Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Dézsás, kerti és szobanövé
Kedves Társaim, barátaim!
Nekem szórakozás a virágokkal való törődés! Nektek is? Akkor, jó helyen jártok!
Amatőrként adjunk tanácsot, segítséget, palántát, magokat, dugványokat egymásnak, csere-beréljünk, hisz ezekben már sikeresek vagyunk, ugye?
Persze, egyebekről is lehet szó, megosztjuk örömeinket, gondjainkat.
Hát, indulhatunk!
7 éve telepítettük a kertet/ szakember segítségével/
Azóta sok-sok változáson ment át.Nagyon meszes a talaj, jó pár növény nem bírta. Kitapasztalom, melyek szeretnek itt "lakni", azokat terjesztem.
Te sem panaszkodhatsz!
Ötletes a kerted, .Gyönyörű lesz a hibid, szép a színe.Majd, ha több virágot bont egyszerrel!
Én teleltetem az ilyeneket, mert hűvösben szeretnek lenni.
Kedvelem én is a hajnalkát, jövőre a gyerek/ unoka/ hintájához árnyékolónak fogok vetni hajnalka-magot.Köszi az ötletet!
Nekem a hagymás növények a kedvenceim. Tavasszal gyönyörű a kertünk, tele van tarkabarka tulipánokkal. Fotót most nem tudok sajnos mutatni, mert nem otthonról írok, de egy nagy csokor tulipánt küldök nektek
Az a bokor a magnólia.
Mi is tavasszal kezdjük az igazi kertrendezést, mert az idén nem nagyon futotta az időnkből... de elég jó nagy valóban.
A tied továbbra is csodaszép, a részűk miatt nagyon látványos is lehet, klassz... biztos sok idődbe telt, amíg ilyen lett
Szia!
Gyönyörű a kerted Mi sajnos csak tavasszal kezdjük a kertrendezést. A hibiszkuszt, télen lakásban tartod vagy telelteted?
Elég nagy a kerted, van benne "szórakozni" való!
A miénk 310 négyszögöl, de teraszos kiképzésű, és a rézsűk is beültetettek.
Ez tavaszi kép, nem mostani!
Szia!
Tavasszal szoktak nálam tetvesedni, minden praktikát bevetek, időnként permetezem is, ha a lemosás nem segít. Nagyon szeretik a napot, a sárgát féltem a legjobban, azt kissé árnyékos, de világos sarokban tartom.
Nem lehet tudni, kinyílik-e? Másoknál az orgona hozta a virágjátA múlt héten!
Gyönyörű a kerted és a hibiscuszaid álomszépek.
Látom nem csak szereted értesz is hozzájuk. A hibiscus nagyon kényes és nagyon sok napot igényel?
Csodaszépek a virágaid! Nekem a hibiscusok mindig megtetvesednek, nem maradnak meg, pedig én is nagyon szeretem őket.
A hétvégén észrevettem a tavasszal vásárolt jácintomon hogy újra hajt, pedig nem is locsoltam. Most adtam neki vizet. Szerintetek mennyi az esélye, hogy virágba borul alig 6 hónap pihenés után?
uhhhhh, a szavam is eláll... nagyon szépek
Hogy ettél szert ennyi félére?