Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
A farok csóválja a kutyát. . . . . . , a rendőrökről és a Mórokról (Mórickákról) is készült számtalan vicc, mégsem mennek majrézni. . .
vagyis, a szőke nős viccek mégiscsak igazak??? mégegyszer bocsi azoktól a szőkéktől, akik nem vonultak ki.
szőkenő (unisex)
szőke nő (szőke hajszínnel rendelkező nő)
Egy reklámügynökség szervezte reklámként a(z angolul szőke nevű) szórakozóhelynek.
Elég "szőke" ötlet, nem ?! Az ötletgazda is ezzel a hajszínnel bírhat.
És tényleg, pont a "szőkék", akik tüntettek, csak azok nem nevetnek a szőke nős vicceken. . . . . . .
Szerintem az az igazi szőke, aki nem nevet a viccen, hanem megsértődik.
Akkor a zsidók, a . . . . . -ok, és rendőrök is tüntethettek volna.
Én személy szerint jókat szoktam nevetni rajta-ha jó a vicc.
Ja, és én is szőke vagyok-hajszín tekintetében:)
Aki szőke, és van agya (pl. Te), az meg úgysem foglalkozik pl. a szőkés viccekkel. Vagy legfeljebb jót nevet rajtuk. . .
Én is szőke vagyok, bár nem festett, hanem originál, és nem Baywatch-szőke, csak amolyan szimpla középszőke, de még senki nem bántott érte.