Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
en is nagyon boldog lennek, ha mar egy lanytol varna el, amit tölem ,,elvar,, allandoan itt ücsörögne, mert rossz neki egyedül. megertem.
nekem sem jobb. mint neked sem, es aki olyan nagyon jol erzi magat egymaga, az v. hazudik, v. annyira egoista, hogy az mar faj!
igen, az a rossz, ha nem tudsz kimozdulni, mert nincs kivel...
köszi a dicseretet, atadom a fiamnak!
VERONIQUE beiglija nagyon finom lehet, amit egyx feltett fotot latni, hogy csak töltelek van, ,,heja,, alig...hmmmmmmmmmmmmmm. makos beigli, dios beigli, beiglis beigli ----mint gomboc artur...csak ez beigli es nem csoki...
a fius anyukak igencsak igyekeznek fiukajuk kedveben jarni, plane, ha aranyosak, es segitökeszek. igaz?
mindenkinek van valami erössege, amit a legjobban tud...
küldjek neked egy nagy taskat, ,,cukisneni,, ?
a konyha-tünderek pedig jo koran kezdtek a ,,tudomany,, tanulasat. pl. en 20 evesen mar retest sütöttem...igaz, az elsök a szemetkosarban landoltak, de aztan mindig jobbak lettek...akkor, eröm teljeben meg elveztem az asztal körül szaladgalni, ma mar meggondolando, erös labakra van hozza szükseg...
egyebkent köszi a dicseretet...egeszen el fogom magam bizni...
hala Istennek! a pilacsom meg jol müxik, nem tudnek festeni, akkor pedig hianyozna valami. /mar nem akartam fiamat terhelni, hogy fotozza le ujabb festmenyeimet, majd legközelebb. most annak örülök, hogy megmutatta, hogyan kell feltenni a fotokat a hsz-mellekletekent, türelme egyebkent egyenlö a 0-val.../ igaz, reggel ebredes utan agyban, es este lefelkves elött szinten az agyban, minden nap varrok. meg van egy gyönyörü esztergomi bazilika kivarrnivalom. aztan, ha sikerül, kapok az unokahugomtol megint parat. gyartom öket, mintha kellene valakinek...nem baj, a lenyeg a munka...es a kikapcsolas. segit. addig sem gondolkodom, es gyorsan megy.
de attol meg szeretjük egymast, ugye???
fokhagyma ide,- fokhagyma oda, ez nem lehet ,,valook,, v. megis?
le fogom fotózni. És tudod mi a vicc? - hogy nem a cukik miatt vettem! A dobooooz. Elférnek a táskámban, ami ugye bábatáska is. Néztem ma nagyobbat, de az már bőrönd. Azt nem kérek.
De ez már kezd kidőlni....
Neked a kenyered szép, Monának a kiflijei, Verának a bájglija (Monáét kóstoltam már, az vmi csoda, szóval tudtok valamit!
És a fius anyák megtáltosodnak a konyhában!!!!
Ne lankadjon a kedved, ha ilyen ügyes vagy! puszi, jóéjt, megyek, morcosság beindult a szomszédból!!!!! pedig meccs jön! grrrrrrrrrrrr akkor mi is a baj? van sapkája, nincs sapkája? Yeeeeeeeeeeeeeeeees !!!!! Bízzunk benne, hogy a fiuk megtalálják a párjaikat!
ma a fotozas utan szedtem le elsö ,,termesemet,, es meg is ettük a ,,bio-paradicskakat,, csak keves volt. igaz, mar sargulnak a következök, remelem, azok is beernek, mert az ize - mit mondjak: mennyei! köze sincs a boltiaknak ehhez!
kösz a dicseretet, nekem ök a legszebbek, es nem is vagyok olyan egoista, igaz, mert mint olvastam: ,,minden majom a sajat majmat dicseri,, na, en ilyen majom vagyok!
viharvirag!
mi igy vagyunk jok, es meg hozza kell tenni, hogy a mi erotikus zonank ott van, ahol az ,,uszogumi,,nk, v. lejjebb? ahol olyan jol domborodik...
mert ki tudja? a csonton erotikus nem nagyon lehet...v. megis?
Most nem csobbanhatnék, csak zuhizni szabad, nyitott lefolyódugóval, és semmi lábkrémezés, pár hétig.
Hogy fogom ezt túlélni?????
