Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hát akkor én most leírnék néhány tünetet, amivel e pillanat rendelkezem: iszonyatosan feszül a mellem és kb 3szor akkora, mint egyébként , néha begörcsöl az alhasam és a hátam /pont mintha most jönne meg épp/. Reggel csináltam egy tesztet, mnegatív. később megismételem, ha nem történik semmi. Szerintetek? Azért is vagyok ennyire bizonytalan, mert néhány hónapja azzal szórakozik a "vörös ördög", hogy hol késik egy-két napot, hol hamarabb jön majdnem egy héttel.
És most nagyon, de nagyon meg vagyok rémülve, ugyanis nem épp ez lenne a megfelelő időpont egy terhességhez. Bár 4 éve párkapcsolatban élek, 23 éves vagyok és hát nem igazán érzem megem felkészültnek rá. De nem szakíttatom meg, nem vinne rá a lélek. Köszi a választ előre is.
Szia!
Egyébként már mindegy, hogy mikor mutatja ki. Hétfőn, remélem, már sokkal okosabb és biztosabb leszek.
Most eltűnök, még jelentkezem.
Sziasztok és sok szerencsét Mindenkinek!
Nem olvastad el figyelmesen a papírt a beágyazódástól számított 3. naptól mutatja ki tehát az a peteéréstől számítva 13-14. nap. Ugyanaz minta menstruáció elmaradásától. Ez csak üzleti fogás:(
Ui: egyébként gratula a babához:)
Pedig terhes voltam, 4, 5 éves élő bizonyítékom van. . .