Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
18+: ,,Ez a tudás hatalom a nők kezében" - interjú egy lingammasszőrrel
2014-01-17 23:491.
Létrehozva: 2014. január 17. 23:49
A lingam, avagy a hímvessző különleges masszázstechnikája nagy hatalmat ad a nők kezébe, az a férfi, aki ezt otthon megkapja, nem fog másfelé vágyódni. Csillám, a lingammasszőr avat be minket e gyógyító és örömteli technika ősi titkaiba.
Nők Lapja Café: 18+: ,,Ez a tudás hatalom a nők kezében\" - interjú egy lingammasszőrrel
Nők Lapja Café: 18+: ,,Ez a tudás hatalom a nők kezében\" - interjú egy lingammasszőrrel
Kedves NLC!
Mikor jelenik már meg végre az oldalon az a cikk, hogy:
"Ez a tudás valódi hatalmat ad a nők kezébe - férfiak közbeiktatása nélkül"
Héló!!! Ez itt a XXI. század!!!!!
Kedves Csillám, most zavarba hoztál.
Te lennél a cikk írója?
Én úgy láttam, hogy a cikk egy interjú, ahol téged kérdez az újságíró, te meg válaszolsz. Tehát te vagy az interjúalany, a cikkíró meg az újságíró. Aki megírta a cikket a veled való beszélgetés után. Nem így lenne?
Kúrjon seggbe egy éces néger, keddves "csillám".
Figyu, én nem szóltam hozzá mert nem érdekel.
De most, hogy így lebaltáztad a hozzászólókat, kénytelen vagyok felhívni a figyelmedet arra, hogy ha tényleg újságíró vagy, akkor kizárólag az a dolgod hogy írd meg a cikkedet.
Nem dolgod a hozzászólók minősítése, a te saját szájadíze szerinti leosztásban.
Nyeld le, hogy nem mindenkinek tetszett a téma, az írásod.
Próbálj meg felnőni a feladatodhoz, de legelőször próbáld végiggondoni az újságírói etika írott és iratlan szabályait.
Én a cikk írója vagyok.Miután elolvastam a hozzászólásaitokat,az jutott eszembe,hogy elképesztő mennyi ebben az országban a rosszindulatú és tudatlan ember.Akik az internet névtelenségébe és láthatatlanságába burkolózva jól odamondanak a másiknak.Engem ez nem sért és nem is bánt,csak megdöbbent a hozzáállás.Köszönet viszont azoknak az ismerőseimnek,vendégeimnek barátaimnak akik gratuláltak és megértették a cikk különleges lényegét.
A cinikusoknak pedig kívánok nyitottságot az új dolgok irányába.
Üdv:Csillám
"Most, hogy mindenki jól pofán köpött mindenkit, ugye eljut pár emberhez, hogy a cikk egy olyan technikáról szól, amit a nő alkalmazva más módon elégítheti ki a férfit."
Szerintem az ellenérzések nem a tanfolyamnak szóltak, hanem a "masszőr hölgy" egyéb tevékenységeinek. (Vagyis annak, hogy ő masszírozza "le" a férfiak -akik sokszor kapcsolatokban vannak- "fölös energiáit". :D Igaz, az nem a masszőr "hibája", hogy igény van a szolgáltatására.)
Most, hogy mindenki jól pofán köpött mindenkit, ugye eljut pár emberhez, hogy a cikk egy olyan technikáról szól, amit a nő alkalmazva más módon elégítheti ki a férfit.
Ezen mi a francnak kell felháborodni? Eljutunk oda, hogy a mocskos férfi meg sem érdemli?
Minek kell baszatlan módon hőbörögni? A kiegyensúlyozott szexuális élet nem csak a fizetett kurvák sajátossága. Persze ha valaki otthon fapicsát játszik, majd ilyen cikkeknél felháborodik, az ne lepődjön meg, ha a férj nem igazán kielégült és boldog.
A jó szex csak egy dolog a fontosak közül. Egy kicsi rész.
Ha a manuszka meg a nő egyénisége nem illik össze, nem értik meg egymást, akkor jöhet akármilyen csalis masszázs vagy kókler masszőrtechnika, a hétköznapok ugyanolyan rosszak lesznek (veszekedés-hegyek)
"Az összes kurvához járó nemiszervét 20 000-ért kényeztető faszi ottmarad a masszírozó kurvánál : mert Ő szolgáltatja ezt a kényeztetést, ami nélkül pasika elvágyódik."
Nem marad ott basszus....annyit marad ott, amennyit kifizet. 30-40-60 percet. A masszőr nem anyuka, nem feleség, nem mossa ki az ingét, nem ad vacsorát. Oda sem bújik. Elvégzi a dolgát, kiteszi a klienst. Jöhet a következő....
"A család ? Családod ?
Nagymegmodóasszonyság! Elengeded az uradat esténként nemiszervet masszíroztatni?"
Nyugi....mit húzod fel magad?
Nem mindegy neked, hogy én hogy élek? Akár el is engedhetem a párom lingammasszázsra....vagy nem... Jobb lesz attól neked?
