Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Teszek fel én is kálás csokrokat
Ezek csak kálából állnak össze
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy lampionokat hol lehet beszerezni????
Köszi...
Sziasztok!!
Tud nekem valaki ajánlani sátrat, esküvőre kellene 50 főnek kb.
Amit eddig találtam az 150 000Ft, plusz a szállitás!
Az nagyon sok...
Várom a válaszokat!
Köszi
Niki
Sziasztok!
Igaz már indítottam egy topikot, de hátha ti tudtok segíteni:
Esküvőre keresnék olyan zenét, ami "magyaros", de lehet rá angol keringő járni. A meghívó is és a díszítés is népi motívumokat tartalmaz, ezért lenne jó egy olyan zeneszám nyitótáncnak, ami passzol ehhez.
Minden ötletnek nagyon örülnék!
Ja, és nagyon sok boldogságot mindenkinek!!! :) :) :)
Igazán semmiség. A képek itt vannak a gépemen, ez a legkevesebb, hogy megosztom azzal, akinek igénye van erre. Örülök, ha segíthetek másoknak is ihletet meríteni, ha már nekem nincs még erre szükségem.
Ha oda kerülök, akkor még jól fog jönni ez a sok "okosság", amiket összegyűjtöttem, meg a sok tanács, amiket itt a lányok összehoznak.
Húúú,de klassz!Köszi Kedves mazsipitti :-):-) a csokrokat és a körmöket is.Persze én is keresgélek,amikor csak időm engedi,már külön mappákba mentegetem a csokros,hajas,körmös,sminket,dekorációs,stb...képeket,de mindig jól jönnek újabb ötletek :-)
Mégegyszer nagyon köszi!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Én fotóst és videóst keresek, ha van akit szívből ajánlotok kérlek, priviben írjátok meg. Esetleg ha tudtok, honlapot is küldjetek hogy utánajárhassak a munkáiknak.
Ezer hála és köszönet!
Szia!
Képet találtam a gépen, de sajna azt nem tudom, hogy hogyan csinálják. Szerintem nem esik szét, azért arra biztosan odafigyel a virágkötő!!!
Jó szervezést!
Mazsi
Sziasztok!
Ehhez hasonló ( ilyen labda,vagy gömb formájú (( fogalmam sincs mi a pontos megnevezése ) ) csokorról tudna vki képeket küldeni.Tudja valaki,hogy hogyan csinálják az ilyet?Irtóra megtetszett,és hasonlót szeretnék,csak félek tőle,hogy nem fog szétesni????
Plusz menyasszonyi körmökre is keresgélek ötleteket.
Előre is nagyon köszi mindenkinek!
Sziasztok!
Kálás csokrok
Sziasztok!
Ha valaki szeretne az esküvőjére egy megbízható, humoros, nem drága, széles repertoárral rendelkező DJ-t, az írjon privit, szívesen megadom az elérhetőségeit!
Pusz
Mona
Szia!
Már voltak kálás csokrok, nézd meg a korábbi hozzászólások között:)
Akkor azt hiszem, hogy a sötét és a fehér csokor segített.
További jó szervezést!!!
Köszönöm a képeket!!!
Bordó-krém lesz a dekor.
Találtam még a gépemen egy párat...
Sok szín, sajna nem néztem meg, hogy írtál-e a dekorod színéről...
Szia!
Remélem ezek segítenek valamennyit.
Igaz ben csak kála, de hátha ad ötletet.
Szia!
Egyik ismerősnőmnek a hajában egyszer egy bál alkalmából rózsa volt, amit a fodrász befújt vmi spray-vel, aminek köszönhetően a rózsa egész éjjel szép maradt, egy szirma sem hullott le. Szerintem kérdezd meg erről a fodrászodat.
Szia!
Barátnőmnek fehér orchidea volt a hajában a lagziján, nagyon jól nézett ki:) jól bírta másnap reggelig.
Megnéztem, ezek a lelógós lámpák/lampionok nagyon tetszenek, csak én sajna nem tudom honnan lelógatni, mert teljesen fedél nélküli a terasz.
Apropó, Ti mikor csináljátok a díszítést?? Már annyit gondolkoztam ezen, hogyan kéne, mikor lesz arra időm a fodrász-kozmetikus (no meg az idegeskedés) mellett? Mert a terítést persze megcsinálják a pincérek, de a tulaj azt mondta, a különleges díszítéseket a menyasszony szokta csinálni a barátnőivel.
Szia!
Nekünk egy kicsi romantikus kastélyszállóban és annak kertjében lesz az egész, gyönyörű zöld környezetben. A polgári szertartás a kertben hatalmas fák alatt lesz, a templomi pedig a kastély kertjében lévő kis kápolnában, maga a vacsi és a buli pedig az emeleti hatalmas nyitott teraszon, ahol kényelmesen le tud ülni az 50 fős násznép, ott lesz kinn a zenekar, és még a tánctérnek is marad hely.
Emiatt, hogy nagyjából kint a zöldben lesz az egész, zöld-fehér színeket tudok elképzelni dekorációnak, találtam jó sok képet is itt a topicban.
És végül, mivel sztem már csak az ünnepek után láttogatom meg a fórumot ezért,
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Szia,
láttam hogy még nem tudtál dönteni a dekorba ezért hoztam neked zöld-sárga dekor képeket.
Sztem nagyon jó kis hangulatos esküvőtök lesz, van vmi romantika a szabadtéri dolgokban.....jol döntöttetek.
O, most latom, h a linkeket meg nem tette be.
http ://www .marthastewartweddings .com/ photogallery/ let-it-glow
(a szokozoket vedd ki)
Szia!
Az előző hsz-t nem ilyen rövidre terveztem, csak picit megviccelt a rendszer:)
Szóval előkerestem pár lampionos képet, bár lehet hogy már feltettem ezeket ide:)
Nezd meg ezeket:
Nekem is szabadteri lesz, zold kornyezetben es annyira bizok a jo idoben, mert szerintem egesz mas a hangulata, mint benn. Nalunk az egesz koncepcio egy grillezos kerti party, szoval egyszeru lesz a ruham, grillezett husik, zold-feher-sarga vagy teljesen szines dekor, meg nem tudom.
Ti hol tartjatok?