült megszabadítani tőlük a szolnoki otthonukat.

Utólag Kornél elmondta, hogy éjszakánként hallott hangokat a fal mögül, de azt hitte, valamelyik háztartási berendezés az, mert olyan hang volt, mint amikor zúg az áram a vezetékben

– mesélte az anya, akinek azt mondták, az ötszintes gigakaptár hónapok, akár évek óta is épülhetett az otthonukban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top