Én értem, mert oda van írva:
"................aki ezt otthon megkapja, nem fog másfelé vágyódni............"
Az összes kurvához járó nemiszervét 20 000-ért kényeztető faszi ottmarad a masszírozó kurvánál : mert Ő szolgáltatja ezt a kényeztetést, ami nélkül pasika elvágyódik.
A család ? Családod ?
Nagymegmodóasszonyság! Elengeded az uradat esténként nemiszervet masszíroztatni?
Vagy a napi rohangálás után kisbugyiban még lemaszírozod a nemiszervét az utolsó mosogatás előtt?
És kellesz neki 100 kg-on felül , 3 gyereke és a 25 év hapták után?
Kell neki tőled egy kis kényeztetés, vagy inkább a sarki csinibabára ered el a nyála?
Azt lehet mondani nálatok este a film után: ledűlök mert leesek a lábamról? -Jó, anyukám, én meg elmegyek és 20 000-ért lemasszíroztatom a farkam.
Neked a nagy Ő-d mit csinál esténként, hogy otthon maradj és ne rohanj orgazmusért férfi maszírozóhoz? Gyereket?
A kéki miért van egyedül?
Jó a szexből a kéki, legalábbis azt hirdeti évek óta, hogy mindenki csak hüpi szentfazék rajta kívül. Orálkényeztetésből legjobbnak mondja magát az itt fikázó frau kéki...
Akkor miért hagyták ott a partnerei a nagyokosan szentfazekazó kékit?
Ez a cikk kereskedelmi hirdetés.
Befizetett a mesterség egy forduló hirdetésre az nlcafén.
Ettől ne legyen senkinek fejfájása, lekiismeretfurdalása és aki akarja, az szopjon le mindenkit, aki meg nem, az főzze a zöldborsólevest nyugodtan a családjának, a partnerének nem alkalmas pillanatban rájövő inger fölösleges cuccától diszkréten maszturbálással megváló apjukkal az asztalfőn.
De kérlekszépen, nagymegmondóasszony, ne avassad szentté és szociológussá, vagy lélekgyógyásszá a családapákat 20 000-ert maszturbáló kurvát . Se a családja szájától ezt az összeget megvonó kurafit.
"ez a tudás hatalom"- tényleg, bizony, bizony. A cím találó.
Ez egy mesterség : a legrégibb mesterség a Földön.
Most megfordítom !!!
Jóni masszázs. Ez a tudás, hatalom a férfiak kezében.
A női szexualitás misztikus falain hatol át, aki elsajátítja a női nemiszerv masszírozását...
..szóval addig még lószar van, addig verebek is vannak,sajna ezt nem tudom leírni szanszkritul.
"es hova teszi a sok sracot , aki mindig visszajar hozza ? Piros lampa alatt allnak sorba ? /nem olvastam a cikket/"
Talán olvasd el. Mert én olvastam, és nem igazán értem a kérdésedet.
Mármint kicsoda teszi hova a sok srácot?
Ennyire egyszerű lesz a hűség! :-))
Persze nem fog másfelé vágyódni , na de jó minden ki otthon masszírozgat , szép új világ!:DD
"................aki ezt otthon megkapja, nem fog másfelé vágyódni............"
es hova teszi a sok sracot , aki mindig visszajar hozza ? Piros lampa alatt allnak sorba ? /nem olvastam a cikket/
az elso hsz-rol jut eszembe az ujsaghir , a 2011-ben egy ozvegytol milliokat kicsalt hires jos/magus , az Anushavan.... most futyimegnagyobbitasba kezdett ... mar van weboldala
" Bizonyára nemcsak szingli vendégek jelentkeznek be hozzád. Megcsalás a lingammasszázs?
– Határozottan állítom, hogy nem, mivel nem történik sem orális szex, sem aktus. "
Pontosítsunk. Lehet, hogy nála nem "úgy" zajlik a lingammasszázs, de egyéb szalonok esetében már csak az internetes weboldalaik alapján is kétségeim támadtak erről. (Ha rákeres az ember a lingammasszázsra, egy jó pár olyan oldalra talál, ami lingammasszázst hirdet, de a masszőrök egy szál bugyiban vannak a képeken. Miért kell ehhez levetkőznie a masszőrnek? - Nem erre a hölgyre gondolok, bár 1-2 képén ő is eléggé kitette a melleit a weblapján. :D)
A másik dolog: az árak. Kb. egy 1 h-s masszázsért 16-24 ezer Ft-os árakat találtam. Vajon tényleg "megértik" a férfiak, hogy ennyiért "csak" kézi masszázst kapnak? (Ez utóbbi csak "költői" kérdés, nyilván erre nem lehet csak igennel vagy nemmel válaszolni.)
Ezt úgy mondja, mintha valami kiváltság volna.
Értem a lényeget, de ez így akkor is abszurd. Az a nő, aki mellnagyobbító műtétre vállalkozik, mert kicsi a melle, pont úgy járt, mint a férfi, akinek leszólták a péniszét - tönkretették az önbecsülését. És ezt a mellműtét nem biztos, hogy gyógyítja.