Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jó tanácsok a nyaralásra
Van akinek természetes, a másiknak esetleg eszébe sem jut. Talán csak akkor, ha megtörténtik a baj. Szedjünk össze pár jó tanácsot, hogy a nyaralás igazán jó legyen, ne pedig stresszelés.
Na, akkor kezdem: utazási biztositás, Eü- kártya kiváltása. Még sosem volt szükségem egyikre sem külföldön, de mi van ha.......
Persze sok fugg attol, hogy hova mesz nyaralni, de gondolom te a klasszikus hoteles nyaralasra gondolsz.
Akkor tenyleg nem kell mas, mint biztositas, en mindig premiumot kotok, parszaz forint a kulonbseg, de a szolgaltatas lenyegesen jobb!Smecta por, laz es fajdalomcsillapito, ruhak, pipirecucc.
Apropo ruhak:egy-ket nem annyira lazulosat is erdemes tenni, mert nincs annal trébb dolog, mint amikor valaki shortban és strandpapucsban csattog le vacsorazni...
Mi mindig viszünk hotelbe is egy 6-os dobozos kolat, plusz kicsi vizet egy kartont, meg a gyereknek egy zsugor kis almalevet, mert a minibar huzos, es este ha innal egyet, nem dobja meg a szamlat.
lehet,hogy sporolosnak hangzik, de en hotelben dolgozom, es nalunk a vendegek egy hetre ket gyerek ket felnott 4000 eurot fizetnek, es megis hoznak innivalot, pedig van penzuk dogivel.Toluk tanultam, hogy uditot vinni nem ciki.
az utóbbit gondoltam, nem aznap reggel
Tavasszal erdemes megnezni. Vagy MOST ROGTON
én a fésűt hagyom itthon rendszeresen
Minden más megvan, mert előző este bepakolok, és csak a reggeli cuccok maradnak az indulás napjára Ha meg kimarad valami esetleg, éjszaka mindig beugrik
Papuccsal szerencsere nem elunk, kulonben lenne jopar nalunk is
Nálunk útlevél, repjegy mindig nálam van, mert volt már hasonló akciónk, nevezetesen, hogy vissza kellett fordulnunk, mert a párom otthon hagyta az útlevelét.
Szokásom, hogy mielőtt kilépünk az ajtón még egyszer ellenőrzöm, hogy megvan-e minden: útlevél, repjegy, bankkártya, pénz (magyar forint is a taxira a reptérig, mert volt már, hogy csak euró volt nálunk, szerencsére a taxis elfogadta, de nagyon szarul váltotta). Ha ezek megvanak, nagy baj nem lehet.
Viszont millió papucsunk van mindkettőnknek, mert egy időben azt rendszeresen otthon hagytuk, így mindenhol venni kellett újat.
Vagy hogy egyik haverom szokta mondani: egeszseg legyen a tobbit megvesszuk!
Trefat felreteve, biztositas legyen, alapveto gyogyszer, sebtapasz, PENZ, mas nemnagyon kell. Ja ruhabol mindig kevesebb kell mint amit viszunk. De ezt hiaba tudom nem sikerul eleg keveset pakolni Ja es rengeteg jokedv. Akarmilyen problema merul fel ha pozitivan allsz hozza, nemi humorral akkor nem lesz elrontva egy napod sem
Térképből sosem lehet elég!
A ruhák felét vissza kell tenni a bőröndből a szekrénybe, pénzből viszont kétszer annyi kell!