Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Itt vagyunk régi barátok 2

*zsóka49*
Létrehozva: 2006. június 25. 09:58

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

1. 2015. Április 1. 10:2670701.

Tényleg vicces lett volna ha egyszerre megyünka véletlenek egyszer majd összejönnek

előzmény:
    rozsaanyu (70695)
    2015-03-31  22:39
  2. 2015. Április 1. 10:1870700.

Sziasztok vidám napot.

Nem most keltem volt egy postamunkám azzal kész vagyok aztán jön a többi.Nagyon vacakul vagyok változatlanul 

Felénk esik fúj és hideg van tél van 

Most teázom aztán megyek dolgozni

Rózsa remélem a téglalapos dobozost vette az a jobbik,az volt leárazva.

3. 2015. Április 1. 07:1870699.

totyogoka

gratulálok a tehetséges unokádhoz.

4. 2015. Április 1. 07:0770698.

Ezeket  sorokat az iskola honlapján találtam:

Március 28. (szombat) 3. évfolyamos diákjaink a Magyar Látványtánc Sportszövetség regionális versenyén vettek részt, melyen 1. helyezést értek el.:

előzmény:
    totyogoka (70696)
    2015-04-01  06:11
  5. 2015. Április 1. 06:4470697.

szervusztok

hozom a kávét és a tejszinhabot.

Most festettem meg a hajamat,nemsokára megyek a fodrászhoz,aztán még ide a közelbe vásárolgatni ami az útra kell.,majd fözök és sütök a férjemnek,mert ő nem jön velem.

Szép időnek néz ki a mai nap,nem tudom mitévő legyek,mert a magyarországi elörejelzés szerint Húsvétkor 8 fok lesz,hogy viszek meleg kabátot is vagy csak vékonyabbat,mert ha fázom is borzalmas,de ha melegem van,akkor folyik a viz a nyakamon.

Kivánok nektek nagyon jó készülödést és áldott húsvéti ünnepeket.

6. 2015. Április 1. 06:1170696.

Szép jó reggelt!

Sötét borongós a reggel, fúj a szél, és hideg van. Ez az idő igazán nem olyan mint amilyen Húsvét előtt lehetne.No de addig még van egy pár nap és tulajdonképpen én már annak is örülnék ha nem esne az eső Húsvétkor.

A vásárlásokon nagyjából már túl vagyok nem nagyon szeretnék csak pék árut venni szombaton. Illetve ma még megyek a Lidl-be mert arra is lesz dolgom.

Még nem tudom, hogy Kitty mikor jön , ma van az utolsó tanítási nap a suliban és holnaptól szünet ami igen rövidre sikerült az idén.

Legyen szép a napotok!

7. 2015. március 31. 22:3970695.

KincsiE! Jól bevásároltatok. Már nem sok minden hiányzik.

Valcsi! A Marci volt ma az ALDI-ba. Még kapott leveles-tésztát. 5 db-ot hozott. Nem tudom mennyit költött. Sikerült-e az 500 Ft-os utalványt beváltani. Most meg már alszik. Nem tudom megkérdezni.

Marimama! Fogadd tőlem is a dicséretet!!!!!! Örömmel olvasom, hogy mozogsz.

Gitta! Jól Kinagyiztad magad. Szép álmokat a megérdemelt pihenésedhez.

Marcsi miatt aggódom. Nem jött beszámolni, mit intézett "orvosilag".

sKati! Pihened az utazás fáradalmait.

Mára maradt még a tejfölös husi szaftja. Ehhez főztem rizst, amibe főtt tojást tettem, összetörve. Finom és elég is volt.

HIÁNYZÓK?????

Reggel megyek a szokásos vérvételre.

Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.

Kérem, olvassátok el a mellékelt kép szövegét! Nem én írtam, de Nektek szól, Tőlem.

előzmény:
    dundori (70694)
    2015-03-31  21:25
  8. 2015. március 31. 21:2570694.

Szervusztok Barátnők!

Való igaz, ma nem voltam még itt, bár reggel kutyafuttában elolvastam az aktuális szolikat.

A napom kb. úgy alakult, ahogy ilyenkor általában szokott. Reggel megérkezett a két lány - Vivikét is a menyem hozta -, s már készítettem is nekik a tízórait, bár mindkettő reggelizett otthon - állítólag.

Aztán kifaggattam őket ebédügyileg, kiderült pörkölt nokedlivel az igény, így azonnal neki is fogtam. Ebéd után mosogatás, kis rendrakás minden téren, mert ők is nagy felfordulást csináltak, aztán játszottunk egy kicsit, majd Adél igyekezett megtanítani Vivient azokra a tánclépésekre, amiket ő tanult. Na ez egy nagyon mókásra sikeredett, Vivike sokkal kövérebb, mint szabadna, de nem nevettük ki, sőt örültem, hogy legalább mozog valamennyit.

Később átjött a horvát szomszédasszonyom, akik tegnap este értek haza H.országból 2 hét után. Hozott egy nagy zacskó "házi" citromot, hatalmas csokor babérlevelet, csokikat. Kicsit "elbeszélgettünk" - kézzel, lábbal, aztán azt vettük észre, hogy megérkezett a fiam. Vivit hazareptette, csodás volt a hirtelen csend. Aztán jött a menyem, ő Adélt vitte haza. Alig mentek el, kicsit lepihentem, jött a lányom és Margaret. Nem sokáig maradtak, s mondhatom jól esett a pihenés.

Most meg már eljött a fekvés ideje, így el is köszönök, jó éjt mindenkinek. Holnap újult erővel, talán sikerül bepótolni a mára tervezett dolgokat. Ma nagyon cudar idő volt nálunk.

9. 2015. március 31. 18:3370693.

Sziasztok!

Gittám! Köszönöm a dicséretet, Valikám neked meg a biztatást.

Igyekszem talopra állitani magam husvétra, hiszen jönnek az unokák jó étvággyal. Szeretném ha az idő javulna, mert bizony ma fujt a  szél, szerencsére pár szem esőnél több nem esett, még egy órára ki is sütött a nap.

Misike ma is sétáltatott és meg is dicsért a fejlődésért.

A terasz sajnos maradt a szomszéd fájától fekete bogyós, és a tejes müanyag üvegek szállitózsákos belapitása is maradt. Holnapi programom lesz.

Kivánok szép tavaszt

10. 2015. március 31. 18:2270692.

szép kora estét

Manyuska vettem a délutáni kávédból ,érezd jol magad a lányodnál.

