Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Az elsőt várom1
2002-10-21 10:521.
Létrehozva: 2002. október 21. 10:52
Sziasztok előre is! Remélem sokan leszünk ezen a fórumon is mint a babát szeretnék 2 fórumon! Azt szeretném ha meg tudnánk beszélni az első hetek hónapok érzéseit! Kicsit egymás megnyugtatására és érdekességből mert ugye két egyforma terhesség nincsen!!
Egyenlőre úgy néz ki, hogy csak a hétvégén fogok tudni írni.
Kb. tizenhárom hetesek vagyunk. Én is érzem néha a Picur-t, bár senki nem akarja nekem elhinni. Kb négy napja nem hánytam, pedig előtte néha még a buszról is le kellett szállnom. Úgyhogy fel a fejjel, előbb-utóbb mindenkinek elmúlik.
Voltam a tizenkettedik heti Uh-n, ilyen csúnya képet nem tudom hogy lehet csinálni, de az én dokimnak sikerült :)
Tud vki vmit az Imre Kórházról??? Meg dr. Tasi Róbertről?
Egyenlőre ennyi, jövő hétvégén is jelentkezem majd, sziasztok!!!
Párotokkal leveleztem, de annak is büszkén újságolom, hogy 19. -én megszületett kisfiúnk Bence. 4280 grammal, 58 cm-vel. EDA nélkül!!!
Képeket találtok a bem. oldalamon.
Üdv: Zs.
Illetve azóta a pocak is rohamosan növésnek indult, mostmár kisebb fajta barbapapára emlékeztetek:))
És Dávidot én is korán (16. héten) éreztem meg apa is (19. hét elején:)
Valamint Bencét is nagyon hamar éreztem, gondolom a vékony hasfal miatt.
Minden roszzban van valami jó. :)))
Nekem egyetlen egyszer sem volt, igaz emiatt hízom is az első héttől!
Jól írok. . . . . :(
Engedjétek meg, hogy így hívatlanul és már a négy hónapos pici lányommal a karomon belekotnyeleskedjek a Ti pocakos fórumotokba (hisz én is itt kezdtem. :) ).
Cellácska!
A Te kérdésed kéztetett írásra. Én a terhességem alatt kétszer váltottam orvost. Először azért, mert a sokat dícsért MÁV Kórházat választottam, aztán ott nem volt választott dokim, így az a doki, akihez kerültem 4 hónap után sem ísmert meg, megelégeltem. Ajánlottak egy dokit, így hozzá mentem és a kevésbé barátságos, de szintén rooming-in (szerintem is a legtöbb helyen van már) rendszerben működő, ám megbízható orvosnál szültem. Nagyon kellett is a bizalom, hisz nálam sajnos sürgősségi császárt kellett alkalmazni.
Összegezve: a doki a legfontosabb! Ha benne megbízol, akkor a többi csak körítés! Szerintem. . . .
Róka-koma: nálam nagyon erős jelenség volt az első három hónapban, de őszintén szólva leküzdhetetlen problémának bizonyult. Próbáltam én mindent, keksz, tea. . stb. . . de ha jön, akkor jön. Lehet, hogy valakinek bejöttek a trükkök, nekem semmi sem használt, csak a bűvös három hónap betöltése. :) Ígyhát kitartás és türelem! :)
Mindenkinek kellemes pocakosodást kívánok!
Teácska + Henike
Én először (mikor még babát se vártam)kórházat, mégpedig az Istvánt választottam 5000 dolog alapján. Utána kerestem orvost, és minden mást, onnan. Szóval javaslom maradj:)
Hála megtehetem, hogy kisétálok, szép helyen dolgozom, és elvileg a körülményekhez képest itt friss levegő is van, de kipróbálom a citromot is!
A friss levegő általában segít, sőt egyesek azt mondják, hogy érdemes citromhéjat tenni egy kiszacsiba és beleszagolni ha a rosszullét kerülget. Még nem próbáltam, de hátha bejön:)
Először is gratulálok!!!!:)
Nekem csak gyakori émelygésem volt. A hányás-hányinger ellen felkelés előtt pár szem háztartási keksz elrágcsálását és keserű tea ivását szokták ajánlani. NEm érdemes hamar felpattanni az óracsörgésre, adj egy pár percet magatoknak:)
Igyál sok folyadékot a kiszáradás ellen!:)
jó pocakosodát! Kérdezz még bármikor, és gyere ide közénk:)
Nézz körül az új kórházban. Biztos van egy szülésznő aki körbevezet titeket.