Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
VV lányok vs. Modellek
2005-06-01 11:041.
Torolt_felhasznalo_830279
Létrehozva: 2005. június 1. 11:04
Egy bikinibemutatón a VV lányok profi modellekkel szerepeltek egy színpadon, ahol kitünően látszott: attól, hogy valaki médiaszereplő, még nem biztos, hogy mindenhez ért.(modellkedés, írás stb.) Remekül látszott mi az igazi külömbség egy média által felkapott jócsaj, illetve a kifutók világában dolgozó szép nők között. A bemutatón készült kisfilm a http://www.europatv.hu címen tekinthető meg.
De számomra ez a pasi külsőleg és belsőleg sem férfi . . .
majd be jön máskor és meg kérdezi olcsó e a rózsa ??????????????
általatok ismert e-mail címre, illetve aki tud az segítsen.
Köszönettel!
Tegnap született egy kisbaba, akinek surgosen
vérre lenne szüksége, különben meghal. Akiket eddig
behívtak (47 ember) azoknak a vérét nem fogadta be a szervezete
0 Rh negatív vér kellene, aki tud segíteni, az hívja az alábbi
számokat! Köszönöm
Miklós
Országos Vérellátó Szolgálat
06-80/324-244=20
36-1 372-4244=20
UTÁLOM :-)
Nem járnak edzeni stb! Könnyen akarják megszerezni meguknak az elismerést :-)
Szép ruhában , beállítva fényekkel stb mindenki szép és szexi tud lenni, csak egy jó fotós kell! De szerintem a hétköznapban i tenni kell érte!
Szénné égnék ha valaki lefotózna egy ilyen lapban aztán kimennék pici ruhában az utcára vagy mondjuk bikinibe a strandra és ledöbbent arcokat látnék mert csalódva látják , hogy a képekhez képest milyen vagyok. . .
De ezt örökölni is kellet! ;-) Kor ide kor oda! :-)
igen, vannak nagyon jó csajok is! pl. az én lányaim és te :))))))))))