Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Internetes társkeresés
2008-09-01 05:371.
Létrehozva: 2008. szeptember 1. 05:37
Sziasztok
Kíváncsi lennék a véleményetekre hogy nektek milyen tapasztalataitok vannak az internetes társkeresésben!!
Férfiak , nők , mindkét nem tapasztalata érdekel!!
Nekem nagyon rosszak az ezirányú élményeim, de ismerek olyat aki így találta meg élete szerelmét:)
köszi
Érdekes, nálunk a fősulin egyáltalán nem volt téma, hogy melyik srácnak milyen egzisztenciája van. Mi a jófejségre buktunk akkoriban. Most is csak pislogok, amikor mondogatod ezeket a báros élményeidet, mert én soha ilyen helyeken nem jártam, soha ilyen palikkal össze nem futottam sehol. Lehet, jobb is! :D
És a vámpíros csajt addig beakasztod a szekrénybe fejjel lefelé, míg a többieket lerendezed, vagymi?
Mi az, hogy 8-9-es? Ja, hogy 10 pontból? 21 éves? Persze, ha gyorsan férjhez megy, nem kell majd dolgoznia sem! okosak ám a mai lányok!
Én a felvert tojáshabot a piskótába szoktam rakni...
Mindig kapok twitteren,istagramon fotokat es van amelyik tetszik. Kicsit tul sok szexkepet kapok de az mindegy,kikerulom:D
A jobbakbol teszek ide parat,amikor varok valamire vagy mit tudom en, budin, mikor nincs mas csak a telefon csesztetese.
Egyebkent seretem a jopofa kepeket
Tegnap volt szeresd az ugyvededet nap,az a 2 hirdeteses foto onnan van
Gyerekek,ez nagyon jo. Olyan 21eves fekete haju, vekony,formas kb 8-9es csaj adta oda a telefonszamat, par oras fuzogetes, ismerkedes utan, amilyenek regen 20 eves suzukis koromban hanyagoltak.
Tudtam en fiatalon, hogy beerik a dolog es egyszer fordul a kocka,utanam fognak futni a csajok,de hogy ennyire?? Es ilyen keson? Es ennyire fiatal kis jomellu pipik? K.va jo.👍
Néha azon gondolkozom, hogy ez valamiféle naplóírás a részedről... azzal a különbséggel, hogy a kronológiának nincs jelentősége... :D
Látom, eldurrant az írói vénád...
mármint a testarányokat tekintve
Ennek az volt a lényege, hogy az emberek hím tagjai a gorillák és a csimpánzok közé esnek méretileg. Ha ez nem tetszik valakinek, akkor lehet gorilla kis farokkal vagy csimpánz naggyal.
Ja, hát a Csányi jó arc, biztosan érdekes a könyve... majd egyszer biztosan a fejemre esik, bár az nem itthon lesz (szerintem nekünk az nincs meg)...
q
:D
Most akkor ennek mi a lenyege? Bobinak apro,macsola szeru szottyadt herei lehetnek,mert ugy sem hasznalja oket semmire?
Egyebkent csanyi vilmosnak van errol egy konyve is:) osszeveti csimpanzot makakot meg nem tudom milyen majmokat es ebbol von le valamifele kovetkeztetest az ember tarsas kpacsolatait illetoen.Elfelejtettem a konyv cimet, csak felig harmadig olvastam el de vicces dolgok vannak benne.
A fiúknak szeretettel, hogy tudják, hol a helyük:
Az evolúció érdekes lenyomata a hereméret[x] és a két nem közötti méretkülönbség. Mindkettő végső soron ökológiai viszonyoktól függ. Főemlős rokonaink változatos ökológiai körülmények között élnek. Ezek a körülmények megszabják azt is, hogy milyen társas csoportban élnek az adott faj tagjai. Nagy területen szétszórt, kicsiny halmozódást mutató táplálék esetében a faj tagjai egymástól függetlenül fognak kóborolni. Itt a nőstény mellé szegődik a hím, aki a nagy terület miatt képtelen egyben tartani egy háremet. Itt nincs versengés a hímek között, így a hímek nem szelektálódnak nagyobbra a nőstényeknél. Ilyen a gibbon. A gorilla kisebb háremet tart, itt szükség van arra, hogy a megvédje a többi hímtől nőstényeit, így mintegy kétszer akkorák a hímek, mint a nőstények. A csimpánzok táplálékai még a gorilláénál is jobban halmozódnak, így nagy csoportokban élnek. Ezeket egy hím nem tudja egyben tartani, így a hímek csoportosan élnek együtt. Van némi, de nem túl sok versengés a nőstényekért. Ezért a csimpánz testmérete közepes mértékben haladja meg nőstényét. A gorillák és gibbonok nőstényeit csak egy adott hím termékenyítheti meg, viszont a csimpánzoknál a nőstények párosodnak minden hímmel, azért, hogy megelőzzék a csimpánzkölykök megölését. Emiatt a csimpánzoknak jóval (testmérettel korrigálva 16-szor) nagyobb heréik vannak, mint a gorillának. Ennek oka, hogy a nagyobb here több spermiumot jelent, ami nem hátrány akkor, ha a nőstény minden csapatba tartozó hímmel közösül[xi]. Az ember heréje nagyobb, mint a gorilláé, de kisebb, mint a csimpánzé, ami közepes promiszkuitásra utal. Ez jól összekapcsolható azzal, hogy az emberszülők általában monogámiában nevelik közös gyerekeiket, azonban néha mindkét nem tagjai „félrepillantanak”[xii].
forrás: http://www.mipszi.hu/cikk/091011-szerelem-meg erto-modban
Ez biztos nem, de az ezerszínű festményekért tutira odavan!
Deeee!!
Én is tartok otthon ilyent, és esténként simogatom!! :P
q
Q
Bar ez utobbi biztos nem tetszik bobnak
q
Q
Q