Új zaklatója lett Renner Erikának: jobban félt tőle, mint a „lúgos orvostól”

F.C. | 2024. Október 10.
Nem csak Bene Krisztiánnal kellett szembenéznie.

Csak most derült ki, hogy idővel egy újabb zaklatója is lett a lúggal leöntött Renner Erikának: egy – korábban a statisztikai hivatalban dolgozó – matematikus, aki meg van győződve a „lúgos orvos”, Bene Krisztián ártatlanságáról. Nemcsak Erikát és a családtagjait, hanem az ügyvédjét és az ügyről Lúg címmel tényregényt író Mérő Verát is évekig zaklatta – írja a 24.hu.

Az illető naponta 10–15 levelet küldött nagyjából 200 embernek, a levelezőlistáján olyan hivatalos személyek is szerepeltek, mint a bírói kar tagjai, a törvényszékek dolgozói. A megszállott zaklatóval szemben végül azután rendeltek el kényszerintézkedést, hogy a „lúgos per” egyik ügyészét szóban megfenyegette, hogy elvágja a torkát.

Renner Erika bevallotta, még a lúgos orvostól sem félt annyira, mint az új zaklatójától. A 2013-as brutális támadás előtt nem tett feljelentést az őt rendszeresen zaklató Bene ellen, ezúttal azonban elment a rendőrségre, hogy feljelentse az új zaklatóját, de – elmondása szerint – még a jegyzőkönyvet sem akarták felvenni.

Mint ismert, Renner Erikát 2013. március 12-én támadta meg óbudai otthonában a korábbi párja, Bene Krisztián, akivel a támadás előtt néhány hónappal szakított. A gyermekorvos – aki akkor a Budai Irgalmasrendi Kórház igazgatója volt – megkötözte a nőt, elkábította, majd maró lúgot locsolt a nemi szervére és annak környékére. A férfit csak 2018-ban ítélték el, 11 év börtönt kapott.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Mokka – videó

Exit mobile version