Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kávé kapszula
2011-06-08 18:031.
Létrehozva: 2011. június 8. 18:03
Sziasztok!
Kávéfőző gépet szeretnénk venni, most annyira elterjedt kapszulás fajtát.Nézegetük őket hogy milyen áruk, illetve hány féle kapszula van hozzá,és így mennyire éri meg.
Aki kostoltál vagy van ilyen gépe írja le a vélemyényét.
Köszi.
Ez ami nekem van, automata. Tehát nem kell ott állni és várni, hogy meddig telt meg a pohár, hanem automatán 1 adag rövid vagy hosszú kávét főz, attól függ a 2 gomb közül melyiket választod. Ha egész nap bekapcsolva hagyod, akkor átvált kis idő múlva energiatakarékos módra. 19 bar nyomású a víz. Ha jól emlékszem 2005-ben "Best of the Best" díjat kapott.
Ennek van nem automata változata, az 5000 Ft-tal olcsóbb. Amúgy ez is Krups Nespresso.
És tényleg úgy vélem, hogy aki élvezni akarja a kávét, az Nespresso-t használ. Habos még a presso kv is. Ez az első kávéfajta, amit cukor, minden nélkül megiszom.
Most ami kijött limitált, az Oniro, az is nagyon finom, virágos ízű. Még múlt héten tudtam venni, lassan megszűnik sajna.
Szia,
Én Pixie névre hallgató tipust vettem legutóbb, tejhabosítóval, valamennyivel 60 ezer Ft felett volt. Az irodában használom és nagyon szeretem.
Ez a tipus, ezüst színben:
A kávé ízét is nagyon szeretem, ezért veszek koffeinmentes kapszulát is és naponta abból egyet iszom.
Maximálisan meg vagyok vele elégedve, szerintem szuper. Az első gépem nekem is olyan volt, mint amit Te vettél. Azt még Bécsből hoztam pár éve.
Ha már csalni akarsz, akkor legalább elegánsan tedd!
Íme: dolce gusto krups
http://www.youtube.com/watch?v=XO-CKLJLuIM
Nem, nem akkarok csak kíváncsi voltam rá.
Én szívesen vennék ilyen gépet, de számomra még elég drága a kapszula, nagy kávéivó vagyok, és ahogy ismerem magam, a "mentes"-ből bögreszám innám, szóval túl sokba kerülne ez nekem.
Valami ilyesmiket hallottam, hogy 70-100 Ft-ra jön ki egy kapszula. Van valami jó beszerzőhely? Mert akkor esetleg vennék mégis ilyen gépet.
Sziasztok!
Nekünk is ilyen van a munkahelyen. Hozzá legalább 10 féle van kirakva egy szép dobozba, amiből válogathatnak a vendégek. Imádom, finom is, gyönyörű is.
Karácsonykor kijött mandulás meg karamellás aromájú, nekem azok is tetszettek.
Úgynéz ki hogy hogy ez a Nespresso a nyerő. Mivel ebből láttom elég sok fajta kapszula is van.
Ár szempontbol inkább Krups mellett vagyok, de ez a másik Essenza se rossz.
Az árán és a dizájnon kivül van valami különbség a kettő között?
Nekem ilyen van:
h ttp://www.nespresso.com/#/hu/hu/coffee_machines/selecteur_g amme/machines-essenza/essenza-automatic-c101-titan-2
Szia,
Én több féle kapszulás kávét kostoltam és volt is több fajta főzőm, de nálam a Nespresso gépe viszi magasan a pálmát. Az elsőt még Ausztriából hoztam, 2 éve vettem egy magasabb kategóriájút itthon és a télen egy másikat, amellyel a munkahelyemen főzöm a kávét. Egyik márkával sem cserélném el, maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Különféle árkategóriában kapható, attól függően, hogy akarsz e trjjel is főzni kávét. A habosítója csúcs!
Csak a Dolce Gustosról tudok nyilatkozni. Nagyon-nagyon finom. Egy adag jon ki nálunk 30 centre.
Tobbit sajnos nem tudom. Hacsak nem valamelyik kávézóban használják és olyat ittam. Nem lestem a gépet