Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Miért a csupasz punci?
2006-12-27 23:111.
Torolt_felhasznalo_859579
Létrehozva: 2006. december 27. 23:11
Nem tudom, van-e ilyen topik.
A nevemből is látható, 30-as pasi vagyok, közelebb a 40-hez, mint a 30-hoz.
Az "én időmben" - amikor én kamasz, majd huszonéves voltam - még nem volt jellemző a punci borotválása, nem is hallottam akkoriban csupasz puncit.
Ma meg fiordított a helyzet, egy bizonyos kor alatt szinte mindenki borotválja a punciját, szőröst nem is igen látni.
Szimpla férfi kíváncsiságból kérdezem, miért van ez így?
Divat?
Esztétikusabb?
Egészségesebb?
Ez jobban bejön a pasiknak?
Nem kellemetlen, amikor nő? Nem viszket, szúr vagy ilyesmi?
Szóval: miért a csupasz punci?
Ja és azok a nők, akik a puncijukat csupaszra borotválják, a farokban is a csupaszat szeretik?
A nevemből is látható, 30-as pasi vagyok, közelebb a 40-hez, mint a 30-hoz.
Az "én időmben" - amikor én kamasz, majd huszonéves voltam - még nem volt jellemző a punci borotválása, nem is hallottam akkoriban csupasz puncit.
Ma meg fiordított a helyzet, egy bizonyos kor alatt szinte mindenki borotválja a punciját, szőröst nem is igen látni.
Szimpla férfi kíváncsiságból kérdezem, miért van ez így?
Divat?
Esztétikusabb?
Egészségesebb?
Ez jobban bejön a pasiknak?
Nem kellemetlen, amikor nő? Nem viszket, szúr vagy ilyesmi?
Szóval: miért a csupasz punci?
Ja és azok a nők, akik a puncijukat csupaszra borotválják, a farokban is a csupaszat szeretik?
igen, viszket és gyereklányos!!!
A pasiknál meg főleg fáz egy kopasz altájék...
Szerintetek nem olyan csupaszon mint egy kiskorúé? Bár lehet, hogy csak én nem jól asszociálok! Én férfiba speciel nem szeretem a csupaszat (mármint szőrileg), egy kis szőr elmegy! A borotválás után növő szőr pedig igenis kellemetlen, legalábbis egy bizonyos hosszúság eléréséig mindenképp! Ezért van a gyanta!
és látod, ebben mennyire igazat adok...pedig se pasi, se harmincas nem vagyok még
Na, majd most jól megkapom, hogy konzervatív és öröeges vagyok, közel a harminchoz
Miért?
Ilyen a világ? A világ szerintem olyan, amilyenné mi tesszük. /lassan lakhatatlanná tesszük, na ez nem a csupasz puncihoz, vagy az öltözködéshez kapcsolódik/
igazad van!
Fura...de ez van. Néha én is meglepődöm embereken, ahogy fel tudnak öltözni...
de hát ilyen a világ, ezt éljük. És végül is ha mindenki egyformán öltözne, nem biztos, hogy jó lenne.
Meg kéne találni ebben is a közpútat szőrileg is meg divatilag is
De attól még lehet az embernek véleménye.
S mint tudjuk, ízlések és pofonok...
pl. az öltözködésben is... néha szép arcú, csinos lányok-nők milyen göncökben csúfítják el magukat!
Bárhogy is van, én már nyaltam nagy őserdős szőröset is, meg abszolútede csupaszt is...
Az előbbinél nemgyőztem szedni a számból a szőrt, az utóbbinál frankón élveztem is amit csinálok tisztán, és kényelmesen...
Akkor melyik a jobb?...
Nembeszélve arról, hogy a borotváltat, sokkal nagyobb élvezet kefélni is - még ránézésre is... (nekem)
Szia, Te melyiket szereted???
Amúgy valóban fura ez a divat, mert ugye, úgy van az ember, hogy gyerekként nincs, aztán a természet adja, tehát miért utálják sokan, amit a természet ad???
Sokan pasik ezt szeretik, és csak azért csinálja a lány, hogy örömet szerezzen a barátjának.
Sokan maguk miatt csinálják.
Sokan nem is csinálják! Van középút is, kicsit ritkítani és ennyi.
Vagy csak divatból...
Pasi, elég idétlenül néz ki ritkitott szőrrel, de kopasszal is ...
MOndjuk, nekem van egy ismerősöm, egyszer voltam vele strandon, hát a dzsungel figyelt a fürdőbugyin ki...ez meglepett.
Szóval a férfiak közötti generációs különbség lehet az oka.
(milyen topikok mennek ma, megáll az eszem...)
Már csak ilyen konzervatív vagyok, nekem a felnőtt puncihoz a szőr is hozzátartozik.
mert jobb egy csupasz higénikus puncit nyalni, mint, egy szőrös őserdőt...
többekközött....
...nem is hallottam akkoriban csupasz puncit...
Te, nem mondták még, hogy ne a füledet tedd oda????
Ehez csak annyit tudnek hozzafuzni,hogy mert nem kerded meg a csupasz baratnoidtol ok mert csupaszak.
De ha nem szereted ha csupasz,lopd el a borotvat