Örülök, hogy Fiad túlélte a bakfisok társaságát, és ilyen kedvesen nyugtázta.
itt küldöm a recipet /a netröl ,,lopikaztam,,/:
TEJES KIFLI
hozzavalok:
60 dkg liszt
2,5 dl tej
4 dkg elesztö
1 EK cukor
1 EK so
2 EK kefir/en joghurtot tettem bele/
2 EK olaj
az elesztöt felfuttatjuk a tejben,cukorral, keves liszttel.
ha kesz, összegyurjuk, /nem kell sokaig,csak,mig sima lesz a teszta/, duplajara kelesztjük.
ha megkelt, 2 cipot csinalunk belöle.
mindegyikböl kört nyujtunk, es elöször felbe-vagjuk, aztan meg azokat is felbe. tehat 3szögeket kapunk. jol kinyujtjuk, es a szelesebb felenel kezdve feltekerjük. /kifli formaba/.
langyos tejjel megkenjük. /idönkent megszorom nagy szemü soval is/ meg 1x duplajara kelesztjük.
200 fok-on, 18-20 percig sütjük, mig pirosak lesznek.
/ropogos lesz a heja a tejtöl...nagyon finom. en miota megismertem, többször sütök ilyet.
jo etvagyat a kiflikhez!
örülök, hogy mar ilyen jo, fürge-ürge vagy...
es itt vannak CSIPISZKE recipeje alapjan sütött ,,mindennapi,, kenyerünk. finom is lett, de legközelebb nem teszek ala vizet, a kiflik ala sem teszek, mert igy ropogosak lesznek...
Még most is sajnállak a bőröndöd miatt! Az enyém is fémvázas, üresen már annyi, hogy egy normális ember azt hiszi, minden benne, indulásra kész, vihető.
Viszont van műanyag, azt hiszem merevitő nélküli, de huzható, pillekönnyü, nemtom az kibir-e egy repcsi utat.
Mi lett volna akkor, ha felszállás előtt még körbefóliáztatod! (tudom,nem lett volna rá idő Manhesterben), akkor is kibontották volna Torontóban?????
És hogy pont egy jólszituált hölgy cuccát szúrták ki.... tudták, hogy a Tied????
Na, nem lez ma már több kérdésem, nyugiiiiiiiiiiiii !!!!!
No a képekhez csak annyit: én általában nem foglalkozom ezzel, hogy most hogyan is nézek ki! tudom, hogy csodaszép, gyönyörű, nő vagy, óriási dús hajkoronával, babaarccal, s a formám, mint ha Michelangelo műve lenne.... (na ez nem jó hasonlat, ő a ducinő ábrázoló volt inkább), lényeg: hogy a fotó soha nem sikerül, igaz????
Ágiiii! Te beszélsz nagy orról? akkor az enyém? hahaha!!!!
Lényeg: vannak fotogén egyének, hát az nem én vagyok!
És nem is zavar, ha valaki ismer, ha vkivel már találkoztam, nem azt nézi, hogy a hurkáim hány disznóból jöhettek össze!
Ani, mosolyod aranyos, és csak 1 kg-val vagy több, mint szeretnéd, nem???? az meg semmi!!!!! Igy látva már egymást, nekem teljesen más, mint a képek.
Egy a lényeg: igy érezzük jól magunkat, ahogy vagyunk, ha meg nem, kicsit tegyünk érte.
Hm. hol is van egy krééééééééééémeeees???????
Tehát még a tieiteknek is juthat valaki. Én még 72 évesen is remélgetem hogy találok egy jó társat. Megvagyok egyedül is, de azért jobb lenne ha lenne valaki mellettem. Na ne gondold hogy együtt akarok lakni megint valakivel, de azért jó lenne ha legalább egy héten egyszer találkozhatnék valakivel aki közel áll hozzám. Én már 32 éve leginkább egyedül vagyok, és nem túl jó mostmár hogy állandóan egyedül vagyok. Amíg dolgoztam meg el voltam foglalva a gyerekekkel, addig még jó volt, de így teljesen egyedül nem. A fiamék annyira el vannak foglalva hogy csak akkor látom őket ha valami meccs van. Az sem jó.
Úgy érzem magam mint egy remete.
jo bölcsessegek, csak nem mindig illenek mindenkihez,es helyzethez...az erös emberek gyakran elfeledkeznek a tenyröl, hogy viszonyitas minden az eletben - pontosabban, relativ! ha nem igy lenne, nem tudnank, hogy azok az erösek, es amazok a gyengek...esatöbbi,esatöbbi...
minden embernek van erös- es gyenge oldala!
