Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Pécsi csajok sokadszor
2011-08-22 08:181.
Létrehozva: 2011. augusztus 22. 08:18
Sziasztok!
Már régóta próbálok ismerkedni a neten keresztül, barátkozás céljából.
Továbbra is várom pécsi lányok-asszonyok jelentkezését főleg személyes találkozásra, szabadidő eltöltésére (bármilyen kevés is legyen az).
Szívesen várok választ ide, vagy privibe.
Üdv, szép napot
Anna
Még mindig
Vannak még itt, akik pécsiek, vagy Pécs környékiek és társaságot keresnének közös programok céljából? Én Anna vagyok, Pécs belvárosban lakom. Több okból is de főleg a visszahúzódó természetem miatt eléggé magányos lettem, viszont szeretnék változtatni.
Aki esetleg szeretné velem felvenni a kapcsolatot, írjon ide, vagy privit nekem, vagy az e-mailemre, (matanna@index.hu).
Szép napot!
Anna
Sziasztok!
Él még ez a topic? Én is kicsit hasonló cipőben járok és most döbbentem rá, hogy "eltűntek" mellőlem az emberek. Ezért most megpróbálok nyitni. Szóval van itt még érdeklődő?
Halló!
Még mindig szívesen várok mindenkit
Anna