Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kismama alkalmi ruha hol?
2006-04-24 16:251.
Létrehozva: 2006. Április 24. 16:25
Sziasztok,
légyszi segítsetek, hogy hol találok Bp-en olyan üzletet, ahol árulnak alkalmi kismama ruhát. Esküvőre vagyunk hívatalosak (+ egy ballagás is lesz még a várandóságom ideje alatt), és szeretnék valami csini alkalmi ruhát.
Voltam már a 2 in 1 coll., ill. a gólya üzleteiben, de ott olyan hétköznapi - igaz csinos! - ruhákat láttam csak.
köszi a segítséget előre is!
Gabi
légyszi segítsetek, hogy hol találok Bp-en olyan üzletet, ahol árulnak alkalmi kismama ruhát. Esküvőre vagyunk hívatalosak (+ egy ballagás is lesz még a várandóságom ideje alatt), és szeretnék valami csini alkalmi ruhát.
Voltam már a 2 in 1 coll., ill. a gólya üzleteiben, de ott olyan hétköznapi - igaz csinos! - ruhákat láttam csak.
köszi a segítséget előre is!
Gabi
szia!
a www.christinamoda.hu n is találsz alkalmi kismama ruhákat.
Üdv., pilla
a mammutban van a Formes nevű cég, nem olcsó, de nagyon jó!!!
És a C&A-ban is ki lehet fogni nagyon jó dolgokat néha