Ja, és főleg ne nekem kínáld!
en hiszek a sors-szerüsegben...es a telepatiaban. a dolgok nem törtennek csak ugy maguktol. valaki akkor eppen jot,- vagy rosszat küld neked...a fajdalmak is valahol itt keresendök. a sok szeretet is hat, de meg mennyire! amikor erzem, repülni tudnek, es akkor semmi nem faj...
van nekem egy kedves ismerösöm, aki nagyon erti ezt az ,,energia-küldes,,-t, kaptam mar töle, igaz vissza is adtam belöle...ha nagyon akarunk valamit, koncentralunk ra, akkor sikerül. ez is pozitiv.
keszüljünk a következö 50 evre!!!
köszönöm a dicseretet a fiuk neveben is Neked is es Veronique-nak is!
igen, ök az enyemek. a ,,picikem,,-mel sokat voltam anno. most 18 eves. imadom mindkettöt, mert ketten vannak, de a nagyrol nincs fotom, csak fenykepem. azt nem tudom idetenni, mert az en masinam nem müxik. talan egyx.
ez is de gyönyörü!!!!!!!!!!!!!!
nagy szerencsed volt, mert nem sok szin van benne...megis, sok munka, es terapias, az biztos...nekem sokat segitettek - es meg mindig segitenek. mar sokkal- de sokkal jobban erzem magam. csak a ,,zsebpenz lenne több,, akkor volna igazi az elet, de mindenkinek nem lehet ,,egyforma,, mar a szallo-igemme valt... igaz! de meg mennyire!
csipiszke!
most sülnek a kenyerkeim. mindjart kisülnek, es ha fiacskam lesz olyan kedves, es az ö okoskajaval megcsinalja a fotokat, akkor meglathatjatok. remelem, sikeral is...addig meg van majdnem fel ora...idzgulok...
Ezt még megtaláltam, ideteszem, azt hiszem, ennyi van itt a gépemen összesen!
Mai bölcsesség csak ennyi!
A paradicsomot lehagytam!
Gratulálok Monalisám!
Amennyiben érzed, hogy jót tesz, feltétlen alkalmazd terápiás munkának!
Ismerem ezt az érzést!
Nagyon ügyes vagy!
en is feltettem nektek a legfrissebb gobelin-jeimet, de meg frissek, tehat keretek nelkül. csak a parna van keszen, a ,,halasztanya,, mostanaban sokat varrok estenkent, es ebredes utan. jot tesz, erzem...
Nagyon helyes fiad van Neked is!
Az unoka is remek emberke!
Szóval?
Tényleg szép az élet!
Na, ez láthatóan nem tűgobelin!
Ez is a gépen van, nehezen, de megkerestem, hogy beszélgessünk valami szépről is!
mindenkinek szeretettel
Itt van az egyik gobelinem, amit megtaláltam hamar, ezt sem tudom, csak itt feltenni!
Ma már képtelen vagyok az elkezdettet befejezni, pedig közel 20, ha nem több munkám van, amit hímeztem, de már ennyire nem megy.
Úgy látom, a 60. születésnapomra kapott virágcsokor van éppen előtte.
Miért van az, hogy a sorstársak ilyen távolságból is összetalálkoznak?
Ismerős!
Volt egy időszakom, amikor tűgobelineztem, hogy valamivel eltereljem figyelmem.
Ma már nincs hozzá türelmem!
Sok mindennel igyekeztem hajamnál fogva kihúzni magam ebből a mélységből!
A legfontosabb gyógymód a mértéktelen nagy szeretet!
Bárhonnan, lehet csaláűdtag, bárki, csak kapja az ember!
Nálam is a fiam volt az, aki rengeteget segített ebben az időben nekem!
Ma már tünetmentesnek vagyok mondható, de szednem kell szintentartáshoz minimális pirulát, akarom mondani antidepresszánst!
Erre a szomorú hírre szerettem volna lefeküdni, mert kívántam az ágyat!
Ugyanakkor tudtam, ha lefekszem, napokig nem kele fel belőle!
Szóval, ezt csak az tudja, aki benne van, illetve a közvetlen környezete, ha van erre érzékeny az illetőnek!
Igen!
Szép az élet!
Vagy legalább is törekedni kell arra, hogy így érezzük, így éljük meg!
Minden negatív dolgot mellőzni kell!
Negatív személyt is, aki energiavámpír, már ha az ember megteheti!
Szóval, fel a fejjel, csak az első ötven év nehéz, szokták volt mondani!
Ettől nehezebb már csak a következő ötven év!
Viszont mi törekszünk a nagymamaságra, és ehhez karban kell tartanunk magunkat!
