Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
köszönöm előre is
Olvasd el a 441 és 474es hozzászolásokat, abból választ kaphatsz a kérdésedre.
A jeges gesztenyének pedig sötétebbnek kellene lennie mint a barnának.
415 és 600. két árnyalattal világosabbnak!
20percik hagytad rajta?
Ebből is látszik, hogy ahány haj annyi féle eredmény
Szerintem szép lett a színe. Nem is lett annyira sötét, mint másoknak. Érdekes...
Milyen hajra kented rá?
Mondjuk nekem mostmár kezd leesni, hogy ha megveszem ezt a sötét szőkét, akkor lesz olyan a hajam (remélem legalábbis), mint amilyen szeretnék. 1 hónap múlva kiderül
Sziasztok
A 4es magában egy sötétebb barna, tehát ez csak a szín mélységét adja meg. Vörös kezdődhet 4-től 6-7ig bármivel sötétvöröstől vörösesszőkéig
Általában ha a második számjegy 1-es, akkor az hamvas tónust jelöl. A többit nem tudom De eléggé összevissza vannak ezek a számozások (sajnos némelyik professzionális festék sem a szabványt követi, a dobozosoknál meg az a ritka ha normálisan van számozva )
Tényleg, mondassz valamit Jobb lett volna, ha én nem is írok semmit, mert mint mondtam, nem emlékszem semmire, amit mondott a fodrász!
Hát nekem egyszer elmagyarázta a fodrász, hogy mit jelentenek a számok, de nem jegyeztem meg
Mintha úgy emlékeznék, hogy a 4-esek a vöröst jelentik, de hát ez csak valami halovány gondolat És lehet hogy az azt követő szám pedig a világosságát-sötétségét jelenti.
Biztos hogy szép lesz a hajad, és neked is fog tetszeni, mert már itt a képen is szép a színe, és csillog nagyon. Hát még majd a természtes fényben! Aztán ha meg mégsem tetszik, pár hét múlva kipróbálhatsz még mindig valami mást
Én arra lennék még kíváncsi h a színek számai mit jelentenek. Pl jeges geszti 415 gondolom 4,1 és is jelent valamit. De amugy szép a barnád. Nemtudom milyen lesz nappal ez a lilás vöröses vmi
Nem, nem volt hasonló Nekem lila egyáltalán nem volt benne, ilyen szép mély barna-vöröses volt! Kerestem képeket, de csak a karácsonyiak vannak dec-ből, és ott nagyon ki vagyok rittyentve, azt nem akarom ide feltenni
Amúgy sztem neked a lila fog előbb kikopni, úgy mint nekem a picike vörös belőle.
Én meg nem tudom, ezek után mit vegyek?? Próbáljam ki a sötétszőkét? Amilyen pechem van, még a végén szőke leszek, az meg baromira nem akarok
Egyébként mivel én 2-3 naponta mosok hajam, gyorsabban is kopik ki a szín, mint másoknak.
Sziasztok!
Olvasgatom itt a topikot, és láttam, hogy sokakat érdekel, hogy milyen a világosbarna színező.
Nos én 2 napja ezzel színeztem be a hajam és ilyen lett ---->
Kicsit megijedtem, mert nagyon sötét lett, de majd pár hajmosás után úgyis kivilágosodik picit. Viszont nem értem, miért ilyen sötét, mert tök világos volt a hajam előtte, de így is tetszik.
Egyébként decemberben a jeges gesztenyével volt csinálva, és az is nagyon szép volt. Abban volt egy picike vörös, és ettől világosabb volt.
Legalább megtudtuk, hogy az eredeti szint nem világosítja ki a 600as, hanem csak fényében lesz más.
Vettem 1 jeges gesztenyét, már meg is csináltam. Amint megszárítottam rakok fel képet. De egyelőre nincs sok köze a dobozképhez
ja, egyébként mindkét kép vakuval készült az ablaknàl, ha esetleg icipicit vörösesnek tünik, az a vaku miatt van. mert se elötte se utànna nem lett vöröses.
KàR HOGY NEKEM NINCS SZüZ HAJAM , mert igy az igazi, festetlenre rakni nem pedig ilyen összevissza festettre mint pölö az enyém