Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
A pasimat zaklatja a főnő
2004-11-02 11:521.
Létrehozva: 2004. november 2. 11:52
Na nekem egy olyan problémám van,hogy a barátomra eléggé nyomul a főnöknője.a pasim azt mondja,hogy nem érdekli a nő.de az a liba állandóan hívogatja és szinte zalkatja.a barátom már megmondta neki,hogy neki barátnője van és hogy vegyen kicsit vissza,de a nő továbbra is próbálkozik.nem tudjuk,hogy mit csináljunk.egyrészről jó lenne,ha a nő nem zaklatná tovább.de másrészről félünk,hogy emiatt at ügy miatt esetleg a barátomat kirúgja.
szeintetek mi lenne a megoldás?
szeintetek mi lenne a megoldás?
!
Tuti, hogy nem valami délamerikai producer vagy, aki az uj szappanoperájához próbálja meg itt összeállítani a történetet? mert sztem abba illene:) bocs
biztos vagyok benne, hogy nem csalna meg soha.
és(bár biztos nem sokan fogjátok elhinni):azt mondta, hogy ha legalább 18 éves lennék, akkor már megkérte volna a kezem.
és azt tervezzük, hogyha leéretségiztem akkor összeköltözünk. és esetleg össze is házasodunk.
bármennyire fáj, válts!
sajnos a baráti körömben sokan szívják. és hát én is kpróbáltam. de szó sincs róla, hogy láncdohányos lennék!
a korkülönbség ellenére nagyon jól megvagyunk. és még nem szeretkeztünk. mostanában fog megtörténni.
igen, nagyon nehéz uralkodnia magán, de tiszteletben tart.
Hogyan cigizhetsz 14 évesen????
nem szórakozok!
most biztos jönnek majd a piszkálódások, hogy hogy járhatunk együtt, hisz 11 év van köztünk!
de mindenki azt mondja a környezetemben, hogy sokkal éretebb vagyok a koromnál. a barátom szerint is. és nagyon jól meglennénk, ha nem lenne ez a nő.
eléggé buknak rá a nők
A helyedben odafigyelnék nem néz-e madárnak a barátom.
ami nem jönne túl jól
és biztos, hogy nem ad olyan jeleket
Másik helyén is zaklatta a főnöke?
Hát egyszer még elmegy, de hogy már második helyén is ez van? Biztos, hogy nem adja alájuk a lovat?