Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jelentsetek helyzetet
Jelentem, az udvarban csend honol, a kukák békésen alszanak, emésztik a napi szemetet. A szemközti tűzfalon ütött résen, fény szűrődik ki, a szomszédban épp a fürdőben tesznek, vesznek, a sufniknál nem motoz senki. Az imént hallottam egy szirénát, majd kisvártatva egy repülő suhant el felettünk. Indítványozom egy sör kibakkantását.
Mekkkérdeztem, nem baj a toll!
itt , ma
Nincs nagy kedvem ma
Mire, vagy kire?
Mer' ha mire, olyan nincs, adok neki 100-at, ráadásul ez szakmai ártalom, soha nem tudjuk hol marad.
Olyan meg nincs, hogy kire, mert én csősz is vagyok egyben!!!
Elárulom, hogy rám pedig az a jellemző, hogy állandóan kínos, vicces, cikis helyzetekbe kerülök....Mindig leégetem magam...:-) De már nem zavar, mert általában pozitívan jövök ki ezekből a szituációkból...:-)
Jelentem, én nem hülye, hanem idióta vagyok....de semmi bajom ezzel....:-)
Empatiya küldheted a lyukasat.....:-) A múltkor is finomat főztéé....:-))
Jelentem, hogy ilyet utcán még nem láttam..
Pedig ilyenkor hajlamos nagyon magányosan érezni magát az ember a hülyeségével
Bocsánat Természetesen a jelenlevők mindig kivételek
Körmönfont válasz nem mondom. Egyébként igazad van, mi emberek néha hülyék vagyunk, hiába mondják meg mások, mit kellene tennünk, nagy általánosságban tojunk rá, és megyünk a saját fejünk után. De ezzel nincs baj. Kicsit fáj ugyan a felismerés, haragszunk is magunkra, de az évek múlásával, talán már nem követjük el ugyanazokat a hibákat. Ez a tapasztalat. És tudod, mások miért tudnak tanácsot adni? Mert ők is elkövették a hibákat, annak ellenére, hogy valaki biztos figyelmeztette őket is.