Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Napló Extra Homeopátia
Sziasztok!
Ma a Napló Extrában szó volt egy orvos, és egy természetgyógyász házaspárról, akik állítólag olyan homeopátiás szert találtak fel, ami a szervezet összes betegségére jó.
Voltak olyanok, akik használták ezt a szert és nagyon nagy gyógyulásról meséltek.
Van valaki, aki használta ezt a szert esetleg?
A szkeptikusoknak mondom, igen hiszek a homeopátiában, és hiszek, abban hogy a betegségeket az ember lelke illetve lelki gondjai, idézik elő.
Nagyon kíváncsi lennék olyanokra, akik tényleg használták a szert, illetve tudnak elérhetőséget mondani, mert nem írtam fel a neveket, és még most nem is találom a videótárban az adást.
Köszönet minden válaszért.
Önarckép?
nem inkabb so what ?
Na und...?
Ha idézhetem szkeptikus társad érveit.
Büntessék meg a csalókat, akik tisztességtelenül kihasználják, rászedik az embereket, legyen az kuruzslás, vagy éppen anyagi érdekekből való félrekezelés.
Szo ami szo van ahol szigoruan buntetik
http://www.origo.hu/nagyvilag/20110919-boszorkanysa g-es-varazslas-vadjaval-lefejeztek-egy-szudani-ferfit-szauda rabiaban.html
Tiltott varázslás és boszorkányság miatt halálra ítéltek egy szudáni férfit Szaúd-Arábiában. Az Amnesty International jogvédő szervezet szerint ezzel 42-re nőtt az arab monarchiában idén kivégzett emberek száma.
Szerintem nem. Azok tudjak hogy hol a helyuk az aloevera csipkebogyo es kamilla kozott a polcon.
Vakloert nem adnam ha a "kiskocos"
erre jarna "szakirodalom" gyujteseben
Mondtam mar hogy lenyugozott mindig is a tenyfeltarasod?
A canadai kataloguson ott csucsul az elixir kb 50 mas csodaelixir kozott , mind ugyanugy egyedi hatalmas talalmanykent csillognak az uvegukben
És azok feltalálói is mind-mind önjelölt Nobel-díjasok?