Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
INTIMGYANTA vélemények
Sziasztok!
Az intimgyantáról szeretnék érdeklődni olyanoktól, akik rendszeresen csinál(tat)ják.
Én otthon szoktam epilátorral, a kényesebb részeken borortvával, de nem a legjobb megoldásnak tartom...
A kérdéseim a következők lennének:
- Tényleg teljesen megcsinálják, tehát a szeméremajkak közötti néhány szőrszálat is eltávolítják?
- Nem szokott utána bevérezni, véraláfutásos lenni a bőr? (én egyszer próbáltam otthon magamnak, és nagyon csúnya lett- bár valószínűleg nem húztam ki eléggé a bőröm)
- Meddig tart?
-Mennyiért csinálják?
-Ha esetleg valaki tud egy jó helyet Zuglóban, vagy az V., VII. kerületben, akkor az is érdekelne.
Előre is köszönm az infókat!
Szia!
Én voltam már többször is. Kivül-belül, mindenhol megcsinálják. Ha debreceni idetéved, akkor én a Rozsos Szalonba járok, 1800Ftba kerül. Nem lesz se pöttyös, se gyulladt, se véraláfutásos, csak szép, pihe-puha bőr.
Info: intimfodraszat.uw.hu, tel: 06-30/ 519-4330. Rozsos Tibort kell keresni.
és ott nem kell teljesen levetkőzni, gyors és szerintem nem fáj, a szőr ne legyen se hosszú se rövid, és akkor ripsz-ropsz megvan. :-)
nekem nem lesz utána se piros, se nem fáj a bőröm, szerintem a gyanta a legjobb módszer, 3-4 hétig tök jó.
és nekem a zölddel csinálja.
sziasztok!
én asszem már egy másik topikban írtam, hogy tudok egy kozmetikát, ahol vállalnak teljes gyantát "ott" is, a Stadionoknál van.
és a popsinál lévő szőrszálakat is leszedik. :-)
Ezek a fájdalomidegek egy idő után kihalnak? Mert amikor én először pl. a hónaljamat kaptam le epilátorral, azt hittem bepisilek, de most meg se kottyan, nem is érzek semmit. Nem tudom, hogy ennyire megszoktam-e vagy kipusztultak az idegek??
Köszönöm a segítséget, még egy apró kérdés:
Teljesen le kell vetkőzni? Egy barinőm olyan helyre jár, ahol nem kell levenni a bugyit, csak hol egyik, hol másik oldalra elhúzni. Így jobb, vagy vetkőzzem le a gátlásaimat, de akkor hamarabb megvan?
hm, lehet hogy erőt gyűjtök és elmegyek. ahova régen jártam, ő a barnát használta, tök jó volt. csak gyereke lett...
az új helyen, meg a zölddel, és majd összepisiltem magam a fájdalomtól, ráad. intim gyanta cimén fenthagyta a felét. Akkor meg mi a fazongyanta, ha ez volt az intim??
szóval most egy éve már borotválok, de utálom. és ez a hely nem tűnik drágának sem.
Szia!
Én már régóta csináltatom.Hát az első.....so...so...... de megéri!Már alig van fájdalom, kb.15 perc.És totál mindenhol.
Nagyon ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!
szia!
mindkettővel csinálja kívül a textilessel, belül a barnával.
és mivel csinálja. a textiles "zöld" gyantával, vagy a barnával, amire nincs textilcsik???
bocsi, a hivatalos neveket nem tudom, de aki nem gyantaszűz az úgyis ismeri, nem?
szia!
én tudok egy nagyon jó helyet, gyors, és ugyan nem fájdalommentes, de eltávolítja az utolsó szőrszálacskát is
Nagymező utca 23. Hair force Wella
Guti Enikő:0670-2516168 vagy
3028998 ez a szalon száma
ja és 1500 Ft
remélem segíthettem!
Viki
Szia!
Én ugyan győri vagyok, így kozmetikust nem tudok ajánlani, de a kérdésekre tudok válaszolni.
Igen, teljesen megcsinálják. Ha akarod, még formát is csinál, csík, háromszög...
Nem szokott nekem bevérezni, csak nagyon-nagyon ritka esetben, és az is inkább a combom felé, ahol nem olyan feszes a bőr. Az egész kb. 30 percet vesz igénybe.
Én mást is szoktam csináltatni, így csak kb. tudom, olyan 1400 körül van az én kozmetikusomnál.