Rozsa  a lényeget  a sonkának való csülköt megvettük ,tojást majd holnap délután itt nálunk a termelői piacon veszek.Hust is  elpakoltam a hütőbe  ahogy lesz kedvünk az evéshez ugy lesz a főzés .Pihend ki  magad.

Marcsi  remélem  kaptál  gyógyírt a bajodra .

Nálunk igen  kellemetlen volt az idő egész nap  , szél eső váltogatták egymást ,nem is mozdultunk ma ki .

Nekem  sem jó  a kedvem  teszem magam ide oda     pedig van ( lenne ) mit csinálni .

Mollyt  is régen láttam  gondolom készül a családi      ünnepre .

Gitta  mit csináltál  ma ? Kati   gondolom pihenön  van .

Valika   vigyázz magadra  azzal a megfázással .

11. 2015. március 31. 16:5670691.

Nagyon rossz hatással van rám a kettős front.

Bágyadt hangulatban köszöntöm a jelenlévőket! A  hiányzókat - továbbra is - hiányolom!

manyuska! Ittam a délutáni kávédból.

Marcsi! Valcsi! Vicces lett volna, ha összejön egy véletlen minitali Hszoboszlón.

Gitta! Terved szerint alakul a napod?

Kincsike! Sikerült a tervetek szerinti vásárlás?

sKati! Kialudtad magad?

Elnyúlva nézem a Csárli, majom a családban sorozatot.

Tegnapról maradt ebédünk. Nem kell főzni.

Mivel nem volt jó a vér sűrűségem, holnap reggel, ismét megyek a szokásos vérvételre.

12. 2015. március 31. 14:0070690.

szervusztok

Olan kevés időm va,de amig most ázik a lábam,mert nemsokára jön a pedikürösnö,hogy ezzel is meg legyek,mert erősen lejártam a lábaimat, a tegnap 13 helyen,ma 7 helyen jártam és elég sokat gyalogoltam.

.Holnap föznöm és sütnöm kell  a férjemnek,mert ő itthon marad,11-re megyek a fodrászhoz.

Minden napra kijut a munka és a lányomnál is sütni-fözni szeretnék-

A  lányom hizott kacsát szeretne, a kicsikénk csokoládé tortát.én meg apró sós süteményeket is,ha lesz erőm és egészségem hozzá.

Küldöm a délutáni kávét,aki óhajtja fogyassza.

.

13. 2015. március 31. 08:5570689.

Jó reggelt!

Borús és kifejezetten hideg is van ma reggel!Bár a gimnáziumban már voltak kint a srácok az udvaron trikóban egy szál gatyóban. na majd nem lesznek ilyen könnyelműek ha ilyen idősek lesznek!

Ma sem kell még főznöm mert van pörkölt meg nokedli maradék és csontleves is van. helyette vásárolni megyek illetve délután az urológiára. Azt nem mondom, hogy bátor vagyok, de ki fogom bírni.

Valika! Mi június 7-től 14.-ig leszünk Szoboszlón. Előtte május 22.-től Görögországba egy kedves kis szigetre mennénk. De még mind ezek előtt lesz Velencén egy esküvő amire nem csak vendégként megyünk, hanem feladataink is lesznek, úgy mint süti gyártás terítés videózás fuvarozás stb.Távolabbi terveink is vannak csak azok még elég homályosak meg a gyerekekkel is egyeztetni kell az időpontokat.

Kitty nagyon szereti a Húsvétban a "tojás vadászat programot" Nos ez amíg élt anyukám mindig nála volt megtartva, a hatalmas füves részen eldugtuk a csoki tojásokat és egy térkép alapján lehetett megkeresni . sajnos rossz idő esetén ez nem működik. Most sem ígérnek túl sok jó időt ezért "B" tervvel készülök. keresztlányoméknál ugyan van udvar de ha esik fúj akkor ott is be leszünk szorítva a lakásba. Elég régóta gyűjtögetjük a kinder tojás belsejében lévő kis sárga tojás alakú műanyag vackokat, amiket most arra fogunk felhasználni, hogy különböző feladatokat rejtünk el benne.Lesznek benne egészen viccesek is.

Kalapból húzunk és a feladat megoldásokért lehet majd csoki tojást kapni.Bízom benne , hogy lesz sikere a gyerekek és a felnőttek körében is.

Legyen szép a napotok!!!!!

előzmény:
    precon (70688)
    2015-03-31  07:52
  14. 2015. március 31. 07:5270688.

Sziasztok szép napot.

Napok óta vacakul vagyok,megfáztam rendesen.Szédelgek fáj a fejem a torkom stb.

Láttam megérkezett Katink nagyon jó volt neki 

Rózsa neked is vidám napod volt a kicsi lánnyal 

Kincsike nyugis békés hétvégétek lesz nektek is .

Totyi a húsvét nekem sosem volt a kedvencem ,ma már nem is csinálok belőle fakcnit 

Marimama neked nagyon jót tett a szani sétálsz és jelentkezel is minden nap csak így tovább.

Gitta  ha rá gondolok a kocsibeállódra kirázz a hideg

Molly gondoltam rád a napokban felénk állandóan fújt a szél ilyenkor abroncs kell a fejemre

Sorbet Erzsike remélem minden rendben?

Totyi olvasom hogy mentek 22-én hová,?mi is megyünk pont 22-én, Hajuszoboszlóra de mi ebben a hónapban 

manyuska olyan fincsi kávékat hozol meg szép képeket

15. 2015. március 30. 21:3970687.

szép estét 

Kati  légy üdvözölve itthon  bizony  az elmult héten gondoltam Rád és  a kellemes tengeri levegőre .

Elolvastam a beírásokat  .azt minden nap megteszem amikor   gépet kapcsolok.

Jobbulást  a gyengélkedöknek .

Ma  délután mi  is elkezdtük  a húsvéti  dolgok  vásárlását  de  csak módjával mivel ketten leszünk ,gyerekek ha minden rendben  mennek  a messze mamáékhoz .Auchanba voltunk  kaptunk  szép csülköt  az lesz a sonka ,hozzá fött tojás,torma majonéz .Majd  töltött csirkecombok valamelyik napra céklával .A husleves sem maradhat  el  sok sok zöldséggel.Aztán befejezve .Mindez  több  napig  elég lesz nekünk .

jó éjszakát  szép álmokat

16. 2015. március 30. 21:1170686.

Sziasztok!

Mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat kivánok,megyek bepotolom az éjszakai nem alvást.

17. 2015. március 30. 21:0070685.

