nlc.hu
Aktuális

A lúgos orvos rossz helyre utalta a kártérítést

A lúgos orvos rossz helyre utalta a kártérítést, Renner Erikára újabb eljárás vár, hogy megkapja a 25 millió forintot

A 25 millió forintot nem Renner Erikának, hanem a végrehajtók letéti számlájára utalta a lúgos orvos apja.
Lúgos orvos

A lúgos orvos néven elhíresült Bene Krisztiánnak a jogerős ítélet után július 27-ig kellett kifizetnie az áldozatának, Renner Erikának megítélt 25 millió forintos kártérítést és az azzal járó perköltségeket. Az összeget határidőig elutalták, de nem Renner Erika számlájára, emiatt újabb eljárás jön – írja a Telex.

A pénzt a férfi apja utalta el, de nem az áldozat, hanem a végrehajtók letéti számlájára. Emiatt Renner Erikának most a Fővárosi Törvényszéken kell kérnie a végrehajtási eljárás elrendelését, ami valószínűleg újabb többnapos procedúra lesz. Ráadásul az újabb eljárásnak várhatóan több százezer forintos költsége lesz, de mivel Renner Erika költségmentességet élvez, ezt az összeget is Benére terhelhetik majd.

Egyelőre nem tudni, hogy szándékos lépésről vagy véletlen tévedésről van szó. Mindenesetre a végrehajtó szerint is életszerűtlen, hogy az adós közvetlenül a bírósági végrehajtó iroda számlájára utaljon.

(Kiemelt kép: MTI / Balogh Zoltán)

A lúgos orvos ügye az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top