Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Klion-D 100 hüvelytabletta
2006-05-18 08:331.
Torolt_felhasznalo_548238
Létrehozva: 2006. május 18. 08:33
Gondolom sokaknak volt szerencséje a fenti gyógyszerhez. Nekem most írták fel először, és felhelyezés után nagyon csíp. Ez normális? A dobozban található tájékoztató elég tömör ilyen tekintetben... Aki tudja, légyszi írjon! Köszi
Sziasztok!
Látom, régen nem él már ez a topic, de azért megpróbálom.
Tegnap voltam nődokinál, mert viszkető érzésem volt. Nem az volt, akihez járni szoktam, számomra rettenetesen antipatikus volt, és ezt írta fel.A bajom az, hogy kissé be van gyulladva a hüvelyfalam. (mást úgy emlékszem nem mondott.)Fórumokban úgy olvastam, hogy ez elég komoly gombás fertőzésekre van, nem?Bár az is lehet, hogy az is van, csak elfelejtette megemlíteni.
Még ezzel a kúppal nem is lenne bajom, de kissé megrémültem attól azintimzuhanytól. AZ nem nagyon pepecselős?Mást nem lehetne alkalmazni ehelyett az egész helyett?
Meg ezt a gyógyszert tényle csak nemi úton terjedő panaszokra írják fel?
Segítségeteket előre is köszi:)
Őszintén...tudom milyen. Engem egy nőgyógyász évekig ezzel "kezelt". Nem hatott. Mindenféle kenetvizsgálat negatív volt. (candidától kezdve mindent kerestek)Elmentem egy másik orvoshoz és kiderült, hogy a prolaktin nevű hormon túltermelődik a szervezetemben, ezért van folyásom. Szóval kenetet kellene hogy vegyen...
De most napközben nem csíp, csak úgy érzem h ott van. Este volt rossz kb 1-1,5 órán keresztül, de még az is a simán kibírható kategória, csak meglepődtem rajta...
A szüzességgel kapcs. annyit mondott, h nem akar "megpiszkálni". Gondolom ha mondjuk ez 1 hét alatt nem múlik el, akor mindenképp megvizsgál. Még megvárom, mi lesz ma este.
Fertőzésre, vagy gyulladásra adják ezt? Én mást kaptam igaz régen. Helyette lehet olyan természetes gyógynövényekből összeállitott spraet, gellyt kapni aminek nincs mellékhatása, és segit is, gyorsabban is.
Nekem ez vált be.
szia,
nekem is volt hasonló érzésem ezzel a kúppal, de ez normális, nekem mindig segített edddig, szerintem az egyik legjobb!
addig ne ess panikba,ha jol emlekszem 1x velem is megesett,hogy csipett,de akkor azert mert fel voltam fazva,de akkor mondjuk minden csipett,meg a kamilla tea is
a polygynaxot ismered?az is nagyon jo es az egyaltalan nem csip,mondjuk joval nagyobb,de burokban van es ameddig szet nem olvad a burok nem is erzel semmit es aztan sem csip
Szia!
Sajnos nekem is volt már hozzá szerencsém, de csípni, nem csípet. Inkább viszketett, de az a fertőzés miatt volt inkább.
Szerintem is kérdezz rá a dokinál, hogy ez lehet-e.