nlc.hu
Aktuális
Hasba rúgta várandós barátnőjét, fél évet kapott

Hasba rúgta várandós barátnőjét, majd ököllel ütötte és ásóval fenyegette: fél év letöltendőt kapott

Féltékenységi rohama volt, magából kivetkőzve támadt a barátnőjére a szlovákiai férfi.

A 29 éves Andrej még idén júniusban követte el a bűneit Szlovákiában, a bíróság azonban csak most mondta ki az ügyében az ítéletet. Az eset Andrej italozásával kezdődött. Részeg állapotban elkezdte hűtlenséggel meggyanúsítani a barátnőjét, majd idővel brutálisan rá támadt. Ököllel verte és hasba is rúgta a várandós nőt, majd fogott egy ásót, és annak hegyes végét a torkához szorítva megfenyegette őt – írja a Parameter.

Bántalmazott nő

Képünk illusztráció (fotó: Getty Images)

Anna Dudová Záborská, a Zsolnai Járásbíróság čadcai kirendeltségének szóvivője közölte, hogy a férfit veszélyes fenyegetés ügyében találták bűnösnek a bíróságon, amiért hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték.

A férfi nem először lépett fel erőszakosan a barátnőjével szemben, tavaly decemberben már fojtogatta őt, akkor is féltékenységből.

Ha nem leszel az enyém, nem leszel senkié

– hangzott a fenyegetése, amiért nyolc hónap feltételes börtönbüntetést kapott két évre felfüggesztve.

A kapcsolat sajnos ezután is folytatódott, de úgy néz ki, most talán más lesz a vége: a bíróság a börtönbüntetés mellett nemcsak azt rendelte el, hogy Andrej nem ihat alkoholt, hanem azt is, hogy nem közelítheti meg a nőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top