nlc.hu
Mindennapok

Végrehajtók lefoglalták a lúgos orvos házát

Végrehajtók foglalták le a lúgos orvos családi házát

Bene Krisztián korábban több vagyontárgyától megszabadult, hogy ne legyen miből kártérítést fizetnie, most végrehajtók foglalták le a családi házát.
Bene Krisztián, a lúgos orvos

Két végrehajtó jelent meg pénteken a lúgos orvosként elhíresült Bene Krisztián családi házánál. Leltárba vették a fővárostól néhány kilométerre található, több száz négyzetméteres ingatlant és a lefoglalható ingóságokat, hogy a házat ne lehessen elidegeníteni – írja a Telex.

Erre azért volt szükség, hogy Bene ne tudja másnak átjátszani a még nevén lévő ingatlant. Korábban ugyanis több nagy értékű vagyontárgyától megszabadult, hogy ha áldozatának, Renner Erikának több millió forintos kártérítést kell fizetnie, ne legyen elegendő fedezete.

Renner Erika és jogi képviselője már többször jelezték a bíróságnak, hogy úgy látják, Bene a vagyona kimentésére törekszik. Többször benyújtottak biztosítási intézkedés iránti kérelmet, és legutóbb végül sikerrel jártak. Így a lefoglalt ingatlant nem lehet eladni, elajándékozni, a végrehajtónak pedig az a feladata, hogy biztosítsa az összeget a pernyertes félnek.

(Kiemelt kép: MTI / Balogh Zoltán)

Renner Erika kártérítési pere:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top