Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
hát igen.. ..néha túlzásokba esnek.
Nem tudod melyik melyik??..már nem emlékszem rá pontosan..
Merkétdudás nem fér meg egy csárdában.Mit gondolsz,ha mi lennénk ott a helyükben,milyen viharokat kavarnánk?
Aztán lehet,hogy a nagyközönség előtt ölik egymást,utána meg együtt mennek sörözni,és röhögnek,hogy megint milyen jó mókát csináltak...
-Te hülye,megint miket mondtál,szidtál,mi?
-Neked meg milyen jól csörög a vekkered,komoly!!
szóval, hogy miért nem haverkodnak..jó a kérdés..
Egyszer olvastam, hogy két típusa van az ikreknek castor és polux típus..majd megkeresem a kis könyvet ahol olvastam..pontosan nem tudom már melyik..melyik..meg ugye az aszcendens is számít ki tudja..
..de ezen jót szórakoztam ma
Mindigis tudtam, hogy alkalmas lennék miniszterelnöknek
Bocs, de ez most naon tetszik!
Csak azt nem értem, akkor miért nem jönnek ki ezek ketten egymással? HMMMMMMMMMMMMMM................
Gyurcsány horoszkópja..itt a jósoljunkba..
igenigen mindkettő...
Lehet nagy haverok lehetnénk velük...de azért hihetetlen, hogy pont mindkettő nem
Én is ikrek vagyok......
Ezekkel az emberekkel vagyunk rokonjellemek?Ez nem lehet!
TE! Hát ezen megpusztulok a röhögéstől!
Vagy inkább elkéne szomorodjunk?
VAgy?
nyílt egy ilyen topic..majd nézzd meg..kicsit mosolyogtam rajta..
igen meg állítólag Orbán is... behalás..
Na haliho! Kicsit tüzet kellett oltani, a nagyja megvan, úgyhogy már leszek.
Mi????????? Miért?????? Honnan hallottad ezt? És mivel kapcsiban? Tán ikrek a gyurcsány is???
jajj de örülök Neked..én is dolgozom, majd visszatérek..
..képzeld a miniszterelnökünket hozzák összefüggésbe az ikrek jellemmel..nahátttttttt..
Jó reggelt ikrek!
Merre vagytok..Zsufika te ma biztosan nem vagy, mert mondtad...Skyland..te??? ..remélem jobban vagy, nem betegedtél le..
..már kezdtem azt hinni törölték az oldalunkat..
ehh..már megint vacakol az oldalon valami, de lehet csak nálam van a gond..