Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Csak szeretné, ha nyalnák neki! :-)))
Nem hazudtolok meg senkit, ez a saját személyes véleményem.
Annak tartasz aminek csak akarsz, egészségedre!
Néha az embernek jó egy kis kapaszkodó, ha megmondják neki, hogy az elkövetkezendő X hónapba változik pozitív irányba az élete.
Én megpróbáltam Nenust, amikor itt volt. Azt mondta decemberbe lesz állásom, igaz csak átmenetileg. Ugye mondanom sem kell, hogy nincs!
Rontás meg átok???? Ugyanmár!
Nem kell itt semmi misztériát keresni.
Egyszerűen hülye volt a "kuncsaft".
mert nyalsz neki , ugyanakkor itt meghazudtolod a kiletet/miletet
Ketkulacsosnak tartom a deklaraciodat
nyugodj meg, mindig lesznek ilyen emberek, akik a 21. században olyan értelmi szinten állnak, mint a legsötétebb középkorban
10 Ft-ot nem adnék ilyenért...ha meg 28 millám lenne, tuti találnék sokkal jobb helyet
Eleg nehez ma a dolga egy hiszekenysegre hajlamos embernek .
Ujsag , Tv , Net , hirportal : mind , mind a josokat hirdeti .... hogy a francba ne hinne a termeszetfelettiben egy tanulatlan egyszeruseg ?
Ennyi hiteles hirszerzo helyen azt mondjak , hogy igaz a hokusz-pokusz , ott van Nanus kepe az Obama es a Kadhafi mellett.... hat persze , hogy igazza valik a Szilvia meg a Nanus....
Elképesztő...
28 millió forint,
hihetetlen összeg, miért nem tudta megbecsülni?
Sajnos az ilyen esetek az ezotéria lejáratói. Aki jóshoz megy csalódni fog, mert én még nem találkoztam olyan emberrel, aki ismerné a jövőt (jövőmet). Beletalálhat bizonyos dolgokba, de a jövőt honnan tudhatná, amikor azt mi magunk alakítjuk?
Felfoghatatlan számomra, hogy ez a nő, hogy volt képes több milliót egy vadidegennek kiadni? Így még egy gyerek sem viselkedik! A Sors talán egy életre megtanította a pénz tiszteletére, hiszen ha jól olvasom ez örökség volt, nem saját maga által megkeresett pénz. Ami könnyen jön, könnyen megy? Úgy látszik!
Aki ilyen hülye, az meg is érdemli.
Én "csak" 13 ezer Ft-ot veszítettem a híres Müller Rózsánál.Semmi nem jött be abból amit jósolt, szerencsére.
Sose megyek többet ilyen helyre.
Ha valaki ilyen korlatolt akkor azt sem erdemli meg hogy egy kilo kenyer arat meghagyjak neki.
Azt kapta amit erdemelt, maskor majd tobb esze lesz es masok is tanulhatnak a leckebol.
Tolem meg 28 dollart se csalt volna ki senki nemhogy tobbet.
Maga az, ahogy a sértett járt, átok mutatója. Biztos vagyok benne, hogy volt előzménye, hogy idáig jutott.
Átok és rontás nem ugyanaz.
hivtam Neked vendeget
Szakertot
Megeloztek Teged is , mert az NLC latoja
Nenus, a tisztán látó nem is sokat tétlenkedett: ügyfélként bemutatkozva megkereste a jóst...
Most majd a latonak is fizethet?
Szerintem is valami ilyen iskolat kell/lene nyitni
Csuhikem!
Adozniuk kell ahogy olvastam ettol az evtol
Adozni kell bizony
A következő évek ellenőrzéseit megalapozó adatgyűjtéseknél különösen figyelnek majd a revizorok a vendéglátásra, az egyéb személyi szolgáltatásra (ide tartozik például a fodrász, kozmetikus, asztrológus), a reklám és piackutatásra és a munkaerő-piaci szolgáltatásra
Asztrológiai, spiritiszta szolgáltás (960906)
Grafológus szolgáltatás (960904)
http://www.szakmakod.hu/9609/
Nenus is csinalja , es O sem ingyen csinálja.
Kilövi a kolleginákat? Monopolizik ?
irigylem ezt a jós asszonyt.
ezekszerint olyan ráhatással tud lenni az emberekre,hogy ilyet is képes elérni náluk!
lehet tudni ki ez a nő?tanulnék tőle:D
Na most oszinten Ki erez szanalmat ?
Örököltem, és az üzletem is hozott egy kis pénzt, de a magánéletem romokban hevert, amikor Ildikóval találkoztam. Ő állította: a pénz miatt rontás szállt a családomra, meg kell tisztítania a vagyont – meséli Niki. – Először kétmilliót vitt el, két napra rá újabb kétmilliót vett magához. Azt ígérte, elviszi egy szent helyre, ott megtisztítja és három hét múlva visszakapom. Egy hét múlva azonban felhívott, mondván, a rontás erős, nagyobb összeget kell ártalmatlanítania – emlékszik Niki, aki ekkor, tavaly februárban 16,5 milliót adott át Ildikónak De ő ezzel sem érte be: március 3-án újabb 7,6 milliót vett magához megtisztító szertartásra. – Ekkor az első határidő már lejárt, de amikor rákérdeztem, mikor hozza vissza a pénzt, azt mondta, rengeteg a dolga, néhány napon belül felhív.
Hir:
Profi látó segítségével küzd igazáért, s közben átvert sorstársait keresi Nikolett, akitől 28 millió forintot csalt ki egy hódmezővásárhelyi jósnő, mondván: megtisztítja a pénzt, mert az Niki minden gondjának forrása.
http://www.borsonline.hu/news.php?28-milliot-vitt-el-nikitol-a-josno&op&hid=39049