Terveztem, hogy ma korán fekszem, de még mindig itt vagyok a gépnél, bár már rendben van a konyha, vár még rám egy gyors zuhanyzás, lehet fel is ébredek tőle.

Na semmi gond, már megyek is, hogy mielőbb ágyba lehessek, s megtervezzem a holnapi programot a lányokkal. Valami fő ételt is ki kell találnom a mai leves utánra, de a legbiztosabb a palacsinta, azt imádják mindketten. Ha jó lesz az idő, elviszem őket kirándulni, ha esik, akkor itthoni elfoglaltságot, pl. a garázsban lévő muskátlikat tesszük rendbe együtt.

Remélem nem felejtem reggel visszakérni az ülésmagasítót reggel a menyemtől. Délután kivettük a kocsimból, mert ő hozza reggel Vivikét, s neki csak egy van a kocsijában. Gyerekülés van több is nálam, de félek, egyik sem fér már bele.

Mindenkinek jó éjt, szép álmokat kívánok.

18. 2015. március 30. 20:5270684.

Szervusztok Barátnők!

Katikám! Örömmel olvasom, hogy mennyire jól érezted magad. Ezek szerint az egészségednek is jót tett, s ennél nincs is fontosabb. A beutaló kérvényt még csak beadtam, s várunk a sorunkra, lehet, egy évet is kell várakozni, de semmi nem sürgős. Ami sürgős lenne, azzal nem haladok, vár még előtte egy vizsgálat, de csak máj. 27-re kaptam időpontot, addig csak ülök, mint a tök, s várok a soromra. Gyöngyöske jól van, köszönöm az érdeklődést, majd átadom neki, hogy gyakran érdeklődsz utána. Pénteken elpostáztam a tavalyi zárójelentését, mielőtt elveszteném a saját rengeteg papírjaim között. Vártam, hogy hív ma, hogy megkapta, de nem jelentkezett.

Én ma nagyon elfáradtam. Éjszaka nagyon-nagyon sokára sikerült elaludnom, s reggel - mint írtam is - jó későn érkezett Adél. Akkor kezdtem kapkodni az ebéd miatt, de kiderült, nem is reggelizett otthon. Igy azzal kezdtük, majd szép lassan, jó későn indultunk vásárolni. Bankban nem is voltunk, csak a közeli boltokban, de kb. négy helyen, így jól elhúzódott. Rózsa! Becsinált csirkelevest főztem, májgaluskával, közben kolozsvári szalonnát sütöttem a gyereknek, mert a leves elég későn lett készen. A második ratatuj (magyarul) volt, tudtam, azt úgysem eszi meg. Közben megsütöttem a túrós krémest, nagyon-nagyon finom lett, pedig tudjátok: én nem vagyok édesség evő. Ez egy nagyon finom recept, kevert tészta alapú (piskótához hasonló) és nagyon finom túrókrémmel töltött.

Marika! Neked ismét csak nagy-nagy dicséret jár! Csak így tovább!

Holnap két kislányom lesz: Adél és Vivien. Már mindkettő az izgalom lázában ég, nagyon régen találkoztak, és nagyon vágynak már együtt játszani.

19. 2015. március 30. 16:4770683.

Sziasztok!

Azt hittem minket elkerül az eső ma, de nem, most kezd csapkodni, pedig már felszáradtak az utak. Jó,hogy dél körül ráért Misi és megsétáltatott, igy a mai levegőzés sem maradt el, nyugodtan vagyok. Ugyanis a kakasszéki gyógytornász, aki jár hozzám tornáztatni, házifeladatul adta a napi sétát és még egyéb gyakorlatokat is. Már észre is veszem az állóképességemen.

Szebb időt, napsütést kivánok

20. 2015. március 30. 15:0270682.

Rózsa!

Egyszerre írtunk! Sajnálom, hogy az Andris megint munka nélkül van! Én azt hittem , hogy ez rendes bejelentett munka volt neki.Hogyan van az, hogy egy ügyvezető igazgató nem szólhat bele a saját járandóságának a kifizetésébe????Tárnokon a barátnőjénél vagy annak szüleinél vannak? Bocsi nem akarok kíváncsiskodni csak tényleg jó lenne már ha lenne egy normális állandó állása ami jövedelmet is biztosítana.

Puszi : Marcsi

előzmény:
    rozsaanyu (70680)
    2015-03-30  14:28
  21. 2015. március 30. 14:5770681.

Sziasztok!

Itt esik az eső változatlanul! Ráadásul nagyon hideg is van. pedig már igazán kitavaszodhatna. Szombaton reggelre legalább 10-12 szál tulipán hevert a földön letörve. Gondolom a szél tördelhette ki. Vázába raktam de a fűtött lakásban nagyon hamar lekókadtak.Voltam orvosnál, a vizelet tenyésztés eredménye is negatív. De akkor miért nem múlnak el a panaszaim???? Most beutalt az urológiára holnapra már van is időpontom.

Katika! Örülök, hogy szerencsésen haza érkeztetek.Biztosan jól éreztétek magatokat! Sajnos a Gáborral való fuvarozás nem megoldható. Mióta csendes cím kiadás van és tablettről dolgoznak , mindig a címhez legközelebb lévő kolléga kapja azt meg. Más címet elvinni etikátlan és fegyelmi vétséggel járhat.

Gitta! Nálunk csak 2.-án szerdán kezdődik a szünet, de 1.-én bolond nap lesz pizsama partival párna csatával a felsősöknek meg fordított nap lesz.

Rózsa! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat az Ágikával. Ilyenkor az Andrissal is találkozhatott volna, vagy már dolgozik valahol az Andris???Vagy Ő máskor máshol szokott találkozni vele???

Megyek teregetni mert le járt a mosógépem!

További szép napot!

22. 2015. március 30. 14:2870680.

Szép napot!

Nagyon érzem a hidegfront közeledését. Fáj a fejem, rossza kedvem is.

Andris már Tárnokon van. Tegnap felmondott Tihanyban. A Főnök nagyon meglepődött. 2 hét gondolkodási időt adott, hogy menjen vissza az Andris. Addig nem vesz fel helyette senkit. Andris lemondott erről a nagylelkűségről. Egyenesen megmondta, hogy nem megy vissza.

A szakácsBandi szerdán fog távozni. Gondolhatjátok! Mindketten az elmaradt fizetés nélkül, üres zsebbel távoznak.

Mi lesz tovább? Nem tudom.

A facebook-on írt egy gyermekkori Osztálytársnőm: Rózsa, ez a Leányzó nagyon hasonlít rád. Mintha csak téged látnálak ilyen idős korodban.

