Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Gastroyal / zsírégetőklub
2010-03-01 18:431.
Létrehozva: 2010. március 1. 18:43
Sziasztok, még nem nagyon láttam a gastroyal legutóbbi "slágertermékéről" semmilyen véleményt itt a Fórumon, esetleg van még rajtam kívül valaki, aki elkezdte (vagy már abba is hagyta)? ezt az étrendet?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat,
sunshine
Nem aggódom annyira, de azért lehetnék 2 kiloval kevesebb is, ha nem ezt a kaját eszem ..Ráadásul vasárnap pacal lesz .Kéri vki ? :) Nem bírom megenni , fúj.
A másik dolog, ez a menü hús hússal ..namármost 2 hétig erősen lúgosítottam, most meg a hússal pont az ellenkezőjét csinálom . Én úgy tudom a hús erősen savasít.
Valamit ezentúl is rendelni fogok, jhétre nem, mert elutazom, de utána megint. Én egyedül élek, így nem nagyon éri meg főzőcskézni, na meg ha több napra készíteném , az úgyse maradna meg :) Ha van képes vagyok többször is repetázni.
Szerintem négy nap után még ne keseredjünk el...mert ismerjük el, jókat eszünk!!!:-)
ami az árat illeti egyébként, én is simán elköltöttem egy nap ennyit étkezésre, és tényleg, ahogy említettétek, ez így sokkal kényelmesebb (csak délután gondolni kell arra, hogy a vacsorát és reggelit hazavigyem)
Négy nap altt egy gramm se ment le . De legalább nem is jött vissza :)
Többiek, Ti hogy álltok ?
Sziasztok!
Én március 1-én, azaz 3 nappal ezelőtt kezdtem el a Gastroyal Best of női étrendjét. Tudom, hogy ez még kevés tapasztalatnak, de eddig 1,6 kiló mínuszban vagyok. Gondolom ez nem lesz ennyire gyors később, de azért én örülök minden leadott kilónak.
Szia!
Nekem van talapsztalatom velük, mert ettem 1 hónapon keresztül a Best of menűt és 7,5 kg-ot fogy tam napi 30 perc tornával mellette. Nagyon könnyű mert egész nap csak eszel és nem éhezel mellette. Igaz van amikor nem valami bizalom gerjesztő kinézetük van de mindig ehető és a mérleg pedig gyönyörűen mutatja, hogy hatásos volt!
Ha valakit valami érdekel kérdezzen nyugodtan!
Neeeem ..Egyszer nekem is megromlott a snack-em, de tanfolyamon voltam és egész nap a tanteremben tároltam :((
Csak azért furcsállom hogy se ízre, állagra , szagra semmit nem lehetett észrevenni ? Ez veszélyes...
Nem Te voltál az a diszpécser ;-) ?
A technológia szerint a forró kaját azonnal lehűtik dobozban, azt fóliázzák. Ha ez a része - a visszahűtés - nem megfelelő és gyors, a kaja megromlik gyorsan. Érdekes, hogy egy kicsi megmaradt belőle és az már pár óra múlva megbuborékosodott. Fogalmam sincs, hogy az alapanyagok voltak gázosak, vagy a lehűtés, de gondolom az utóbbi.
ok, majd egyeztessünk:-)
én is hetente négyszer edzem, de azt eddig is tettem - csak az étkezésem volt rendszertelen
Hát majd egy hét múlva referálok :) ...De ez ugye sok mindentől függ, én pl. napi min, 1 órát bringázok, az is sokat számít.
A helyzet az, hogy nekem is nagyon ízlik a menü, habár még csak ma volt az első napom...és mellesleg úgy érzem, tele is vagyok, mert gyakorlatilag egész nap ettem, mint egy csecsemő...
de tényleg ízletes
jó lenne tudni, ennyi evéssel hogy lehet lefogyni:-)
Én most eszem valamelyik B menüt :) Igazán finom . A turbo diétájukat már 2* is ettem 2 hétig, össz. 5,5 kilot fogytam .És nem jött vissza !
Hogy nem lehet észrevenni egy kajáról , hogy romlott ????
Nekem hétvégén részem volt a Gastroyal-os zsírégetésben....Ugyanis 3 másik emberrel együtt hasmenést kaptunk a romlott gulyáslevesüktől. Nekem külön hiányzott a hasi görcs és folyadékvesztés 20 hetes terhesen. Közel álltam hozzá, hogy az ügyeleten kössek ki.
Ez még hagyján, előfordul. De ma szóltunk nekik, a diszpécser válaszai:
- Biztosan már előtte betegek voltunk (nem voltunk és nem egy háztartásból eszünk amúgy, tehát nem másik kaja volt a hibás).
- Ők jóban vannak az ÁNTSZ-szel (???).
- Minek ettük meg, ha nem volt jó? (Mert nem érződött az ízén).
- Mondjuk meg, hogy a menüből a leves vagy a második volt rossz (egek, hát sorban megettük, honnan tudjuk)
- Más nem szólt, ez lehetetlen.
- Nekik jó a technológiájuk. és még sorolhatnám.
Annyit kellett volna mondania, hogy sajnálja és utánajárnak. De kvázi mi lettünk a hibásak. Életemben ha másodjára ettem tőlük, de a többieknek már máskor is volt velük gondja, csak nem volt egyértelmű, mert eddig nem kértek többen egyfajta menüt.