Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
a pasiknak miert kell tejelniük?
es ha tartasz bulit, a pasasnak teje fakad es ö fogja szoptatni a csecsemöt?!
vagy MI VAN?!?!?!
Én is hallottam már ilyenről de csak USA-ban
nem legény búcsú hanem asszonkának tejet kérnek de jó és a babának is.
hát én nagyon másra gondoltam
Gratulálok a gyerkőchöz
Na, visszaolvastam, miről van szó
A cím alapján azt hittem, h a pasik összegyűlnek, aztán közösen, maguknak.... A pia meg a feszültségoldáshoz. De megnyugodtam, h nem erről van szó
Nálunk apa aznap estére (szerencsére péntek volt) összehívta a baráti kört (fiúk-lányok), meg a szűk családot hozzánk. Iszonyat mennyiségű pia jött össze és a haverok jól összeszerelték a gyerekbútort, amire már nem jutott időnk, mert a lányunk 4 héttel hamarabb jött. Én meg a kórházban halgattam a telefonos közvetítést a buliról!
Mondjuk nem hiszem, hogy van összefüggés, de nincs a tejjel gond szerencsére!
Ugrottam rögtön a címre, a babarovat ugyan egy kicsit megakasztott
Na lenézek miről is van szó akkor
Apuka összeröffen a haverokkal és megünneplik a babát, nagymennyiségű alkohol kíséretében :-)
Babóca! ha háznál lesz érdemes vinni sztem egy üveg italt, ha szórakozóhelyen, akkor inkább valami apró ajándékot max a babának.