Nem igaz?
van egy filmje, aminek hirtelen nem tudom a cimet, nem is irja a google, talan a ,,legjobb apa,, valami ilyesmi - ez egy DVD. megvan nekem, csak a ,,tömeg,,-ben. rengeteg DVD-m van, gyüjtöttem. most meg fiamnak adtam a TV-t is, DVD-lejatszot is, igy nem tudok nezni semmit...de mar lattam ezt is...mint sok mast...
tenyleg, a legnagyobbak köze tartozott...ugy latszik, senki nem segitett neki kijönni a ,,derilium,,-bol. hol vannak ilyenkor a jo baratok???
nna. ez költöi kerdes...
ismerem a ,,dörges,,-t. ismerem a helyzetet. söt!!!!!!!!!!!!!!!!! nekem volt mar közelebbi dolgom a tablettakrol...ennyi legyen eleg. nem lehet elfelejteni, de küzdök, allandoan.................nem könnyü! az biztos! mindig megyek, ha ugy erzem, na, most gyerünk...különben itthon csücsülök, de legalabb most mar elfoglalom magam varrassal, kezimunka, festek ujabban megint - kihagytam hosszu idöt! az ismerös okbol... - most köszönöm, jol vagyok...
remelem, - harcolok,nagyon - nem lesz rosszabb, mint volt...10 evet eltem a beteg ferjem mellett, nem lenne csoda, ha most ,,beadnam a kulcsot,, de fiam resen van, es allandoan ,,zargat,, igy talan nem...
szoval, en is nagyon sajnalom szegenyt! nem ismerjük a körülmenyeit, de egeszen biztosan sokat küzdött ö is...ez a ,,dolog,, egy bekattanas, es annyi. sajnos, nekem anno nem volt szerencsem, mert az elkövetkezö I.sz. ferj kesö este jött hozzank, amikor mar bealudt a verem...a többit most olvasod. itt tartunk most. de mar tudok rola beszelni - meg mindig nem erzesek nelkül, de azt hiszem ilyen nem is lesz soha...nna. ennyi.
SZEP AZ ELET, TENEKED MAGYARAZZAM?!!! jo szöveg, csak ezt igy is kell latni...amit sok-sok ember nem tud, - igy latni...NEHEZ!!!
Teljesen egyetertek Veled, kis hal nelkul nincsenek nagyhalak.
Robin Williams halalhire nagyon ledobbentett. Sajnos az alkohollal kuzdo emer nagyon tonkre tud menni, ugy fizikailag, mint lelkileg.
Nagyon sok filmjet lattam en is. A Holt koltok tarsasaga es a Joreggelt Vietnam nalam is elso helyen vannak.
Az apa csak egy van is egy rendkivul aranyos, egyben szomoru film.
szinte mindegyiket meg lehet emliteni, rendkivuli szinesz volt.
Neztem a You Tube-n a filmjeit es ott van a Hazudos Jakab, amit nem lattam, ezt este megnezem.
Az egyik kedvenc szineszem, most mar csak azt mondhatom volt.
nagyon örülök, hogy szerencsesen megerkeztel. az otthon melege!!!
ez nem igazsag!
az mind nagyon szep- es jo, hogy MO-ra viszel, ha nyersz, de en is akarok menni a MACHU PUCHU-ra is! hatha elkap ott egy inka szellem, es elvisz abba a mesevilagba, de jo is lenneeeeeeeeeeeee!
fotot pedig igyexem feltenni...apja fia segiteni fog, azt igerte most eppen...csak gyözzetek kivarni!
EN IS NAGYON SAJNALOM ÖT! RETTENTÖ JO SZINESZ VOLT! LATTAM MINDEN FILMJET legalabbis azt hiszem...a JUMANJI is nagyon jo film volt, de mint irtam nekem a ,,HOLT KÖLTÖK TARSASAGA,, tetszett, es magyarul: ,,apa csak egy van,, es nem szabad elfelejteni a szinte legnagyobb alakitasat: a ,,JO REGGELT, VIETNAM,,-ot sem! de szinte a ,,legkisebb,, filmje sem ,,felejthetö,, mint a sok hüho-t megert ,,kiscsillagok,, filmjei...
kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ezekert a nagy szineszekert...
de a holivud mindent felöröl, mert akiknek csak a penzt a fontos, azok atgazolnak mindenen, es az igazan nagy ,,valakik,, pedig alul maradnak.
sajnos, mint az eletben, a ,,nagy halak,, megeszik a ,,kis halakat,,
valaki azt mondta nekem egyx, hogy ez az ELET törvenye...ok. akkor nem sok szerepem van benne, az biztos...uuuuuuuuuuuuuuutalom ezt a szereposztast!!!
mert a kis hal is fontos, es nem csak azert, hogy taplalek legyen!!! egy nagy halnak...igazam van? vagy csal filozofalok megint?