Ezt tegnap én is észrevettem. Le is írtam. Ez a beírás megerősített, hogy nem az Anyukájának a családi vére csörgedezik benne. Ezt a jókedvével, szorgosságával is alátámasztja az Ági.

Most állok neki porszívózni. Talán még az ALDI-ba is elmegyek, leveles-tésztáért.

Valcsi! Ma még tart az akció?

Marcsi!

Igazad van! A tanulás az első. Nehéz pótolni a hiányzást. Nálam úgy működött, hogy ha figyeltem az órán, utána kevesebbet kellett tanulni. Ha hiányoztam, nehezebben ment a pótlás.

Gitta!

Már túl vagytok az ebéden. Egészségetekre. Feltételezem, hogy finomat ettetek. Ripsz-ropsz kitaláltál valami gyors ebédet, a sikeres bolti és banki ügyintézés után.

Hiányzók!?!?!?!

előzmény:
    dundori (70678)
    2015-03-30  10:14
  23. 2015. március 30. 14:1570679.

Sziasztok!

Megjöttem az éjjel fél 1-kor,aztán nem tudtam elaludni sem.A mult vasárnap kivételével isteni idő volt,jól megpirosodtam,2x elmentem a lányommal a tengerparton gyalog sétával egyszer San Pedróig oda-vissza 12 km,aztán Marbelláig  csak oda 10 km,aztán a Salvador Dali szoborrainak terén megvártuk az Andrást,aki fél óra mulva ért oda autóval,a narancsos téren megvacsoráztunk,most virágranak a narancsfák,isteni illat volt és tegnap este megjöttünk,még szivesen maradtam volna a 27 fokban,mint ezt a ronda időt élvezzem itt.

Marcsika Gratuláltam már facebookon a Kittyék sikeréhez,vagány gyerekek,kiv ánom,hogy a következő menetben is ilyen nagíy sikerük legyen,Büszke nagyi,van is mire,tegnap éjjel taxival jöttünk haza,majd ha legközelebb ilyen lesz előre megbeszéljük és akkor a Gábor is kijöhetett volna értünk,először mi jöttünk a lányommal,aztán még az Andrást elvitte a Ruszti utcába.

Gittám! Látom aktiv voltál,igaz nem mindent olvastam el,mert már egész de itt ülök a gép előtt és törlöm és olvasom a rengetek emailt,még olyanok is irtak,akik pedig tudták,hogy elutaztam.Hogy vagytok,hogy van a Gyöngyöske és mikorra kaptatok beutalót?

Rózsa! Tündéri az unokád,te is nagyon boldog nagyi vagy,igaz most én is,mert augusztusban hazajön az uncsim és itt lesz velünk,a barátnője korábban visszamegye és kiélvezhetjük.

Nagy öröm is az embernek,hogyha az uncsijával lehet.A párod ezek szerint jól van ?Béke van ?

Marimama! Örömmelolvastam,hogy te is voltál sétálni,jó dolog is az,ott a tengerparton meg különösen,van külön bicikli és gyalogos ut,közben WC-kel és kajáldákkal,de csak inni álltunk meg,ugy sütörr a nap és nagy volt az uv sugárzás,hogy a karom és az arcom tiszta piros lett.

Remélem jól érzed magada és most nincsenek fájásaid.Az uncsik otthon vannak ,vagy még nem ?

Molly,Valika,Manyuska még mindent nem olvastam vissza,de szeretettel pusziillak benneteket is.

Most egy kis ideig nem megyek sehová,pedig még szivesen maradtam volna,igaz nagyon sokat dolgoztunk is a lányommal a kertben,minden bokrot,megnyirtunk,felsöpörtük a leveleket 16 nagyzsákot és 6 kiszsákot töltöttünk meg a zöldhulladékkal és mielőtt eljöttünk ketten kitakaritottuk az a bazi nagy lakást,igaz mindennap az egy szem ffi gondoskodott az élelmezésünkről.És minden ruhánkat kimostzuk,meg is száradva hoztuk haza,csak az ágynemüt hagytuk a száritón.

24. 2015. március 30. 10:1470678.

Szervusztok Barátnők!

Nálunk már iskolai szünet van, Adélnak legalábbis. Azt gondoltam, hogy majd csak a hét közepétől, így nem is vártam, de nem is mondták, hogy hozzák.

Anyja most "délutános", - már amennyire egy óvónő délutános tud lenni, de biztosan értitek, hogy később megy, és később is végez - így alig fél órája, váratlanul jöttek. Én meg bankba és boltokba készültem, most ugyan elmegyünk majd együtt a gyerekkel, de ebédről is gondoskodni kell, amiről jelenleg fogalmam nincs.

Rózsa! Nagyon szép a kislány unokád, biztosan nem felejti el, hogy milyen szivesen játszott vele a nagymamája, bevonta a konyhai feladatokba. Ez nálunk is így van, Bálint, Lilla és Brúnó szeretett velem a konyhában sürgölődni. Lilla gyorsan megtanult önállóan egyszerű ételeket készíteni magának, Brúnó ma is sokat segít az anyjának, Bálint pedig kiszolgáltatja magát.

Tegnap nem mentem sehová, sőt! Nem csináltam semmit, csak wellnes napot tartottam. Megettem minden maradékot, főzni nem kellett, de most be is fejezem, mert indulni kell, hogy időben itthon is legyünk, így is kapkodhatok, vagyis már eleve el vagyok késve az ebéddel.

25. 2015. március 30. 06:5670677.

Szép jó reggelt!

Itt esik az eső! Nem nagyon csak éppen minden vizes. Ma megyek vissza a dokihoz, talán már meg lesz a tenyésztés eredménye. nem túl sok javulás van azóta sem, pedig elfogyott minden gyógyszer amit ezzel kapcsolatban beszedettek velem.

Aztán menni szeretnék a Pennybe is mert még jó kis akcióik vannak csütörtökig. 2.-tól tavaszi szünet és valószínűleg itt is lesz Kitty , akkor már nem nagyon akarok nagyobb bevásárlásokat.

A Húsvétunk még nem tudom hogy fog alakulni illetve talán a hétfőt Kistarcsán a keresztlányoméknál fogjuk tölteni. Nem jósolnak valami szép időt a meteorológusok.Nekem meg egyáltalán nincs Húsvéti hangulatom. Az is igaz , hogy ez az az ünnep amit nem szeretek. Főleg a második napon a locsolkodást utálom!

