Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
1. mintaív a tegnapi füzethez
És itt a vége!
Remélem mindenki talál benne olyat, amit szeretne elkészíteni. Szerintem nagyon szépek és viszonylag könnyen elkészíthetők.
Kellemes időtöltést mindenkinek!
Sziasztok!
Hoztam néhány érdekességet. Jó készülődést kívánok mindenkinek a tavaszi ünnepekhez, főként a húsvéthoz!
Sziasztok!
Édesanyám hazaért Németorszából .ezt akis füzetcskét kaptam.nagyot csalódtam benne,pedig nagyon vártam már.de aztért szépen lassan feltöltöm majd öket.sajnos a pici fiamtól majd csak egyesével fog menni.ezért bocsi
sziasztok
Sziasztok!
Két ujság letöltő linkjét hoztam nektek
http://data.hu/get/1277359/Remek_hajtogatott_m odellek.zip.html
http://data.hu/get/1287628/Ablakkepek.zip
Azér t így mert még nem volt időm letölteni őket.
Ez a vége.
Szia!
Remélem tetszeni fognak.Még teszek fel.
Sziasztok!
Van valakinek a tarsolyában húsvéti filigrán minta, amit szívesen megosztana velem?
Előre is köszönöm
Szeretnék segítséget kérni Tőletek!
Olyan ablakra rögzíthető, viszonylag könnyen kivágható filigránokat keresek, amik húsvétra valók: tojás alakú. A4-es papírra nagyítanám, együtt vagdosnánk ki.
A fiamnak kell a húsvéti osztálydíszítést megoldania - természetesen ez rám hárul -, a teremben három kétszárnyú ablak van. Tehát 6 kép kellene, amik nem túl "dedósak" - már elnézést -, mert 11 éves korosztályról van szó.
Köszönöm szépen! (Sajnos, csak este tudok visszanézni.)
Sziasztok!
Ennek a katicásnak a mintája nincs meg valakinek valahol?!
Úgy szeretném!
folyt.köv.:
Szióóóóó!
Ez is jöhet!
Sziasztok:
húsvétra?!
Sziasztok!
Már én is nagyon várom az új ötleteket.
Láttam az új kreatív ötletek újságot és nagyon tetszik.
Ha megtudom szerezni, akkor hozom.
Szép napot mindenkinek.
Sziasztok!
hát anyukámy jövő hét végén érkezik haza Németországból.Hoz egy-két inyencséget.már türemetlenül várom.Majd id e is fel teszem,csak érjen már haza!!!!!!!!!!!!