Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Alakuljon fogyiklub !!!!!
2004-02-24 21:021.
Torolt_felhasznalo_769765
Létrehozva: 2004. február 24. 21:02
Sziasztok !
Szeretném a tükörben ugyanazt látni , mint 4 évvel ezelőtt .
( értsd . 20 kilóval könnyebb önmagamat )
Jár még valaki hasonló cipőben ?
Gondolom igen .
Segítsünk egymásnak fogyizni !!
Március elsejével én mindenképpen nekirugaszkodom , csatlakozzatok !
A részleteket később megbeszéljük ( cél , módszer , számonkérés ...).
Ja !!
Ötletek a klub nevéhez ???
Szeretném a tükörben ugyanazt látni , mint 4 évvel ezelőtt .
( értsd . 20 kilóval könnyebb önmagamat )
Jár még valaki hasonló cipőben ?
Gondolom igen .
Segítsünk egymásnak fogyizni !!
Március elsejével én mindenképpen nekirugaszkodom , csatlakozzatok !
A részleteket később megbeszéljük ( cél , módszer , számonkérés ...).
Ja !!
Ötletek a klub nevéhez ???
Aközösség (no meg az irígység) tud csak segíteni rajtunk :-)
én ha lehet, nem követek előre megírt diétát, mert nekem az mindig bukta. max kalóriát számolok veletek. egyébként előre szólok, hogy én önsanyargató vagyok, csak ilyen perverz módon tudok fogyni, meg reggel-este callenetics
Még a 10. szurás ( így mondta a csaj , felállt a szőr a hátamon a rövid útól ) is ugyanolyan zabálhatnékom volt , mint az elején .
Ráadásul nagyon fájt is . Biztos kifogtam valami sarlatánt .
Egy kicsit elmegyek emilezni , erre megalakult a klub !!
Tök jó !
Nekem az összes név nagyon tetszik !!
Talán a legtalálóbb a KOPLALTAT-LAK !
Lehet ez a nevünk ???
Mi lenne , ha mindenki leírná az adatait , a lefogyni vágyott kilókat , a módszerét és , hogy milyen gyakran " ülésezzünk " ??
Adatok jöhetnek priviben is !!
De most komolyan táblázatot fogok írni és hétfőn elkezdjük , OK ??
Méreteim csak 5 kilóval könnywebbek mint Te.
Én az akupunktúrával pár éve befürödtem. a kávéról akartm leszokni, a nő azt mondta, m hgy pont a fogyókúrás tűk kellenek ahhoz is. A harmadik éjjel arra ébredtem hgoy szédülök, és hányingerem van. Persze, hánytam is. Meg szédültem. Kiszedtem a tűket, de még több mint egy hétig úgy éreztem magam, mint a körhintában. szó szerint nem tudtam kilépni az utcára, mert "balra húztam", rettenetesen szédültem. Nagyon nézzétek meg hogy kivel szúratjátok magatokat!
Na, most végiolvasom a topicot :-))
nekem a Weight Wachers (súlyfigyelők) program jött be, azzal fogytam már egyszer 12 kilót.
www. weigthtwatchers. hu
ha valakit érdekel majd, beszkennelem az útmutatóját.
Én is.
Lécci-lécci-lécci. -))))
1968. -as évjárat, 164 cm és 83kg, több mint 20 kg. Mintha egyik gyerekemet folyton a hátamon cipelném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veletek vagyok, bár én már belefogtam olyan 5 kg-on vagyok túl. Köszönet neked NAGY INFLUENZA VÍRUS. Lázas voltam és nem tudtam enni. Ma voltam appunktúrán is, hogy legyen a dologban egy idegen is aki, ha számon nem is kér, de segíteni próbál a tűkkel, hogy ne legyek folyton éhes. Mert mindíg éhes vagyok!!! Én azért esezem, na meg ha ideges vagyok. Most betegállományban vagyok az izületes lábammal, így egy kicsit ki vagyok szakítva a megszokott hétköznapokból. Más nem eszik előttem. Veletek vagyok, mindíg benézek majd, kitartás és először kell egy jó kis lelki ráhangolódás. Mert én nem szeretem magam így ahogy vagyok, és ez a súly egészségügyi problémákat is okoz. Én ezért kezdtem el. . . . . . . . . . . kitartást: ikresangi
Én már megtettem a kezdő lépést: 2 hete konditerembe járok, szóval a mozgás megvan. Már "csak" a kaján kéne változtatni, és utána figyelni a mérleget. . . :o)))