Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jelentsetek helyzetet
Jelentem, az udvarban csend honol, a kukák békésen alszanak, emésztik a napi szemetet. A szemközti tűzfalon ütött résen, fény szűrődik ki, a szomszédban épp a fürdőben tesznek, vesznek, a sufniknál nem motoz senki. Az imént hallottam egy szirénát, majd kisvártatva egy repülő suhant el felettünk. Indítványozom egy sör kibakkantását.
Jelentem Budapesten is (ahol vagyok) csend béke és nyugalom.
Az, ami a belvárosban van, nos... ki ki meggyőződése szerint értékelje. Nekem vannak tippjeim, mi történik...
Üdv minden Virrasztónak!
A tévében épp a majmok kurkásszák egymást vmelyik ismeretterjesztő csatornán, de nem hallom a narrátort, mert levettem a hangerőt. A fürdőszobában a nagyobbik kamasz szöszmötöl, a kisebbik már húzza a lóbőrt az ágyában. A ház ura is békésen durmol. Az utca csendes, valahol egy kutya hangodsan őrzi a házat. Felettünk a szomszéd a leszűrődő zajból ítélve valószínűleg bútort tologat vagy mi. Abbahagyhatná.
Megyek megnézem, megkelt-e már a csokis kuglóf tésztája, amit a holnapi kirándulásra sütök. És asszem iszom egy kis Mozart likőrt.
Bp XV. ker
ez volt Nyíregyháza
De egész nap kertészkedtem, ezt csak utána Gál Karcsival kóstoltuk meg!
Jelzem, a második megoldási javaslatodat elfogadom.
Köszönjük a pécsi helyszínnek a bejelentkezést. Később még visszakapcsolunk.
Na ez most lóember, vagy lopóember akart lenni, mert ha az előbbi, akkor részletes jellemrajzot szeretnék.
Közben a sör valahogy kinyitódott, így a hibákért szíves elnézéseteket kérem.
Én még 'tán ébren vagyok...
Jelentem: nálam a kutya békésen szunyokál, az utcán csend és béke honol, a kukák nyugodtan pihennek a helyükön.. Jah és pécsi vagyok Szóval nálunk ez van.
De minden pestinek kitartást, s végre nyugodt estét kivánok, mert a tv adásokat elnézve, szörnyű ami megint ott zajlik Vigyázzatok magatokra!!