Rózsa! Örülök, hogy örült Ági a jelmeznek.Még nem tudom mi lesz ha vége lesz a tánc bajnokságnak.Autentikus Folklór kategóriában indultak.Mivel nem az Ő osztályából tevődik össze a csapat így sokat kérik el a suliból a saját óráiról és sokat kell bepótolni illetve sokat marad távol fontos órákról mint pl informatika.( A többiek általában a tanítási óráik után illetve a tesi órákon próbálnak.) Magyar Bajnokság ide vagy oda nem lenne jó ha a tanulás rovására menne.

Most megyek! Legyen szép a napotok!

26. 2015. március 29. 21:5670676.

u.i.: A 2. képen, ahol a "térkép" van, mintha csak saját magamat látnám, 5-6 éves koromban. Még soha nem fedeztem fel ekkora hasonlóságot.

előzmény:
    er54 (70674)
    2015-03-29  21:38
  27. 2015. március 29. 21:5470675.

Gitta!

Mentél túróért? Sokan voltak a TESCO-ban?

Adél szívesen jár táncolni? Az Ági nagyon szeret járni népitáncra, mert tudja, hogy az Apája is táncolt. Arra viszont nem hajlandó, hogy megmutassa, mit tanultak eddig. Talán, egyszer csak lesz bemutató. Remélem tudomásom lesz róla. Szeretném megnézni.

Marcsi!

Pláne dicséret illeti a Kitty-t, hogy ilyen szépen beilleszkedett a csoportba. Nagy kiszúrás lenne a táncosoknak, ha a kirándulást választaná a Kitty. Főleg, hogy akit helyettesíteni ment, az nem mehet vissza.

Szépen elment a mai nap is. Meglepetésemre, falta az Ági a medvehagymás pogácsát is. Azt gondoltam, hogy meg sem fogja kóstolni. Vagy azt mondja, hogy csípős. Kérte, hogy az Anyájának is küldjek, mert olyan finom, hogy meg kell kóstolnia. No, meg megmutathatja, hogy ketten mit alkottunk.

Az egész lakás csupa pattogatott kukorica . Alig akarta az Ági levenni a jelmezt. Ez sem baj. Majd holnap felporszívózom a lakást. Ma már csak elnyúlásra van erőm. Kellemesen fárasztó napom volt.

1. Köszönet a Földesi családnak a jelmezért!

2. Már végeztünk a sütizéssel. A deszkán maradt lisztből térképet varázsolt. A vonat Bp. Déli pu.-ról, Kelenföldön át, a Velencei tó mellett megy Balatonfüredig, onnan az autóval Tihanyig. Ott van a gyúródeszkán a Déli pu-i alagút, a Velencei tó, sőt még a Balaton is. A Tihanyi belső tó és a Levendula Étterem is látható. Látjátok? Én igen, mert elmondta, hogy hol megy a vonat stb.

Dominóztunk, báboztunk. Almát is ettünk. El is ment az idő hamar. Nem szívesen indult haza az Ági.

Hiányzóknak "is" jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat.

előzmény:
    rozsaanyu (70673)
    2015-03-29  16:12
  28. 2015. március 29. 21:3870674.

szép  álmokat

Gratulálok Kitty  táncos eredményéhez láttam arcukon  a határtalan örömet.

Rozsa Ágika nagyon komolyan részt vett a pogácsa sütésbe ugy látszik érdekli a dolog .

Marimama   ne hanyagold el a séta  nagyon kell  a mindennapok mozgásához .

Én a  séta mellett  most  szoba biciklit  is használok .

Mindenkire szeretettel gondoltam .

29. 2015. március 29. 16:1270673.

Mindenkinek olyan kellemes napot kívánok, mint nekem van!!!

A Marci elhozta az Ágit. Délelőtt sütöttünk medvehagymás pogácsát és mákos maffint, vanília pudinggal.

Ebédre zöldségleves, tejfölös husi volt rizzsel. Utána a maffin nekem és az Áginak. Marci a pogácsát választotta.

Most farsangost játszunk. Idegen tollakkal ékeskedem!!!!!! 4. kép!!!!!

Marcsi! Ha tudnád, mennyire örül az Ági a jelmeznek. Kérdezi, hogy mikor veheti fel? Mondtam, hogy már csak az iskolában, 2016. farsangkor.

Most elbúcsúzom. Vége a dicsekvésnek. Játszunk, mert hamarosan indulnak haza a Marcipapával, aki most pihengél a szobájában.

30. 2015. március 29. 09:3270672.

Szép napot mindenkinek!

Nem most ébredtem, bár sokat nem tettem még idáig. Épp csak kipakoltam a mosogatógépet és kávét főztem. Nálunk esett, esik? az eső. A szél nem fúj, így a hőmérséklet is elviselhetőbb, mint tegnap volt.

Gondolkodtam, hogy sütni kellene egy kis túrós krémest, de nincs itthon túróm, lehet elmegyek, még meggondolom. Ma nyitva van a Tesco, de az van a legmesszebb tőlem, így nem tudom, ér-e annyit az a süti, amit tegnap annyira ettem volna. Lehet, hogy ma már nem is olyan fontos, bár Brúnó és az apja számára mindent megérne.

Az indiai csirkém nagyon finom lett tegnap (még mára is van), Adél is nagyon szivesen ette. Azt mondta, mikor kérdeztem, ízlik-e, hogy gondolhatom, ha ő valamire azt mondja, hogy finom, akkor az tényleg finom.

Totyi! Még szép, hogy büszke vagy az unokádra! Ki más örülhetne a sikereinek, ha nem a szülők és a nagyszülők?

Adél is jár már óvodás kora óta táncolni. Az ő tánciskolájukat művészi tánc- és mozgáskúltúra néven üzemeltetik. Itt is korosztályonként mutatják be évente a tanultakat, de nincs verseny, csak a gálaműsor. Kb. úgy, ahogy leírtad, szünet nélkül nyomják, előbb a kicsik, és aztán az egyre nagyobbak. Minél nagyobbak, annál komolyabb produkciókat lehet látni.

31. 2015. március 29. 06:4070671.

Szép jó reggelt!

Korán van még hideg van még és sötét is van! Ezt a nyomorult órá átállást mindig szokni kell. Jönnek a gyerekeke így időben készen kell lennem ma is.

Csont leves cérna metélttel, stefánia vagdalt krumpli pürével, pörkölt nokedlivel és piskóta tekercs lesz a mai menü.

