Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ezt most én kapásból cáfolnám. Barátnőmnek semmit nem ért a agyondicsért Dumb blond pakolás.
Szerintem túlzás azt mondani bármelyikől, hogy a legjobb. Szerintem ez tuti hajfüggő.
Nekem a fodrászom most azt ajánlotta, azt mondta, Tiginek nagyon jók a pakolásai. De nem próbáltam aztán ki, majd eccer.
Igen, bármelyik fodrászkellékesnél tudsz venni szerintem.
Kevesebb, mint 1000 Ft, egy nagy tégely.
Törülközőszáraz hajra kell felkenni és bemasszírozni, nagyon vizes hajba nem szívódik úgy be. Imádom. Vele élmény lett a hajmosás! Az a fincsi illat! Beindítja mindig a boldogsághormonaimat és azóta kevesebb édességet eszem.
Szia!
Festett hajra a bonacure színvédő sampont ajánlom-szerintem a legjobb.Színfrissítő sampon nincs a schwarzkopfnál,csak hab vagy balzsam.
fodrászkellékesnél biztosan kapsz
amik nekem beváltak: balea ribizlis hajbalzsam, gliss kur folyékony selyem balzsam, elseve rózsaszín balzsam, ezeket többször is használtam. azaz többször is vettem belőlük.
Szia,
szerintem is Bonacure vagy Loreal professional.
Bármelyik fajtájuk jó, hajtípusodtól függően. Kicsit drágábbak mint a többi, de sokáig elég!
Itt is találsz róluk leírásokat:
http://www.fodraszat.com/termek.php?marka=1&kat=35
http://www.hajvarazs.hu/m_Schwarzkopf%20Professional/1.Bonacure
Szia!
Szerintem a legjobb Kallos tejes, placentás, vagy mézes pakolása. Illetve a Gliss Kur olajos pumpás balzsama ill. a folyékony hajvégápolója. Vasalom a hajam és kutya baja. Nem szálkásodik.
A Serical kókuszillatú pakolás tényleg isteni, én már azt használom balzsam helyett. Ha van időd, rajtahagyod, ha nem, az se baj, akkor is használ. Nagyon puha lesz tőle a haj és egy élmény a használata, hmm nyammnyamm
Nekem is mindenféle a hajam: vékonyszálú tehát könnyen zsírosodik, de a vége hamar kiszárad, plusz mellé hullámos és festett..
Engem most a Gliss Kur-tól az azonnali regeneráló pakolás fogott meg..hogy nem kell félórákat üldögélni benne..egy próbát megér (remélem).
szia, a sericalra nevű balzsam nekem naggggggggyon bejött. itt írtak róla a feminán, a luca név alatt találod, kipróbáltam a cikk után, és tényleg annyira jó, mint ahogy a leírásban van:
http://www.femina.hu/szepseg/5_legjobb_hajbalzsam
nekem mondjuk nem csak festett a hajam, de nagyon száraz is, a töve pedig zsírosodik, szóval nem vagyok egyszerű eset. a cikkben 800 ft-ot ír 1 liter balzsamra, de én a nyugatinál a fodrászkellékesben 930-ért veszem, szóval picit drágább.
nagyon szépen megtartja a hajszínt, nem fakul gyorsan, és szó szerint fényes tőle a haj. az illata is nagyon klassz.
egyébként sztem is jók a gliss kurok, ha nem akarsz ilyen nagy kiszerelést venni.