nlc.hu
Aktuális
Letartóztatták a 12 éves lányt megfojtó 32 éves férfit

Letartóztatták a 12 éves lányt megfojtó 32 éves férfit

A Nyíregyházi Járásbíróság egy hónapra rendelte el a letartóztatását.
Rendőri kísérettel ért kórházba a vajúdó kismama Budapesten

A 32 éves férfi, akinek a Nyíregyházi Járásbíróság most egy hónapra elrendelte a letartóztatását, a gyanú szerint az egyik nyíregyházi erdőben megfojtott egy gyermeket – írja az MTI. Közölték, a nyomozás egyelőre kezdeti szakaszban van, a 32 éves gyanúsítottat jelenleg egy, kiemelten súlyos, akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntetendő bűncselekmény elkövetésével vádolják.

A férfi az információk szerint büntetett előéletű; korábban vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt többször is büntették. A bíróság azért rendelte el a 32 éves férfi letartóztatását, mert fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábra helyezés esetén elszökne, elrejtőzne, esetleg újabb bűncselekményt követne el.

Ahogy arról korábban itt írtunk, a 12 éves tiszarádi áldozat szeptember 21-én, az otthonában megsérült, ezért az egyik férfi ismerősével Nyíregyházára utazott, hogy megmutassa magát egy orvosnak. Csakhogy a kislány ezután nem került elő. A rendőrök néhány órában belül megtalálták és elő is állították a lányt kísérő 32 éves gávavencsellői férfit, aki többek között elárulta, hogy a lányt az orvos után egy erdőbe vitte sétálni, ahol összevesztek, ő pedig a vita hevében megfojtotta.

Állította továbbá, hogy közte és a gyerekkorú lány között szerelmi kapcsolat volt, ám ilyen típusú kapcsolat gyerek és felnőtt között nem létezik – mutatott rá a Telex. Amennyiben egy felnőtt 13 éves, vagy annál fiatalabb gyerekek iránt érez szexuális vonzalmat, és ez a vonzalom legalább 6 hónapon át fennáll, akkor orvosi értelemben pedofilnak számít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top