Rózsa! Azért ha közelről láttad volna a mezőnyt nem borítékoltad volna ezt a győzelmet. Az egyetlen és hatalmas szerencse, hogy korcsoportok alapján lehetett nevezni és a 9-12 évesek közé sorolták Őket ( ami igaz is) Onnan feljebb már olyan koreográfiákat láttunk, hogy ihaj!A rendezvény 3 napos még ma is tart és a tegnapi napon is csak az első részt láttuk, de az is reggel 8.-tól 12.-ig szünet nélkül kb 160 produkció ment le 80 kategóriában. Szóval a dicséret nem maradt el mert igen is meg dicsértük Őket hiszen mind egyik a szabadidejét áldozta fel és amikor hulla fáradtam haza értünk még jött a lecke írás.

Köszönjük a gratulációkat! Irány a döntő május 22.-én.

( sajnos ezen a napon mi már nem leszünk itthon és Kittynek is osztálykirándulása lenne) Na majd eldöntik, hogy hova megy.

Annyit még tudni kell erről a táncról, hogy Kitty úgy csöppent bele, hogy nem is az Ő osztálytársaiból áll a csoport és betegség miatt kerestek egy olyan gyereket aki méretileg is passzolt a ruhába illetve gyorsan meg tudta tanulni a koreográfiát is.Kicsit furcsa neki hogy számára ismeretlen lányokkal nyerte meg a versenyt!A másik kislány már nem térhet vissza a csoportba így Kitty marad állandóra!

Na a dicséretből is meg árt a sok! Örülünk nagyon de azt hiszem más se tenne másként a helyünkben!

Legyen szép a napotok!

32. 2015. március 28. 20:5570670.

Kellemes estét kívánok!

Valcsi! Csak most olvastam a leveles tésztáról. De nem baj, mert kaptunk 1 db 500 Ft-os utalványt, amit hétfő-kedd-szerdán lehet levásárolni. Arra fogom felhasználni. Nincs messze az ALDI, még sétának sem sok. Csak elég sok mindent vettünk, ezért busszal közlekedtünk.

Marimama! Megdicsérlek én is, hogy még nagyobb legyen az önbizalmad!!!!!!

Marcsi! Belém bújt a boszorkány! Megéreztem, hogy győzni fognak a Kittyék! Gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakhoz is. Ott is sikeresek lesznek!!!!!!!

Gitta! El sem hiszem, hogy ma pihenős napot tartottál!!! VÉGRE!!!!

El ne felejtsétek az órákat átállítani. Előre kell tekerni 1 órát. Holnap ilyenkor már 21:50 lesz.

Reggel megy a Marci az Ágiért Most beszéltünk telefonon. Már nagyon várja, hogy itt lehessen. Hát még én?????

Hiányzók........................ ?????????????????

Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat!!!

előzmény:
    dundori (70669)
    2015-03-28  18:37
  33. 2015. március 28. 18:3770669.

Totyi! Gratulálok a lányoknak, nagyon klassz csapat. Jó kis iskolába jár, nagy boldogság, hogy már ilyen kislány korában ennyire sikeres több dologban.

Marika! Bizony megérdemled a dicséretet, ebben a korban már  nem olyan egyszerű az élet. Jó, hogy figyelnek Rád a gyerekek, unokák, amire nagy szükség van már ilyenkor. Majd kérd meg őket, hogy Anyák napjára tegyék rendbe a kertet, ez legyen az ajándék.

Nálam a korai tulipánok már kinyíltak, Adél nagyon örül nekik. A később nyílók majd sokkal szebbek lesznek.

Rózsa! Én ma nem dolgoztam odakint, ebédet főztem, aztán meg lustálkodtam. Munka lenne, de nem volt jó az idő, de kedvem sem lett volna hozzá. A muskátlik még a garázsban vannak, már szeretnének kint lenni, lehet holnap odalent elrendezem őket, majd felhurcolom, talán kellemesebb lesz az időjárás is. Sokat nem vacakolok velük, ami kihajt azt ápolom, ami már eleve nem mutat nagy hajlandóságot, azt eleve kidobom. Nem akarok sokat az idén, bár ezt évek óta hajtogatom, de még nem tartottam be.

előzmény:
    totyogoka (70667)
    2015-03-28  15:56
  34. 2015. március 28. 16:4470668.

Sziasztok!

Tul vagyok a mai sétán is. Ma hüvösebb volt és fujt a szél, ezért feleut tettem-A tornát viszont nagy nehezen végig csináltam. Kösz Gitta,  hogy megdicsértél érte. Jól esett és ez biztatott ma is, hogy minden gyakorlatot megcsináljak. Hiszen a dicsséretet ki kell érdemelni. 82 éves korban ugyanis nagyon keveset kap ebből az ember.

Hálásak a virágaim. Az idén nem tudtam törődni a kertecskémmel, ennek ellenére viritanak a korai virágok, hajt a futórózsa és a keritésre juttatott loncok.

Meglepi ért, Anikó unokám hazajött Pestről tegnap - nem tudtaam. Délben eljött apja kisfurgonjával és kérte tölem, hogy mit vásároljon be, mert lemegy a Tescoba.Levente nem jut ide, mert az üzletükben csinálja a weblapokat, webáruházakat. Ahogyan egy elkészül már pár nap mulva látszik annak az árunak a nagyobb - főleg interneten rendelt - forgalma.

Szép hétvégét kivánok

35. 2015. március 28. 15:5670667.

Sziasztok!!!!

Örömünk határtalan!!!!!!!!

A csajok a Magyar Látványtánc Sportszövetség mai rendezvényén a kategóriájukban arany érmesek lettek!!!! Ami azt jelenti, hogy bejutottak az országos döntőbe!!!!!!!

36. 2015. március 28. 14:0670666.

Sziasztok .

nálunk cudar idő van ki sem dugom az orrom.

Vasalok rámolok.

Vidám pihengetös hétvégét.

Rózsa az Aldiban van leveles tészta érdemes kipróbálnod 

előzmény:
    rozsaanyu (70665)
    2015-03-28  09:35
  37. 2015. március 28. 09:3570665.

Szép napot kívánok!

Valcsi! Meghallottam a kakasszót, kiugrottam az ágyból.

sorbetE! Igazat mondtak a szobatársaid. Hozzájuk képest fiatal vagy!

Gitta! Ma is kertészkedsz?

Manyuska! Nagyon jó szakács vagy Te is, mint Gitta és a többi Barátosné is.

Úgy néz ki, hogy elmegyek a Marcival az ALDI-ba, bevásárolni. Persze csak gyalog. Az autó meg itt áll a ház előtt.

Marcsi, Kitty! Már a táncversenyen vannak. Biztosan jó helyezést érnek el a Kittyék.

