Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Érdemes elolvasni. És meg is nyugodtam. Szedem a Dr. Norvegia-t.
A Weborvos omega3-cimmel válaszolt.
www. calivita. com
Párom a Cholestone-t szedi, az első doboz után javultak az eredményei.
de addig felesleges pénzt kiadni, amíg bagózol. A bagón viszont megspórolhatod a tabbletta árát! :-)
És sok sikert!
Szóvak az alapkérdés: melyiket kezdjem el, hogy folytatni is tudjam?
Most a ringben nyerőnek tünik: a DR. Norvegia,
az eszkimo,
és a californiaia.
Mármint a DR. Norvegia-t. akkor nagy baj nem lehet vele, ha patika is árulja. . .
Köszi :)
De dolgozom a témán.
Be fog következni, hogy elhagyom.
Már edzésben vagyok :) :D
Fokhagymaszesz készítéséhez válogassunk ki 20 szép gerezd fokhagymát, amelyeket meg sem kell hámozni. Kés lapjával egy deszkán roncsoljuk szét őket, és helyezzük egy literes üvegbe. Töltsünk rá 2 dl 70%-os szeszt, esetleg jó erős pálinkát. Ha szeretjük az ízét, tegyünk rá 5 evőkanál mézet. Hagyjuk egy hétig sötétben állni, közben naponta rázzuk fel. Ezután szűrjük le, és egy liter nemes sötét vörösbort adjunk a sűrűjéhez, majd azt is szűrjük. A tiszta kivonatokat öntsük össze. A szervezet ellenálló-képességének javítására, roborálásra, esetleg szimpla kúrára napi 2 dl-t kell inni, lehetőleg éhgyomorra. Májbetegek, alkoholisták és gyermek nem ihatják!
Van cikkem amit a Pados dr. irt, ő ezt javasolja.
Ki is próbáltam remekül múködik. . de ez a Te dolgod ahogy gondolod.
Akkor most a tojás rehabilitálódott???
Én vagyok az úr a házban :-)))
Ráadásul nem kell a nyakadba venni a várost, mert eltüntettél minden cigit otthonról. Azt is mondogathatod:
Nem azért nem dohányzok mert nincs itthon cigi, hanem azért, mert különben jön a Kaszás
ha kettővel 6. 800, ha hárommal 9. 600.
Szerinted nem igy van?
Régóta szedem ezeket a dolgokat, engem orvos okitott ki. Szintén erre a célra használom és az eredményeim rendeződtek.
Napi 1000 mg. Omega 3 zsirsav, 500 mg. E vitamin, napi egy cetebe C vitamint érfalerősitésre és szedek bétakarotin.
Érfaltisztitás végzek, ha érdekel átküldöm holnap, irj a privimre.
Mégegy: A legjobb omega 3 zsirsavat ott vásárolhatod meg ahol az aloe verát. . nagyon tiszta és olyan kötésben van amit üzletekben nem árulnak. Ez tényleg szuper.
Herbáriában vásárolt terméket fogyasztok.
Egyél kettőnaponta három tojást, ezt is orvos javasolta, fellöki a HDl szinted.
Belevágjak?
A Norvégosban csak azt nem értem, 2 dobozzal veszek az az ár a darab ára nem a két doboz ára együtt ugye?
Nincs valami egyértelműen oda írva.
DR. NORVEGIA halolaj koncentrátum
http://www. omega3. hu/termek. html
és igazad is van. . . . .
le kéne tenni, a fene egye meg.
Szándékomban is van állandóan.
Csak kéne egy kis kitartás. . .
Igaza van Naplementének, hagyd a cigit a fenébe.
Mikor leszoktam a kis büdösről, három hónap alatt rendeződtek a problémáim. Addig tedd le amíg nem késő!
A fokhagyma igen jó vértisztító! Vacsorára fokhagymás pirítós, hétvégén a sülthús fokhagymásan és sok zöldség!
Ő a koleszterinjére. Napi 1-2 szokott.