Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Frizurák a múltból, amik ma is vagányak lennének
2014-10-21 17:051.
Létrehozva: 2014. október 21. 17:05
Vajon 40 év múlva kinevetik majd a mostani frizurákat, vagy éppen újra divatba jönnek? Annyira jó nézegetni ezeket a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas években készült fotókat. Közben arra gondoltam, hogy azért negyven éve sokkal macerásabb lehetett elindulni reggelente, én néha fésülködni is lusta vagyok, nemhogy tupírozni.
Nők Lapja Café: Frizurák a múltból, amik ma is vagányak lennének
Nők Lapja Café: Frizurák a múltból, amik ma is vagányak lennének
Ez nagyon szep. Ugyes lehetett. Az biztos, h nem kis melo. En emiatt nem kelnek korabban. Max estere csinalnam, ha meg tudnam csinalni, de ilyenben bena vagyok.
Az én anyukám is rakott kontyot hordott, nagyon jól állt neki. Kb. így nézett ki ------>
Kicsit nagyobb tincsekből csinálta, de azért nem volt semmi minden reggel elkészíteni, sok csattal, hajtűvel, tincsenként feltupírozni. Beletelt vagy fél órába.