Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
www.harmadikszem.hu regisztrálni kell de rengeteg letölthető ak-os anyag van kb az 50.oldal körül, de érdemes végig nézni.Én ott láttam /be is jelöltem a villámolvasást/
Üdv ddite
Sziasztok!
Egy új oldal a Villámolvasásról:
Villámolvasás
www.meresek.extra.hu
sziasztok!
tegnap kezdtem el tanulmányozni a gyorsolvasás könyvemet, és nagyon tetszik a dolog, bár még gőzöm sincs, hogy mi sül ki belőle. azért pozitívan állok hozzá
akkor most ellazult állapotban kell olvasni vagy nem kell?? haladjak végig a sorokon v csak lássak...?
Nem tud vki véletlenül az netről letölthető könyvet a villámolvasásról?
Kb. mint a MEK- en.
Felkeltettétek az érdeklődésem.
Barátnőm végigcsinált 1 tanfolyamot, a suliban nagyon jó, a munkahelyünkön is sikerült előrébb lépnie, mert minden kimenő levelet 1x ő olvasott át, majd később aláírási jogot is kapott, ami persze, h nagyobb poszt, több pénz.
Kicsit irígy vagyok. :o)
Sziasztok!
Én nem villámolvasásnak hívom ezt a tudást, hanem gyorstanulásnak. . Örülök, hogy nektek is működik a dolog. Szeritem érdemes lenne mélyebben foglalkozni ezzel a képességgel, és nemcsak akkor előhívni amikor bajban vagyunk vizsga előtt. . :)
Szerintem mindenképpen egy, a tudomány által még nem felkutatott módosult agyműködést jelenthet. . Érdekes, és néha mulatságos elmesélni a barátoknak, hogy ilyet is tudunk. Nem de? Ha megértik, hogy főiskolás, egyetemista létedre képes vagy könyveket pár rövidke óra alatt felemészteni. . talán feltudod kelteni az érdeklődésük, és sikeresebben tudják majd bekebelezni az anyagot. .
Egy váci főiskolás nyomán. .
Én valahogy így olvasok amióta olvasok, gimnazista voltam amikor anyukám figyelt fel rá. Én ezt sohasem tanultam, de működik, és a főiskolán oriási előnyöm van belőle.
De tanulni már nem így tanulok, csak az információt gyűjtöm így ki a szövegből.
Szépirodalmat is így olvastok?
Estere olyan fejgorcsom volt, hogy nem lattam ki a fejembol es kb 2 nap alatt teljesen elfelejtettem az egeszet. Nem tudom mi lehetett amit csinaltam, mert villamolvasaskor megmarad az informacio hosszu tavon is. Van valakinek otlete?