Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Egyszerű fehér póló
Segítsetek! Hol lehet egyszerű fehér XL-es férfipólót kapni, de nagyon jó minőségűt? Vacak anyagból készültet már sokfelé találtam, de jó minőségűt, se olcsón, se drágán nem. Persze örülnék neki, ha nem lenne horribilis ára, de ez most másodlagos.
Tehát segítsetek, merre vehetek ilyet?
Örök hálám annak, aki ötletet ad
Kedves dihidrogénoxid!
Van egy oldal ahol nagyon sok féle sima üres póló van. Férfi póló női póló gyerek póló, mindenféle méretben és vastagságban.
Csak elsőosztályú indiai pamuttal foglalkoznak és nem is drága. Mindig van valami akció.
www.urespolo.hu
Itt mindent megtalálsz!
Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Férjem fehérpólói: Levi's (7000/ 2 db, mondjuk ez tuti bírja 8 évig, fehérítő mellett is :) ), Zara (1900/db, 2 éves, eddig oké), decathlon (990/ db, egy évig oké, aztán nyúlik)
Kérdés, hány db-ot adnak minimum, hisz az nagyker, ahogy látom!
Munkaruházati boltokban is van jó minőségű
még nem, de már szemezek vele ;)
az összes zoknink onnan van :)
Rákerestem, itt adják a legjobb áron: http://www.polonagyker.hu/
Azt hiszem, holnap meglátogatom őket, mert a Fruit of the loom pólóik olcsóbbak, mint máshol a névtelenek.
Mindenkinek köszönöm a jótanácsokat!
A varos szelen van sportaruhaz: Decathlon. az nagyon jo.
Van tobb fazon, sok szin, frfi, noi, gyerek, stb.
Amikor le van ertekelve, akkor 990 Ft, de 1990 a kozepar.
jó ez az oldal
vásárolt már valaki ebből a csuklyás akciós pulcsiból?
érdekelne, hogy milyen
Előző héten voltam Zarában(Váci utca), s fent a férfiosztályon csomo sima egyszerű póló, köztük fehér is, le volt árazva 1900 ill. max 3000re....Minősége szerintem nagyon jó volt... én eléggé "anyag kényes" vagyok:) talán J.Press-ben kapható!
Keress rá, melyik cég forgalmazza most a Fruit of the Loom pólókat...
Nekem vannak tizenéves ilyen pólóim, és még mindig bírják az iramot a kertben. :-D
Szia!
A www.harisnyadiszkont.hu -n keresgélj! ;)
http://www.harisnyadiszkont.hu/termekekkezdolap/ferfi/polo- pulover
Én innen rendeltem a férjemnek ing alá pólókat, trikót. Nem drága 650 körül vannak sima jó minőségű pólók.
És sok magyar gyártmány, tehát nem kínai egyik sem.