További kellemes, kedvetek szerinti időtöltést.

előzmény:
    dundori (70664)
    2015-03-28  09:19
  38. 2015. március 28. 09:1970664.

Szervusztok, szép napot!

Nálunk épp olyan idő van, mint tegnap, de már nem szemerkél az eső, a nagy szél megmaradt.

Te is jókat főzöl Manyuska, bár azt az ordás palacsintát még sosem hallottam, de gondolom, nagyon finom lehet. Nem tudom, édes, vagy sós ízesítésű-e? Igy ismeretlenül én a sósra tippelnék, mivel én nem rajongok az édességekért.

Most megint felhívott egy cég - nem tudok megszabadulni tőlük -, szinte naponta keresnek telefonon, annak ellenére, hogy letiltattam a marketinges hívásokat. Már tegnap közölték, hogy nyertem 20 ezer forint értékű ajándékot, csak el kell mennem, át kell vennem. Mondtam, hogy adják egy rászorulónak, biztosan akad az útjukba egy-két ilyen ember. Most ismét felhívtak, elmondta, hogy nem termékbemutató, csak egy cég a mi városunkban szeretne bemutatkozni, ezért hívnak meg embereket egy bemutatkozó gálára. Igaz, hogy kb. egész délelőtt eltart, kb. 3 szünettel, de sebaj, mert jól fogom érezni magam. Hagytam, mondja el a mondandóját, majd a végén közöltem: tegnap is mondtam már, egész biztos, hogy nem fogok elmenni. Aztán arról érdeklődik, hogy vajon miért nem? Ilyenkor már annyira felbosszant, hogy majd megpukkadok mérgemben.

39. 2015. március 28. 06:3870663.

Szép napot kívánok mindenkinek!

Az ünnepelteknek sok boldogságot, sok kellemes évfordulót és jó egészséget kívánok!

Sorbet, jó egészséget kívánok! remélem a további kivizsgálások során sem találnak semmi bajt és továbbra is egészséges maradsz 

Igazad van a betegséget sokféle képen élik meg az emberek, van aki türelemmel elviseli, amit rámért a sors, van aki önzővé, követelőzővé válik... ilyen nem szeretnék én sem lenni...

A fiadnak sok sikert kívánok, biztosan megállja a helyét ott a messzi nagy országban is

Igen, a cica továbbra is velünk van addig ameddig csak él.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok.

előzmény:
    sorbet (70651)
    2015-03-26  17:40
  40. 2015. március 27. 21:4070662.

Marcsi!

Kivánunk még  sok  boldog  évet  házasságkötésetek  évordulóján.

41. 2015. március 27. 14:2370661.

Akinek gmail cime van,ha tud kérem segitsen.

sok szép pps-t kapok,sajnos nem tudom meghallgatni,mert nics hangja,pedig felhutózom a hangszoró jelt.

köszönöm,ha valaki tud segiteni

42. 2015. március 27. 14:0170660.

Gitta

finomakat fözöl.

ugy gondolom,hogy egy hetet maradok,de meglátom majd,az avont sem hanyagolhatom el,mert elmaradnak a klienseim,ha sokat vagyok távol.

Nálunk is szemerkél,de hideg is van,amit nem szeretek,de ez nem kivánságlista,kell az eső a földeknek.

szeretném megnézni a neten a ridikül c.müsort,mert a tegnap el voltam foglalva.

Szép délutánt kivánok nektek,be lehet gyújtani a kályhába.,

előzmény:
    dundori (70659)
    2015-03-27  13:02
  43. 2015. március 27. 13:0270659.

Manyuska! Ezek szerint döntöttél, jössz a lányodhoz. Tudod már, hogy meddig maradsz?

Nálunk szemerkél az eső, a tegnapi naphoz képest nagyon hideg lett, ezért én ma be is fűtöttem egy kicsit a kandallóba. Nagyon erős szél fúj, így a jelenlegi 8 foknál kb. 2-3 fok az ember hőérzete. Szerencsére tegnap sokat dolgoztam kint a kertben, esett is rá eső, sőt előtte meg is locsoltam a vetéseket, így ha tényleg tavasz lesz, akkor szivesen kelhetnek a magok.

Én tegnap sajtos csirkemellet csináltam baconba csomagolva, ma is ez lesz az ebéd. Tegnap rizs volt a köret, ma krumplipüré és savanyú káposzta.

előzmény:
    manyuska7 (70658)
    2015-03-27  12:34
  44. 2015. március 27. 12:3470658.

szervusztok.

Nemrég jöttem haza,voltam a temetöben,onnan a piacra mentem:

ordát vettem,mert kelt ordás palacsintát sütök, a férjem kedvence.

Még vettem friss oldalast,majd lucskos káposztalevest fözök,mert már van friss káposzta.

tepertökrémet,mert viszek a lányomnak is,meg füstölt kolbászt,és egyéb finomságpkat,no meg zöld hagymát.

Eléggé elfáradtam,meg borus időnk van s ilyenkor jobban fájnak a térdeim.

totyogóka

gondolom kissé jobban érzed magad,a kezelések hatása késön jön meg.Kivánok még sok szép éveket eggyütt a férjeddel.Abban igazad van,hogy van jó is rossz is a sok év alatt,mi az idén leszünk 52 éves házasok.

Nagyon szép tavaszi napot kivánok minyájatoknak.

45. 2015. március 27. 06:4070657.

Sziasztok szép napot.

46. 2015. március 27. 06:1470656.

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Már erőlködik a napocska , lehet hogy még szép idő is lesz ebből.Ma megyek a kozmetikushoz még az is lehet hogy fodrászhoz is el jutok ( vagy Ő jön el hozzám?) Délben erre járnak Ágóék és délután meg jön az unokám. Nagyjából ennyi a program ami előre el van tervezve.

Holnap meg nagyon korán kelünk, mert 7.-re már a Pestszentimrei sport palotába kell lennünk, mivel 8.-kor kezdődik ez az országos tánc verseny.

Bizony ma 39. éve hogy összeházasodtunk! Rég volt szép volt. Bár voltak súrlódások mint szerintem minden házasságban azért sose az jutott eszünkbe hogy futás és válunk!

Tegnap egy nagyon kellemes lakótelepi közösségi délutánban volt részünk.nagyon szép idő is volt hozzá, így kellemes időtöltésben volt részünk. Rózsa! lehet hogy most lemaradtál, de április 23.-án lesz a következő a Dráva parkban.

Sorbet Erzsike ! Nagyon örülök, hogy benéztél! Fiadnak nagyon sok sikert kívánok a munkájához, Jó messzire szólítja a kötelesség. ha lesz rá lehetőség, hogy meglátogathatjátok feltétlenül éljetek vele. Köszönjük a köszöntést!