Nyugalom, nem fogod elhinni, az én fiam is már 36 éves!
Nem szabad pánikba esni, aki el van rendelve neki, az el fog jönni!
Egy férfinél manapság ez nem kor, csak a mi időnkben nősültek a férfiak 20-25 évesen!
ROBIN WILLIAMS?
Nagyon megviselt!
Én is depressziós vagyok, és van elképzelésem, mekkora lelki szenvedésen ment át, mire elhatározta a végső lépésre magát!
Mérhetetlenül szerettem, talán legkedvesebb színészem volt!
Férjem nemrég hozott egy doboz ananász fagylaltot, hogy kicsit feldobjon, mert eléggé letörtem erre a hírre, anut már neki sem volt nagy kunszt észrevennie!
Nekünk, hasonló kínban vergődőknek nehéz felfogni ilyen eseményt!
Talán azért, mert túlságosan ismerjük, milyen lelkivilág vehette körül abban a pillanatban!
Nagyon jó volt, és felüdítő minden pillanata!
Nagyon örülök, hogy szerencsésen megérkeztél otthonodba!
Minden bizonnyal sikerült feltöltekezned hosszú időre, velünk együtt!
Most már pihentesd végtagjaidat, azt hiszem, emgszolgálták a pihenést!
tejjel, joghurttal keszül. nem kell viz sem alulra, stb.stb. ha akarod, megirom a recipet. nagyon finom. fiad biztosan imadna. nem kell csak a kiflik felcsavarasara ,,idöt szakitani,,
HOLNAP NAGY EVFORDULO LESZ ITT! MEGEPÜL A NAGYFAL - NA, NEM A KINAI, HANEM A K-NY-nemet. anno. 1961-ben.
ami elvalasztott csaladokat, rokonokat, baratokat...es megcsinaljak az evszazad nagy hülyeseget. de ezen mar most segiteni nem lehet...akkor sem lehetett. politika - megegyezes. nagyhatalmak.
/VERONIQUE CSAK ENNYIT ERRÖL, TÖBB POLITIKA NEM LESZ, IGEREM!!!/
de jo is, hogy mar nem akkor elünk...most mas dolgok a fontosak...
ELJEN A SZERETET! ELJEN A SZERETET! ELJEN A SZERETET! ELJEN,ELJEN!!!
latod, most itt az igazsag, hogy nem kell a comcedba menni egy kis ,,tapasztalat,,-ert, es igy tovabb...
köszönöm a jokivansagot, en is remelem, hogy a ,,tronörökös,, megtalalja egyszer mar a boldogsagat. persze, sok ideje mar nincs, mert ö 37 eves. nemsokara mar nem igen foglalkoznak a nök vele, legfeljebb, ki - ,,hasznaljak,, mert kinek kell egy ,,mag,,-ban maradt pasi? a te fiad meg fiatalabb, igaz?
most jut eszembe: nem olvastam elöl, hogy megirta-e valaki:
MEGHALT ROBIN WILLIAMS!
szegeny! de jo szinesz is volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! majdnem minden filmjet lattam. kedvencem: a ,,HOLT KÖLTÖK TARSASAGA,, megneztem X-szer...de megnezem meg1x az biztos. imadtam a jatekat. eszrevettetek, hogy lassan,- de biztosan halnak ki a jok, a nagy szineszek!!!???
adhatsz V-nak egy pohar vizet, mert en is imaaaaaaaaadom a fokhagymas bordat...nana!
nalunk hatalmas viharok voltak NO-ban, nalunk speciell kicsit esett, de borult volt az eg, nem lathattam a holdat. különben is, legfeljebb megugathattam volna, mert ,,kutyaul,, ereztem magam...
ma mar deltöl kisütött a napocska, es kicsit felmelegedett a levegö, de holnap megint par fokkal hidegebb lesz, csütörtökre mar igazan hüvöset mondanak...szoval, csak szeretnem a hold-at latni.
a paradicskaimat feltesszük, ha...fiam megigerte.
idönkent leszek, aztan kimegyek, aztan megint jövök, mert sütöm a ,,csipisz,,-fele cipot...mar kelnek - mert 2 lesz bölöle, 1 a ,,tronörökös,,-nek, 1 nekem.
Nekem is olyen lesz ez az élmény hogy nem fogom soha elfelejteni. Jó lenne megismátelni. Ha esetleg sikerülne, viszem a csodaszőnyegen a többi kanadai lányt is, jó?