Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Panaszláda-2
2014-07-11 13:061.
Létrehozva: 2014. július 11. 13:06
Évekkel ezelőtt volt egy ilyen topick amit most nem találok.
Elég jól elszórakoztunk, mint ahogyan ott ahol elszámoltunk ötezerig, (régi-szép-idők........)
De a lényeg az, hogy mostanában (is) van elég sok panaszunk, és ide ír(hat)játok ami a lelketeket nyomja.
Itt semmi nem off.
Kezdem én, jóóóóóól elbacccccták a jelenlegi fórumot, Isten jutalmazza meg őket azzal amit megérdemelnek.......
A kínaiak kicsit másképpen fejezik ki magugat, angolul “May you live in interesting times"
Elég jól elszórakoztunk, mint ahogyan ott ahol elszámoltunk ötezerig, (régi-szép-idők........)
De a lényeg az, hogy mostanában (is) van elég sok panaszunk, és ide ír(hat)játok ami a lelketeket nyomja.
Itt semmi nem off.
Kezdem én, jóóóóóól elbacccccták a jelenlegi fórumot, Isten jutalmazza meg őket azzal amit megérdemelnek.......
A kínaiak kicsit másképpen fejezik ki magugat, angolul “May you live in interesting times"
Ezt a képet pedig most csináltam a fehér özön palántáról.
Van sok uborka, paradicsom, fokhagyma, répa, (sárga, és fehér), zöldbab, gyökeres és száras zeller, sóska, cilantro, hagyma, karalábé, ....meg persze néha itt-ott gaz.....
Tehát amit általában a konyha kertben szoktunk ültetni.
A paprika fajtái, fehér özön, szegedi, alma, paradicsom, cigány, erős/édes hosszú (hungarian banana).
Kivetted a kornyezetebol , ezert erthetetlen.
Ha jol emlekszem ennyi nicket idegesitette fel valaki a szkeptikus forumon es ennek tette fel ezt a kerdest , azert , hogy az ot idegesito valaszolja meg maganak, hogy "menjen a picsaba" es ne ertetlenkedjen.
Ez ugyanolyan tipusu rosszcsont-vicc , mint a medve es a nyuszi , amivel Houstont szeditgette itt evekig : Nyuszika! Van rajtad sapka ?
Meselj mit termelsz meg ?
Avicc szerint a feslett erkolcsu holgy beleesik a meszsegodorbe es a nemiszervebe mesz kerul.
Most ebben mi a vicc ?
2-féle paprika létezik........a királyok paprikái, és a paprikák királya........
Annak pedig nagyon örűlök.
Legtöbbször csak használat előtt veszem le, ha több van akkor a konyhában, picnic asztalon, stb...
Ha pedig nagyon sok van, akkor szét osztogatom, vagy pedig eltesszük télire, aminek sok formája van. Pl. lecsó, vagy Italian Stewed Tomatoes Recipe - Allrecipes.com
Hasonló ez mint a gyümölcs, az a legjobb hogy a fán érjen meg.
Te pedig tudod azt, hogy az egyetlen gyümölcs a paradicsom, amit úgy használunk mint zöldség?
Van aki vitatkozik ezen, én nem tenném.......
Csak azt mondom, hogy a paradicsom az gyümölcs, mégpedig a növénynek a gyümölcse.
Köszi! :)
Ez a kis szólás mondás, hogy "több is veszett Mohácsnál" innen ered. Ha valakit , valakiket nagy veszteség ér, akkor mondják, hisz ugyan nagy a baj, de Mohácsnál ennél jóval több veszett. :))))) Ennek ez a lényege.
Hu hallod tenyleg szerencses vagy ha a kozeledben zudult le
Talán az ilyen dolgokra szokták mondani, hogy több is veszett Mohácsnál.
Ezt latod nem tudom, mint ahogy azt sem tudtam , amikor egy nick egy masik forumon mondott egy viccet, es nem ertettem mit jelent , amikor megmondtak mi tortenik a feslett noszemellyel en akkor sem ertettem
Jajj hol tarolod a paradicsomaidat etkezesig ?
Tudtad, hogy a paradicsomot nem szebed hutobe tenni ?
http://qz.com/226955/science-implores-you-dont-put-your- tomatoes-in-the-refrigerator/
http://qz.com/226955/scien ce-implores-you-dont-put-your-tomatoes-in-the-refrigerator/
Science implores you: don’t put your tomatoes in the refrigerator
Ma reggel az alcsony hőmérséklet 11 C. fokra ment le, úgy néz ki az idén nem lesznek fél kilós paradicsomjaim sem, meg hatalmas paprikák sem.
Talán az ilyen dolgokra szokták mondani, hogy több is veszett Mohácsnál.
Storm Leaves Thick Layer of Hail in Door Co. - WBAY