Gitta! Aranyos Adél , hogy igyekszik részt venni a magok elvetésében. lehet , hogy mégis lesz a családotokban aki tovább viszi a föld szeretetét??A fiamék az indiai főző iskolát karácsonyi ajándékként kapták az egyik barátjuktól, akik szintén ott lesznek holnap.

Manyuska! Én is kívánom, hogy élvezd a szép konyhádban a tennivalókat még nagyon sokáig. Nálunk már Apusom se kévézik én meg sose fogyasztottam kávét semmilyen formában. A fiam az aki ha itt van ebéd után iszik egyet.

Valika! Mi újság a szomszéddal? Kukkolgat még????

Kincsike! Végül is voltatok a Balcsin???? Megint vacak időt mondanak a hétvégére!

Vigyázzatok magatokra! legyen szép a napotok!

47. 2015. március 27. 00:2170655.

Jól felriadtam a gép zúgására. Gyorsan kikapcs. és visszaalszom!

Azért nem bírtam ki, hogy ne olvassak vissza. Örömmel látom, hogy - végre - sorbetE  jelentkeztél.

Mindent olvastam, aki írt.

Jó éjszakát................................................ stb. a szokásos.

Reggel megyek a szokásos vérvételre, onnan a fogorvoshoz. Délután jövök haza.

előzmény:
    dundori (70654)
    2015-03-26  21:35
  48. 2015. március 26. 21:3570654.

Mivel még mindig kacarászok magamban S.Erzsike írásán, eszembe jutott, hogy elfelejtettem leírni, milyen tisztálkodó napot tartottak a kerti madarak.

Én etetem őket egész télen, de itatom is, s ezt egész évben teszem, mármint az itatást. Mindig kíváncsi voltam rá, de még sosem láttam, mikor isznak a madarak?

Ma a kerti munka közben leültem egy kicsit pihenni a padra, pont ráláttam az itatójukra, amiben éppen friss víz volt. A fekete rigó kezdte, belelépett a tálba, majd fergeteges fürdőzésbe kezdett. Ezt észrevették a cinkék és nagyon tündér-módra vártak a sorukra. A rigó végzett, átvette a helyét egy cinke, ennek a várakozó helyére leszállt egy másik, de ott már vártak kb. hárman. Szépen, sorban kivárták az időt, én meg mozdulatlanul csak ültem és néztem, hogy ezeknek a kis diónyi madaraknak mennyi eszük van.

Ezt a intelligenciát érdemes lenne tanulni tőlük az embereknek is, milyen türelemmel vártak a sorukra.

49. 2015. március 26. 21:2470653.

Kedves S.Erzsike!

Én is jót nevettem, ahogy olvastalak! Guszti már haza ment, de egyszer már meglátogatott, örömmel szaladgált a kertben, már amennyire szaladni tud. Tényleg azt hitted, hogy egy igazi pasi??? Még most is úgy nevetek, hogy a könnyeim is folynak. Bár már nem emlékszem, mit is írhattam, amin megdöbbentél...? Nyilván, hogy milyen rozoga szegényke.

Kívánok Neked minden jót, jó eredményeket, és azt feltétlenül, hogy ne kerüljön sor soha egy ilyen hosszadalmas kórházi tartózkodásra.

Totyikám! Most meg irigylem a fiadékat, én is szivesen részt vennék egy ilyen tanfolyamon, nekem nagyon bejött ez az ízvilág. Sajnos kardamom még mindig nincs a birtokomban, sőt római köményt sem kaptam, már az is eszembe jutott, hogy veszek valamelyik vebáruház kínálatából vetőmagot, aztán lereszelem, darálom, felhasználom. Közben meg mégsem merem, mert lehet, vegyszerrel kezelt (csávázott).

Marimama! Jól teszed, hogy igyekszel sétálni. A minap írtam Neked, de közben elszállt: igenis mozogni kell, ha kicsit fájdogál is, mert ha sokat vagy ágyban, még egyszercsak úgy maradsz. Az meg senkinek sem jó. Dicséret a kitartó tornáért!!!!

Ma nagyon sokat sikerült elvégeznem odakint. Felhívtam a tűzoltókat (be kell jelenteni a kinti égetést), aztán elégettem az ősz óta erre váró növényi hulladékot. Amikor végeztem, ismét felhívtam őket (kérték tőlem, bár ez nem kötelező), nagyon köszönték. Míg égett a hulladék, addig én a kiskertem felét asztal-simaságúra elgereblyéztem. Vártam, hogy jön Adél és együtt vetünk, mint már napok óta. Közben kimostam minden göncömet, fürödtem, hajat mostam, s csak ezután jött. Hulla fáradt voltam már, de nem lehetett kihagyni, kimentünk vetni. Nagyon ügyesen elvetette a vöröshagyma magot, (mivel minden hagymát szeret), s a jövő héten kezdődő tavaszi szünetben folytatjuk majd.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok, már muszáj elmennem az ágyamba, nagyon régen volt, amikor reggel kikeltem belőle.

előzmény:
    sorbet (70651)
    2015-03-26  17:40
  50. 2015. március 26. 18:3970652.

Sziasztok!

S.Erzsike,Rózsa! köszönöm a biztatást a mozgásra. Teszem, ma is sétáltam, sőt többet is mozogtam, mert itt volt nálam a kakasszéki gyógytornász nagylány és 1 órán keresztül tornáztatott. Már nem fájt annyira a torna mint multhéten és meg is csináltam mindent. Van szomszédasszony barátnőm, aki szintén nehezen mozog és szoktuk egymást biztatni a mozgásra, sőt célirányosan együtt járunk a Besseenyei Ferenc müv.házba, ahova főleg a szolnoki szinház szokott   elődadást lehozni. Kati barátnőm majdnem minden nap főz nagy családnak és most négy kerekü sgédkiskocsit kapott, ami tartja sőt, rá lehet ülni utközben, és rá lehet pakolni a bevásárolt cuccokat. Kaptam én is egyet tőle, de én a rossz járdáink miatt inkább karonkapom valamelyik családtagot.

Örömmel olvastam a kinai csirkéről. Én kimondottan csirkeevő vagyok, én is megnézetem Mazsolával ezeket a füszereket a boltokban.

Sokat gondolok Katira: hogy boldogul a nyelvtudásával - biztos van sikerélménye.

Ilyen szép időt kivánok, mint itt van és jó éjszakát

Címlap